27

226 27 1
                                    

S: Döndün.

S: Fakat neredeydin?

Bulutlardan gözlerini çekip telefonuna yöneltti saf kan. Açıklamayı telefonda yapmak istemiyordu.

Saf kan: Geliyorum, her şeyi anlatacağım.

Defalarca gördüğü kızın yüzünü hayal etti. Kendisine kızmış olmalıydı. Ancak bunca sene uzakta kalmak kolay olmamıştı. Ve zarar görmemesi için oradan kurtulana kadar bu şarttı.

Herhangi bir mrad için bir dramla konuşmak, eğer eğitilmemişse, makul karşılanabilirdi. Fakat Mraddy olan bir mrad için, özellikle de okuldaysa, kesinlikle ihanetti.

Aslında hâlâ öyleydi. Ancak genç adam bu saçma sistemden sıkılmıştı. Hastalıklı bu düşünceye karşı çıkıyordu. Vazgeçirmek için yapılanlar ise işe yaramıyor; ustaları kızdırırken, Wery'i azimli kılıyordu.

Ölümün eşiğinden defalarca geçmişti. Mraddy olması öldürülmesini engellemezdi. İhanet eden birinin ölmesini ilk ailesi desteklerdi. Ancak belki düşüncesinden uzak kılabiliriz hırsıyla ölümün eşiğinde bekletiyorlardı.

Bu yüzden senelerce görmemişti mesajları. Kendini kaybetmeden kabullendirmesi gerekiyordu ki sağsalim o bataklıktan kurtulabilsin.

Ve kurtulmuştu. Aklından geçenleri hayata dökünce ustalarının öfkeden alacağı yüz ifadesi hayal etti. Bu vehim daha da keyiflenmesine sebep oldu. Hayatı daha fazla koşuşturma olacaktı fakat yanında kalbi varken bunun önemli olduğunu zannetmiyordu.

Fişek [Texting] Where stories live. Discover now