Prefata

27 5 4
                                    

In lumea asta sunt zeci de exemplare de oamnei, cu zeci si mii de personalități.
Persoane cărora nu le este frică de nimic iar frica este un subiect de amuzament pentru ei. Care ar putea înfrunta orice li se pune in cale pentru a se salva .Curajul fiind prezent in sânge ,adrenalina pulsând prin vene ca un drog .
Sau,oameni care nu pot rezista nici macar zece secunde fara a lesina sau tresări de frică în fața unui film horror. Groaza umplându-le mintea şi rapindu-le liniștea ,făcându-i sa uite ca imaginea din fața lor este doar o înscenare.
De sigur, există si acele persoane care ascund ceea ce sunt după o mască. Masca sa. Acestia sunt cei mai penibili oameni ,pe care eu ,sincer i-am vazut . Cum poți sa îți ascunzi personalitatea si sa iti creezi alta noua doar in preajma anumitor persoane. Mască pe care,si-au format-o de a lungul timpului,transformând-o in ceea ce au vrut sa pară. Oamenii acestia sunt cei mai slabi. Vrând să pară asa in preajma cuiva doar pentru al impresiona. Oameni populari,sociabili si prea "prietenosi" ,acei oameni care sunt numiți interesanți, perfecți si fericiți. Dar eu,de fapt,îi consider oameni obositori.Sa arunci cu zâmbete in stânga si dreapta e dea dreptul obositor,sa fi drăguț cu persoane pe care le urasti si sa te prefaci ca le esti prieten e dea dreptul obositor, si iar,ajung la mască. Masca lor ,de oameni perfecți ,oameni fericiți si interesanți. Masca pe care ei au vrut sa o posedă.
Îmbrătisarea pe care ei o ofera nu exprimă nimic mai mult decat prefacătorie ,nu dragoste, dor sau mila. Vor doar atentie,doar atentie.
Oameni carora nu le poți explica prostia,oameni care ascult după gura lumii. Distrugandu-şi fericirea pentru a nu şi strică imaginea perfectă . Pentru ai bucura pe alții tăindu-si aripile catre fericire oferindu-le persoana pe care ei au vrut-o mereu si cea pe care au vrut sa o lase neschimbată. Ar trebui ca toți sa ştim ca oamenii se schimba,ca nu rămân asa. Iubirea îi schimba spre exemplu, in bine sau rău. Ura îi schimbă, la fel ,in bine sau rău. Ura îi poate motiva sa să fie mult mai atenti cu persoanele, sa isi dea seama când o persoana îi trădează mult mai repede. La fel ii poate schimba rău,ranchiuna fiind infiltrata in inima,si razbunarea luând loc linisti si gandiri complexe,acestia luând -o razna.Deci ascultarea guri oamenilor este un element tăiat de pe lista cu lucruri de urmat . Si acestia poartă o mască. Masca gurii oamenilor.
Oameni care sunt nefericiți pentru ca au ajuns să facă un lucru de care nu sunt mândri si totusi continua sa o facă ştiind ca isi fac rău ,nefacand nimic pentru a schimba asta.
Oameni care faima,bani si celebritatea le-a înlocuit mintea,ajungând sa îsi vândă corpul pentru ei. In general femeile,fetele.
Oameni puternici,dar totusi blânzi când este cazul .
Oameni timzi,iubitori,blânzi,sinceri,iertatori si înțelegători .Oameni perfecti.
Nu exista perfect dar totusi ei par a fi asa.
Cei ce se luptă cu singuratatea in fiecare zi cu mâinile goale ,ucind-o.Chiar daca sunt dea dreptul antisociali,singuratici si strani,cu părul lor lung,machiajul gotic si hainele închise la culoare ,au o putere supranaturală. Să te lupți cu singuratatea nu este deloc usor. Sa fi singur in lumea asta rea ,cu oameni care o strică ,e dea dreptul super . Poate ca le este greu ,dar asa le este mai bine .
Excluzând toate exemplele de oameni ,cu măsti sau nu ,vreau să ma cunoașteți pe mine. Sunt atat de ciudata,atat de patetica uneori şi prostuță. Imi e frica doar de fantome, de spiritele unor trupuri din categoria horror. Ador viteza,masinile sport, si asta doar pentru ca ador o carte ce le include. Ea facându-ma sa le ador. Aveam o viata simpla până când a aparut el. Si nu ma refer ,ca acum ca e in ea a inceput sa devină periculoasă sau ceva de genul. Doar am deschis ochii mai bine şi am vazut adevărul .
Ador albastru,tenesi dar in acelasi timp iubesc si pantofi ,sunt satenă,am ochii negri si sunt o fire incapațanata, leneşă si ok la corp. Nu sunt perfecta,îl mint,l-am mințit mult inainte si tot incerc să nu o fac . Il mint cu lucruri mici acum in comparație cu ce i-am facut in urma cu un an. Îl iubesc,enorm. Îl admir,il ador.
Sunt înaltă, destul de inalta . El e înalt,in jur de 1,80 .
Sunt puterinca,şi mă cam bate modestia ,sunt timida uneori in preajma unor persoane totusi in preajma altora nu . Sunt praf la matematică, pentru ca nu vreau sa fiu buna la ea. Nu o tolerez si nici ea pe mine. Româna e ok. Literatura mă fascineza,cititul il ador,telefonul la fel . Am o familie ok. Cu defecte multe totusi, dar o iubesc chiar dacă m-au judecat. Nu am tată,doar bunica si mama ,cei doi unchi şi cele doua matuşi împreună cu copii lor .
Mama nu e perfectă, nu e chiar cel mai bun exemplu când vine vorba de sfaturi . S-a schimbat de când el e in viata mea. Şi ma doare .
Bunica la fel.
Ah,da ,ador vampiri ,varcolaci si vrajitoarele . Cele reale. Nu cele cu fusta lunga si glob de cristal .
Am vazut Titanic de 17 ori si încă mai plâng la el. Sunt aroganta cu necunoscuți si unii asa ma consideră, fapt care ma face să rad. Nu am prietene . Nici o "best friend forever" , cea pe care o consideram asa m-a trădat.
Port măşti si sunt patetica. Câteodată incerc sa par indiferenta si plictisită dar totusi sunt curioasă.
Dar ,cine sunt eu sa mă judec?
Sa judec oameni? Nimeni ,sunt nimeni dar totusi am facut -o .
Dar toți o facem.
Tu porți o mască,el,ea poartă mască, ei. Cu toți purtam măsti.
Măstile te reprezintă, dar totusi nu e corect ca le îmbrăcăm zi de zi. Dă le jos cum altii o mai fac câteodată

A doua carte, ce parere aveți? .

MaskWhere stories live. Discover now