1

14 4 0
                                    

"Mă doare,mă doare atat de tare ca nu ştie cat il pot iubi. Mă doare că el crede ca nu sunt buna de nimic. Că sunt un om cu doua fețe."

--------------------------
Tipic oricarei povesti,incep cu începutul.

-Zoye ,haide fato,nu putem sa asteptam atat după tine.
Mda,vi-o prezint pe scumpa si prea iubita mea mamă.
-Zoye, ce tot faci? Hai odată!
Îi puteam auzi de aici glasul furios si enervant.
-Vin acum .

Poate ca v-am prezentat-o pe mama fiind o persoană rea. Nu,nu e una rea, poate doar putin.

-Mamă,te ai gandit să te revopsesti? Stii ,altă culoare?
Rădăcinile ei deja cresuseră si ajunseseră la culoarea lor naturală. Un lucru enervant dar ea nu il băga in seama . Pur si simplu când avea chef si-l colora la loc.
-Am bani Zoye? Cu ce bani ai vrea sa ma vopsesc?
Si iar incepem.. Păi,nu ştiu,cu bani ,cum sa zic ,irosiți pe țigările tale? Aş fi vrut sa ți spun asta in față "mama",dar nu am facut-o.
-Doar ti-am propus ceva. Nu trebuie sa ne certam iar.
Ochii ei caprui m-au privit blând ,era frumoasă, trăsăturile ei erau frumoase si asta m-au facut sa îmi dau seama ca in tinerețe a fost o femeie frumoasa. Corpul ei fiind mult mai mare decat înainte,talia ei fiind aproape nexistentă ,înlocuită cu colacei .
Nu e grasă,are doar puțină burta. Ea spune ca din cauza pastilelor pe care le-a luat s-a îngrășat,boala ei fiind nu chiar asa gravă. Avand o problemă la nivelul glandelor endocrine.
--------------------------
"Mami,esti prostuța, esti rea, esti egoistă, esti tu.
Mami,nu ma înțelegi ,nici de ascultat nu o faci. "
--------------------------
-Chiar trebuie sa mergem acolo?
-Zoye, tu crezi ca bani cresc pe langa casa? Ar trebuii sa fii recunoscătoare ,doar eu te cresc,jegosu' de taicatu nu da nici cinci bani .

M-a durut. Am simțit -o ca un ac in inimă. Chiar daca era adevarul,am simțit-o atat de urat. Tatăl meu si mama s-au despărțit când eu aveam doar 2 luni ,si chiar daca nu recunosc  ,câteodată ma gândesc ca poate ar fi fost drăguț sa am unul. Unul langa mine ,sa ma iubească si înțeleagă dar nu .

-Ok, ok, haide . Chiar nu aveam chef sa ma cert cu ea din nou

Urma sa avem un interviu pentru un loc de muncă . Mama a fost concediată de la vechiul loc de muncă ,acum găsind un job cu doua locuri libere in ziar la o cafenea .

-Haide,vom pierde autobuzul.

-Mâine la 15:00 domnisoara Fox. Inteles?
-Inteles ,domnule Lim. 
Am terminat interviul si totul a mers ok, tipul asta e atat de futut. Adică cine poartă manusi de motocilist si haine de piele vara? Si credeti-ma,verile in Houston sunt foarte călduroase. Domnul Lim e genul care încă se crede tânăr si rebel, totusi conduce una dintre cele mai mari cafenele din Texas,Houston.

-Si,cum a mers?
-A fost ok. Am dat din cap apropand
- Haide.

Înaintăm in josul strazi ,către stația autobuzului , mama e atât de dificilă câteodată,e atat de enervantă si autoritară
Vântul adie usor făcându-mi părul sa zboare putin in spate,dându-mi o senzatie de libertate. Vântul ma face pur si simplu sa zbor,il ador atât de mult, e atât de pur si simplu. Dintre toate elementele as alege vântul, e perfect.
Intregul corp imi e învăluit de un ,oarecum,fior când vântul imi părăsește simțurile ,lăsându-mă singură ca de obicei.

