5. Ziek

117 8 5
                                    

(Tyler POV)

Mijn ogen gaan langzaam open. Het plafond komt in beeld. Ik sta op en loop naar de badkamer. Opeens voel ik me heel duizelig. Ik probeer te zoeken naar steun, maar vind niks. De deur gaat open en dicht. Josh. Ik loop naar de voordeur, of tenminste dat probeer ik, en zie daar mijn vriendje staan.

"Goeiemorgen, TyTy" zegt Josh als hij naar me toe loopt.

"Hey Josh" Hij kijkt me aan.

"Ja?"

"Kun je in focus blijven" Met dat wordt alles zwart. Ik voel mezelf opgevangen worden door twee sterke armen, maar meer niet.


(Josh POV)

Ik leg mijn hand op zijn voorhoofd. Ik heb Ty net in bed gelegd.

"Koorts" zeg ik hardop en zucht diep. Ik aai over zijn hoofd en sta dan op. Opeens voel ik een hand die van mij vastpakken. Ik glimlach en draai me om. Twee prachtige ogen staren die van mij aan.

"Wat is er?" vraag ik hem, wachtend op een antwoord. Hij trekt me terug het bed op en gaat op mijn schoot zitten.

"Wat ben je van plan, little boy" Hij trekt me in een knuffel en houd me stevig vast. Opeens duwt hij me naar achter zodat ik met rug tegen het bed aankom. Het enige wat ik doe is grinniken. Ik pak het deken en gooi het over ons heen.

"Dit is fijn" zegt de Brunette die tegen me aanligt. Ik glimlach en knik dan.

Na een half uur voel ik de knuffel verminderen. Het lichaam van Tyler zakt een beetje in elkaar. Dat is het teken dat hij ligt te slapen. Ik glimlach en leg Tyler voorzichtig op het bed neer. Dan pak ik de dekens en leg ze rustig over het prachtige lichaam van Ty heen. Ik geef hem een kusje op zijn hoofd.

"Welterusten, mijn Blurry Prince"


OMG I CAN'T!!! Oke dit was deel vijf! zouden jullie in de comments kunnen zetten wat jullie willen dat er gebeurt met onze twee TØP cuties! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot de volgende OneShot!

Xxx GalaxyFawn

JoshlerWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu