Yarene Hediye...

98 14 25
                                    


O zaman istediğimi yaparım."

"Pislik!"

"Şaka kız şaka."

"Yarenim bak ne dicem-"

------------------------------------------------------

"Ne diyeceksin yavrum?"

"Sana mükemmel bir hediyem var!"

"Ne hediyesi ya. İpucu versene nolur."

"Olmaz, söylemem."

"Çok kötüsün ama sen. Neyle alakalı bari onu de."

"Cık söylemem."

"Tamama o zaman hadi görüşürüz."

"Görüşürüz melek!"

"😊"

Telefonu kapatıp odaları toplatmadım. İçeri geçtiğimde annem televizyon izlemeye devam ediyordu.

"Anne sen uyumayacaksın galiba?"

"Yok kız uyuyacağım da şu dizinin son dakikası. İzleyelim onu."

"Peki sen bilirsin. Ben yatıyorum. Toparladık ortalığı. Herkes yattı zaten. Hadi görüşürüz."

"Tamam iyi geceler. He Yaren bir de Karlosla konuştunuz mu?"

"Ne hakkında?"

"Bugün konuştuklarımız hakkında."

"Anında yetiştirdim. Annem bir de ben şey dicem sana."

"De annecim."

"Seni seviyorum cideen."

"Bende seni." Sarılırlar...

"İyi geceler anne."

"Sana da..."

  
Sabah olunca zorla kendimi kaldırıp odayı toparladım. Kahvaltıyı hazırladık beraber ettikten sonra herkes dağıldı tek tek bende dışarı çıkmıştım bir şeyler bakmak için. O sırada Karlos'un bana bir süprizi olduğunu hatırladım Ve onu aradım.

"Alo Katlitom."

"Efendim Yarlitom."

"Nabıyorsun iyi misin?"

"İyi çalışıyorum sen"

"Hiç öyle takılıyordum bende. Dışarı falan çıktım. Ya ben sana şey diyecektim senin bana süprizin vardı..."

"Eee, yüzsüze bak sen arayıp süprizi istiyor. Vay vay Yaren hanım bu günlerede mi geldik."

"Ne geleceğiz be! Hatırlatmak istedim aşkitom"

"Ay aşkitommu ay Allah rızası için daha uygun lakaplar bul be Yaren:)"

"İyi tamam. Ee ne zaman geliyim."

"Te allahım işim bitince arayıp haber vereceğim ben sana tamam?"

"Tamam tamam hayırlı işler o zaman sana."

":) Sağol yavrum..."


Telefonu kapatıp dışarıda yürümeye devam ettim. Yemek yedim dışarıda. Daha sonra kendime bir şeyler bakmam gerekiyordu bu yüzden alışveriş merkezine gitmem gerekti. Gidip üstüme başıma birşeyler aldım. O sırada en beğendiğim ama hiç bulamadığım spor ayakkabıyı vitrinde gördüm. Koşarak gittim mağazaya. Numarası tek kalmıştı Ve benim ayak numaramdı. O an kendimi dünyanın en şanslı insanı gibi hissettim ama bir anda yanımdaki parayı Karlostan aldığım Ve lazım olduğunu hatırladım. Arasam belki konuşuruz diye düşünüp onu aradım. Hiç tahmin ettiğim gibi olmayarak onayladı. Bende kasaya parayı uzatıp çıktım. Canım Karlos ne aldıysam parasını ondan almıştım. Eve dönüp duş aldım. Saçlarımı kurulayıp şekil verdim saçlarıma. Baya uğraştım onları şekillendirebilmek için. Sonra klasik yaptığım şeyleri yaptım. O sırada Karlos arayıp 1saate hazır ol gelip seni alacağım demesiyle kalkıp kıyafet bakmam bir oldu. Tamam diyip kapadım telefonu. Aslında hiç te zor olmadı kıyafet bakmam çünkü öyle elbise giyilecek bir yere gitmeyeceğimizi söylemişti. Giyinip beklemeye başladım. 15 dakika sonra gelip yolda yürümeye başladık. Elimi tuttu bende ona sokuldum. Deniz kenarına gidip küçük bir yerde yemek yedik. Elimi tutup yüzüme çok tatlı bir tebessümle bakınca hafif dudağımı kaldırarak güldüm. Elini okşadım.

"Yaren, Yarenim. Ya biz şimdi baya imkansız dediğimiz olayı aştık Ve evlenebiliyoruz ya hani. Diğer hayallerimizi de baya unuttuk bu esnada. Ama şuan öyle güzel bir şey çıktı ki karşımıza tüm yarım kalmışlıklarımız kapanıyor gibi bir şey."

"Ne oldu karlos..."

"Hani biz Selami Şahin'e şarkıları birleştirip verdik ya hani."

"Allah bismillah!!!"

"Kabul etmiş ve beni arayıp siz kesinlikle bu albümü çıkartmalısınız dedi. Yaren kız tüm dileklerimiz gerçekleşiyor kız."

"Karlos inanamıyorum ben, ben baya unuttum o işi ve şuan ağlıcam. Karlos bu hayatımda aldığım en iyi süprizlerden. Cidden iyili sen be oğlum. İyi ki!"

"Yarenim kızım o senin güzelliğin emeğin. Elbet alacaktın bir gün karşılığını ben aracı oldum."

"Ya Karlosum sen olmasan olur muydu hiç. Yapma Allah aşkına.". (Der ve sarılır Karlos'a. Başını gömer boynuna. Duygulanır biraz. Karlos göz yaşlarını siler elleriyle. Sonra omzunu okşar. Hesabı ödeyip çıkarlar. Elini Yarenin omzuna atar Karlos. Yarende oradan sarkan elini tutar. Eve kadar böyle giderler. Eve de böyle girerler. Allahtan kapıyı Derya'ya Ferdi açmıştır. Annesi açsa oo bir ton laf. Giyinip yatar herkes.)

    Sabah olduğunda Deryayı ağlarken bulur Yaren. Kalkıp sorar. Boşver diye geçiştirir. Kendi mutluluklarıyla uğraşmaktan onlarınkini unutmuştur....


  Evet arkadaşlar maalesef bölüm sonu. Ama Yen'i bölümü 3 güne atacağım bu bölüm bu kadar kısa olduğu için. KarYar yazdım birazda FerDer yazacağım. Önümüzdeki iki bölüm onlara armağan... Sonra bizi daha güzel KarYar lar bekliyor... Yorumlarınızı eksik etmeyin. Teşekkürler👏🏻🙈🙈

Nereden Başlasam(Ulan İstanbul) #Wattys2017Where stories live. Discover now