-Zoye? Deci,ce zici?întreabă ridicandu-şi sprâncenele si o încruntare apare între ele
-Um..poți sa mai repeți odată?
-Nu esti deloc atentă,te-am intrebat dacă ii luam Sierrei setul acela cu gel de duş si deodorant.
-Da,da e ok.
-Aşa.

Am ajuns în stație ,autobuzul venind chiar in acelasi timp , urc treptele tinadu-ma de o bară pentru sustinerea corpului ,mână alunecandu-mi din cauza transpirație ce se afla pe bară ,iac, asta e atât de scarbos,cred ca asta e singurul lucru naspa după cazaturile luate la o frână sau curba ,în autobuz,chiar imi place sa folosesc mijlocul acesta de transport, e mult mai sigur ca un taxi,e mult mai ieftin cu siguranța si plus,imi place sa privesc oameni,imi place sa privesc in adâncul lor , să le creez o poveste,nu mă mai face să ma simt atat de singura ca de obicei.

-Zo, hai mişcă-te ,mai in față. Cucoană , dacă ar putea înaintea crede-mă, as face-o. Mama strigă exasperata la biata femeie ce se chinuie sa ajungă in spatele autobuzului.
-Incerc,incerc mamă, crezi ca am cum? Disperarea imi învăluie corpul si ma face sa tip atat de tare,dar la abtin, in schimb, imi musc viza,iar mâna care nu este pe bara de susținere, mi-o strang intr-un pumn .
Dupa ce ajung in fundul autobuzului, după un lung ,lung drum incerc sa îmi fac vânt cu mâna cea liberă, cea pe care o strageam in pumn mai devereme iar cealalta era poziționată în spatele blugilor mei scurti,plasată deasupra buzunarului unde telefonul meu se afla.
Nu am un telefon extravagant,nu e nici ultimul Iphone aparut sau Samsung,e unul ok,destul de mare ,auriu si functionabil. Are o camera selfie ,deci e ok. Nu sunt chiar inebunita după selfie-uri ,dar totusi imi fac ocazional.
Ca tot venind vorba de selfie-uri
,postez din când in când cate o poză pe facebook ,snapchat si instagram. Cândva aveam si twitter ,il foloseam pentru a vedea ce postau vedetele mele preferate.

-La stația a doua urmează sa coboram Zo,ok? La ce tot te gândesti.
-Nimic, pur si simplu eram concentrată pe imaginea de afară. Nimic mai mult.
Ok,la fel ca întotdeauna, nu încearcă sa afle mai multe.

In sfarsit am ajuns acasa,m-am dus in baie aruncandu-mi hainele de pe mine in cosul cu rufe, intrând in dus imediat.Mi-am trecut mainele de a lungul corpului meu,nu sunt cea mai perfectă, dar nici cea mai incompletă fata.Mereu femeile din famila mea imi lăudau sani,poate suna ciudat,dar ele chiar făceau asta,mereu se mininau de mărimea lor. E adevarat, sunt mari,port mărimea 103 D la cupa sutienului. Fundul meu,in schimb nu e chiar asa mare.
Sunt destul de înalta, cea mai înalta dintre prietenele mele, slaba a un cuvant prea exagerat pentru felul meu fizic, sunt oarecum bine proporțională,sunt oarecum voluptoasă.

Am iesit din dus,infasurandu-mi un prosop în jurul meu ,iesind din baie si traversând bucataria si holul scurt ajungad la usa camerei mele, am aruncat o privire in oglinda de pe cuierul aflat in hol ,iar după,am intrat in camera ,pe care eu cu mama o împărțim. Mi-am tras repede o pereche de chiloți, culoarea galbenă si o niste pantaloni negri împreună cu un tricou de aceeasi culoarea, trantindu-ma in pat si adorminf instant

Sper ca a ieșit bine.
Ne vedem pe data viitoare

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 31, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MaskWhere stories live. Discover now