Geen tijd voor praatjes

102 5 0
                                    

~Doorrijden Marthe anders komen we nog te laat!
Marthe bleef geconcentreerd naar het busje kijken en deed alsof ze Klaasje niet hoorde.

~Hallo?! Ga je nu nog vertrekken?
- Zie je het nu echt niet Klaasje?
~ Eumm, ik zie weilanden en enkele huizen dus als je dat bedoeld dan heb ik het helemaal gezien hoor.
- Het busje Klaasje...
~ Nou nu je het zegt Marthe het lijkt inderdaad wel heel hard op het busje dat ons enkele dagen geleden achtervolgde het busje dat Hanne... oh dus dat wil zeggen dat Hanne misschien gevangen zit in het gebouw waar het busje geparkeerd staat. We moeten er naar toe!

Klaasje opende meteen de autodeur, ze wou net naar buiten stappen toen Marthe haar tegenhield.

-Ben je nou helemaal gek geworden Klaasje?!
~We hebben geen seconde meer te verliezen Marthe kom nu gewoon!
-Klaasje nee! Zie je het dan niet?
~We hebben nu geen tijd voor praatjes Marthe!
-Klaasje stop! Kijk, er is een kans dat Hanne zich in het gebouw bevind maar je ziet toch ook dat het busje er nog staat. Dit betekend dus dat de ontvoerder nog thuis is. Nu meteen als een kip zonder kop dat huis binnenstormen zou veel te riskant zijn.
~Maar wat kunnen we dan wel doen...?
-Hij heeft een afspraak met ons, het is nu 17:35 hij heeft dus nog ongeveer 25 minuten voor een afstand die af te leggen is binnen de 15 minuten dit wil met andere woorden zeggen dat hij binnen de 10 minuten moet vertrekken richting zijn afspraak en als hij weg is, dan slagen wij toe.
~Strak plan Marthe!

De meisjes parkeerden hun auto op een veilige afstand zodat de man hen niet zou kunnen zien moest hij buiten komen. En ja hoor Marthe had gelijk want 5 minuten later sloot de man zijn huis af en stapte hij in zijn auto waarna hij naar zijn afspraak vertrok.

De meisjes maakten zich klaar om te vertrekken en stapten enkele seconden later de auto uit. Ze hadden geen tijd te verliezen de man zou ongeveer een half uur van huis zijn en op die tijd moest heel het plan uitgevoerd worden.

Is morgen een zekerheid? (Voltooid)Where stories live. Discover now