28. časť

1.2K 89 19
                                    

"Kurva, nedotýkaj sa jej!" jeho hlas sa rozlieval po celej miestnosti a bolo z neho počuť hnev a zlosť. Prešla som očami po jeho napätej postave z miesta, kde ešte stále ležím, pretože ma drží Seth za zápästie. Jeho nohy sú mierne od seba a ruky ma zovreté v päsť povedľa tela. Vlasy, ktoré mu občas padajú do tváre, teraz odkrývajú jeho bledú pokožku a čierne oči.

Vyzerá naozaj desivo. A toto je prvý krát, čo ho takto vidím - je monštrum.

Bojím sa ho. A to napriek skutočnosti, že by ma mal desiť viac Seth ako Justin. Ublížili mi rôznymi spôsobmi, ale ja viem, že mi Justin ublížil viac. Fyzická bolesť je nič oproti zlomenému srdcu - moje srdce sa nikdy nezahojí. Seth svoje zovretie na mojej ruke nepovolil. Namiesto toho sa zasmial a pokrútil hlavou s pobavením. To zvýšilo Justinov hnev.

Vyzeral akoby dokázal zabiť Setha na mieste. A popravde? Nepochybujem o tom.

"Skutočnosť, že si myslíš, že sem môžeš len tak vbehnúť, je vtipná." uviedol Seth a pozeral sa na Justina.

"Skutočnosť, že si myslíš, že udrieť ženu je v poriadku, je absolútne nechutná." vypľul späť Justin. Zostal stáť medzi dverami a jasné svetlo z vonku svietilo dovnútra. Pripomenul mi trochu anjela. Možno padlého anjela...

"Čo tu robíš?" Seth zmenil tému, pretože zrejme nevie, ako odpovedať.

"Prišiel som si pre niečo, čo je moje." odpovedal Justin. Jeho obočie bolo zdvihnuté.

"Povedal som ti, že som tvoju prekliatu sestr-"

"Nehovorím o Jazzy," prerušil ho Justin. "Hovorím o Alice."

Napätie, ktoré sa usadilo v miestnosti bolo takmer hmatateľné. Bolo tu také ticho, že som počula tlkot svojho srdca. Teraz som si nebola istá, koho nenávidím viac - Justina alebo Setha? Bolo desivé, ako sa to všetko zmenilo.

"Myslím, že bude pre teba jednoduchšie dostať späť svoju sestru." povedal Seth a jeho zovretie okolo mojej ruky sa zosilnilo. Zasyčala som z bolesti a Justinove oči sa na mňa pozreli.

"Nechaj ju ísť." povedal a jeho hlas bol nižší ako predtým.

"Čo spravíš, ak ju nenechám, Bieber?" Seth zdvihol obočie. "Pribehneš sem a hodíš svojimi vlasmi?" uťahoval si z neho. Snažil sa ho naštvať. Justinov dych bol napätý a ja som mohla povedať, že je naštvaný čoraz viac.

"Vieš čo si, Seth?" spýtal sa Justin. "Si zbabelec. Ubližuješ najsladšiemu a najčistejšiemu človeku, akého som kedy stretol. Skorunpuješ všetko a posmievaš sa mi. Prečo si nevyberieš niekoho podľa vlastnej veľkosti? Prečo si nechceš priznať, že sa ma bojíš?" Justinové slová ma zmiatli. Mala som pocit akoby splietal viac vecí naraz.

Mám to brať tak, že má Seth z Justina strach?

Moje myšlienky sa ale nedokázali sústrediť len na tú časť Justinových slov. Myslí si, že som sladká. Znelo to ale ironicky.

"V skutočnosti som príliš šikovný," odsekol Seth. "Myslíš si, že som tak hlúpy a pôjdem proti tebe? Nedostanem sa nikam."

"To je to, čo robíš s Alice, mám pravdu?"

Celá miestnosť bola akoby zamrznutá behom pol sekundy, keď sa Sethove ruky pohli a ja som si všimla, že v nich drží tmavý kov. Svetlo spoza Justina vylialo na pištoľ iskru. Nikdy som nevidela držať Setha zbraň a ani som si nemyslela, že to niekedy uvidím. Môj žalúdok sa začal okamžite nepríjemne víriť, keď som sa pozrela na Setha a jeho ruky.

Justin ale vyzeral pokojne. Pokojne ako pokojne - bol rozzúrený.

"Urob to," povzbudil ho Justin s nadvihnutým obočím. "Poď a zastrel ma," nastala dlhá pauza, keď sa Justin zasmial. "Obaja vieme, že to nespravíš, Seth." v miestnosti bolo ticho a bolo počuť iba klik z pištole, akonáhle sa to stalo. Nemohla som si pomôcť, ale z mojich otvorených úst vyšiel povzdych. Sethova ruka sa obmotala okolo mojich ramien a pritiahol si ma ku sebe.

HERO || Justin Bieber FanFictionWhere stories live. Discover now