*18*

68 2 1
                                    

" Doğrusu buraya kadar geleceğini tahmin etmemiştim mavi." Sırıtarak söyleyen Baekhyun'a karşı düz bir ifadeyle bakıyordum. Sehun kadar olmasa da o da oldukça güçlüydü. Teke tek bir mücadelede onu asla yenemezdim.

Onu oyalamaya çalışırken diğerlerinin gelmesi için vakit kazandırabilirdim ya da tüm gücümle bana yaptığının acısını çıkarabilirdim. Beklemediği bir anda tüm gücümle ona doğru bir hamle yaptım ve hafif de olsa elini kestim.

 Beklemediği bir anda tüm gücümle ona doğru bir hamle yaptım ve hafif de olsa elini kestim

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

" Sen..." Baekhyun sinirle bana baktığında tekrar bir hamle yaparak öne atıldım. Ancak kendini hemen toparlayarak geri çekildi.

" Başta yaraların geç iyileştiği için sana dokunmayacaktım. Ancak gel gör ki kırk yılda bir yaptığım iyiliği boşa çıkardın."

Bir anda yanımda belirip kılıcı boğazıma dayadığında kafamı çevirmeden korku dolu bakışlarımı ona çevirdim.

Kılıca bakıp psikopat gibi gülümseyerek :" Bu gerçek bir savaş olsaydı şu an senin derini yüzüyor olurdum. " dedi.

Korkmanın bir faydası yoktu. Korkmak yerine ne yapabileceğimi düşünmeliydim.  Kılıcımı düşürürsem oyun biterdi. Baekhyun ile savaşmaya kalksam bir dakika bile dayanamazdım.

Boynumu hareket ettirmemeye çalışarak kılıcımı kabzasına geri koydum. Baekhyun anlamsızca bana bakarken seslice yutkundum ve boğazımı yavaşça önümde ki kılıca bastırdım.

"Y-ya ne yapıyorsun sen?" Baekhyun kılıcını geri çektiğinde ona baktım.

"Seninle savaşamam. Ancak sen de beni öldüremezsin.  Tek yapmam gereken kendimi öldürtmeye çalışmak." Bu fikri düşününce daha havalı gelmişti. Şimdi dışarıdan söyleyince aptal gibi hissetmiştim. Ancak Baekhyun az da olsa korkmuş bir şekilde bakmıştı.

"Sen delisin. " Gerçekten de deli gibi hissediyordum. Bu yüzden dediğine kahkaha atmadan duramadım.

" Burada beni delirttiler. "

"Bir ortak noktamız çıktı desene."

Baekhyun bir anda ıslık çaldığında etraftaki ağaçlardan bir sürü kişi atladı. Baştan beri onları göremediğine mi şaşırsam Baekhyun ile ortak noktam oluşuna mı şaşırsam bilemedim.

" Direk kılıcını bırak da hem sen yaralanma hem de biz zaman kaybetmeyelim. "

Baekhyun'un arkasında beliren kişiyle gülümsemeden edemedim. "Çok emin olmazdım. "

Sehun'un konuşmasıyla Baekhyun'un anında beliren damarlarına şahit olmuştum. Saf öfke besliyorlardı birbirlerine karşı . Zamanında en yakın dost olanların şimdi bu duruma gelmesi üzücü bir durumdu bana kalırsa .

Olimpos Melezleri  [EXO Fanfic]Where stories live. Discover now