thirty-six

229 19 0
                                    

Cítila som sa hlúpo keď mi Harry rozprával o svojom živote a ja som mlčala. Pravda bola, že som nikdy nikomu o svojom živote nehovorila.

Všetci muži, s ktorými som trávila noc sa nezaujímali o môj život a ja som sa nezaujímala o nich.

Louis bol vždy zvedavý, avšak nikdy som mu nič nevravela. Jediné čo vedel bolo, že moji rodičia bývajú ďaleko a môj brat je vojak.

,,Becc?" Oslovil ma prezývkou, zatiaľ čo ja som sa hrala s jeho vlasmi v mojom lone.

,,Hm?"

,,Vieš.. nemusíš mi to hovoriť ak nechceš." všetko vravel pomaly akoby sa bál mojej reakcie. Vedela som, čo bude nasledovať.

,,Čo sa stalo ráno?" A je to tu. Čakala som túto otázku od kedy sme začali náš rozhovor, avšak stále som nenabrala odvahu.

Nechcela som pred ním mať tajnosti. Pravda však bola, že som nikdy nikomu pravdu nepovedala. Jediný, kto o všetkom vedel bol môj brat a moji rodičia.

Moje ruky prestali hladiť jeho vlasy, čo si všimol aj Harry, ktorý sa ku mne okamžite otočil.

Spodná pera sa mi začala triasť a moje ruky na tom neboli inak. Nenávidela som myslieť na to obdobie môjho života. Bála som sa rozprávať o tom.

,,Začalo to pred 3 rokmi, keď som mala 20" začala som potichu rozprávať. Harry uchopil moju ruku do tej jeho a jemným stiskom ma povzbudil.

,,Volal sa Daniel, spoznali sme sa cez moju dobrú kamarátku, ktorá nás zoznámila. Bol z bohatej rodiny, mal všetko čo chcel, až na jednu vec. Mňa"

,,Začali sme spolu tráviť čas, miloval ma a ja som milovala jeho." slzy si našli cestu von a zmáčali moju tvár.

,,Tak veľmi som ho milovala" moje pery opúšťali vzlyky. Harry nepovedal ani slovo, počúval každé moje slovo.

,,Po pár mesiacoch som sa k nemu nasťahovala, nevedela som však čo všetko ma čaká. Vedela som, že ma podvádza, láska mi však zaslepila oči."

,,Nechcela som ho opustiť, lenže každým dňom to bolo horšie a horšie. Po roku a pol ma začal čoraz viac biť, bola som zvyknutá na denné facky" oprela som sa o Harryho rameno a vdychovala som jeho vôňu. Videla som, ako sa jeho päste zatínajú.

,,Neskôr to prešlo do štádia, kedy som nemohla opustiť kvôli modrinám jeho byt. Zamykal ma doma kým on chodil za milenkami. Jednu noc ma dokonca znásilnil. Lenže.."

,,Všetko by som to zvládla, keby som nebola tehotná. Keď to zistil, bol nadšený. Tak veľmi ma miloval, Harry. Lenže on bol príčinou, pre ktorú som o svoje dieťa prišla" plakala som tak veľmi, že som sa nedokázala nadýchnuť.

,,Jednu noc prišiel domov opitý. Kričal po mne, vravel, že to dieťa určite nie je jeho. Hádzal mnou o stenu, narazila som na zrkadlo, ktoré sa rozbilo. Črepy boli zaryté v mojej pokožke, krvácala som po celom tele. Kopal ma do brucha. Nikdy som necítila väčšiu bolesť Harry."

,,Cítila som, ako naše dieťa strácam"

,,V ten večer odišiel, vrátil sa až další deň. Nechal ma tam krvácať, na špinavej zemi, dobodanú. Chápeš to?" hystericky som rozhadzovali rukami. Nedokázala som o tej noci viac rozprávať, tak veľmi to bolelo.

,,Odišla som a nikdy viac som ho nevidela. Už nikdy nechcem zažiť podobnú bolesť, Harry"

Jeho oči boli sklenené, videla som na ňom, že sa mu chce plakať. Sánku mal napnutú od hnevu a jeho ruky boli zatnuté v pästiach.

,,Nikdy by som ti nedokázal ublížiť, Rebecca. Prisahám, že by som ho zabil za to, ako ti ublížil"

Rebecca || h.s ✔️Where stories live. Discover now