7

39.7K 3.7K 5.1K
                                    

"Taehyung! Patrick'i buldum! Koş!"

Jungkook elinde tuttuğu deniz yıldızını heyecanla sallayarak su içen Taehyung'a seslendi. Rastgele bulduğu pembe ve turuncu karışımı olan deniz yıldızına karşı sevinçle  baktı ve iyice yaklaştırarak yakından incelemeye başladı. Bir gün Sünger Bob'u veya Patrick'i bulacağını biliyordu!

"Patrick mi?" Taehyung elindeki su şişesiyle birlikte gelirken kaşlarını kaldırdı. "Oh deniz yıldızı..."

"Deniz yıldızı değil, Patrick. Baksana! Çok güzel."

Taehyung, Jungkook'a yaklaşıp deniz yıldızına -yani Patrick'e- baktı ve kafasını salladı.

"Nereden buldun?"

"Şu taşların arasında buldum."

Jungkook kıkırdayarak elindekini Taehyung'ın kurumaya yüz tutmuş saçlarına koydu.

"Yakıştı mı?" Taehyung da gülerek kafasını hareket ettirmemeye çalıştı. Jungkook kafasını hızlıca salladıktan sonra Taehyung'ın yanaklarını sıktı ve güneşten hafif yanmış olan yanakları iyice kırmızılaştırdı.

"Evet. Çok güzel oldun." Kıkırdayarak uzunca söyledi.

Taehyung dudağını ısırarak saçlarının arasından deniz yıldızını aldı ve Jungkook'a geri verdi. Denize geleli yaklaşık iki saat oluyordu. Güneş kremi sürmeyi unuttuğu için elmacık kemiklerine yumuşak bir kırmızı boya sürülmüş gibiydi ve bu tatlı bir şekilde acıtıyordu. Üstüne Jungkook yanaklarını sıkmıştı...

"Taehyung... Yoruldun mu?"

Jungkook Patrick'in tek kolundan tutarak kumlara oturdu ve bağdaş kurdu. Taehyung onaylayan ufak mırıltılar çıkarmıştı.

"Yoruldum."

Yanaklarını şişirerek Jungkook'un karşısına oturdu ve ıslak kumlara parmaklarıyla şekiller çizmeye başladı. Jungkook sessizce elinden Patrick'i bırakmayarak Taehyung'ı izliyordu. Güneşin altında saçları bal rengine dönmüştü ve o kırmızı yanakları...

"Bak ne yazacağım."

Jungkook kumda elini gezdirdi ve tekrar düz bir alan oluşmasını sağladı. İşaret parmağını yumuşak kumda T ve J harfi yazmak için kullandı ve iki harfin ortasına minik bir kalp çizdi. Yazısı sevimli biçimde titremişti.

"T Taehyung ve J de Jungkook değil mi?" Taehyung gözleri istemsizce kısılana kadar gülümsedi ve sorarken Jungkook'un minik kalbinin yanına bir tane daha kalp ekledi.

"Evet!"

Küçük olan tam tüm kalpleri ve baş harfleri kocaman bir kalbin içine alacakken denizden gelen dalga hepsini bozmuştu. Jungkook havada kalan elini çekti ve göğsüne bastırdı.

"Ama..."

"Yenisini yaparız." Taehyung dalganın gelemeyeceği olan bir yere ilerledi ve yanında Jungkook'un gelmesi için elinden tuttu. Aynı şekilde T ve J yazdıktan sonra, J'nin altına kalp koydu. Taehyung elini çeker çekmez Jungkook da T'nin altına kalp koymuştu.

"Burada kalsın. Gitmesin."

"Gitmesin."

Uzun süre birbirlerine dudak büzerek baktılar ve sonunda göz temasını bozan Taehyung yumruk yaptığı ellerini gözlerine koyarak ovuşturmaya başladı. Bir saat boyunca denizde Jungkook'u taşımıştı -aslında ağırlığını fazla hissetmemişti ama yorucuydu- ve uyumasına rağmen tekrar uykusu gelmişti.

baby // vkookWhere stories live. Discover now