hoofdstuk 8

460 19 4
                                    

Ik heb eindelijk mijn auto na een week. Ik rij erin en hij rijd fantastisch! Ik ga nu naar sam om mijn kleding op te halen en persoonlijke dingen.

Ik rij de oprijlaan op van mijn oude huis. Ik pak een paar lege opvouw dozen uit mijn auto en loopt naar binnen aangezien ik de sleutel nog heb. Zonder wat te zeggen loop ik naar boven naar onze oude slaapkamer herrineringen van vroeger gingen door mijn hoofd.

Flashback

Ik loop rustig samen met mijn verloofde sam en de makelaat door het huis dat we willen kopen. "En hier een ruime woonkamer voor mogelijke kleine kinderen en veel opberg ruimt" zei de makelaar terwijl hij ons begeleide door het huis. Hij vervolgde zijn weg terug naar de gang, met een inkomst hal en trap naar de 1e verdieping.

"De keuken is ruim met een aangebouwde eetkamer voor de hele familie, zoals jullie zien is de tafel uitklapbaar voor nog meer ruimte en de keuken is van alles voorzien van een keuken eiland tot een stoomoven" zei hij wijzend naar alles terwijl hij praatte. Hij gaf ons de gelegenheid om in stilte rond te kijken.

"Zie je jezelf al met een grote buik van ons eerste kindje een taart te bakken aan de keuken eiland" hoorde ik sam zijn stem in me oor fluisteren dat me kippenvel gaf, terwijl hij dat zei wreef hij over mijn buik.

"Willen jullie de rest van het huis zien?" Vroeg de makelaar nog. Sam en ik keken elkaar aan knikkend terwijl we wisten dat we dit huis al zouden kopen. De makelaar bracht ons naar de mogelijke kantoor kamer, kinder kamers, de zolder en natuurlijk de grote kamer waar sam en ik zouden slapen.

"En wat vinden jullie ervan?" Vroeg de makelaar. Al het advies die mensen gaven, dat je niet te snel moet zeggen dat je het huis prachtig vind vervaagde en dat is wat ik het volgende zei

"ik vind het prachtig, groot en het past in onde budget" zei ik. Ik keek sam aan en hij gaf de bevestigende woorden dat we een bod gaan doen en geen 2 maanden later hadden we een huis.

Einde flashback

Ik doe de deur open en de geur van bier en zweet overweld mij. Ik doe snel de gordijnen en een raam open voordat ik moet overgeven. Ik loop snel naar de bandkamer om een glas koud water te pakken.

Ik sta naast het bed waar sam vredig ligt te slapen. Helaas niet voor lang  Zegt een stemmetje in mijn hoofd en ik gooi dat glas over zijn hoofd, hij schrikt wakker. "Ik ben er" zek ik en leg het glas op het nachtkastje en hoor hem nog mompelen over mijn kleding.

Het is september en nog best wel warm dus ik besloot vanochtend om wat bloots aan te trekken en toch stiekem een beetje om sam uit te dagen wat hij wel niet gaat missen

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Het is september en nog best wel warm dus ik besloot vanochtend om wat bloots aan te trekken en toch stiekem een beetje om sam uit te dagen wat hij wel niet gaat missen.

Ik draag een zwarte satijnen hemd met een bloten rug ik draag feen bh en je kan me tepel afdruk zien maar dat maakt me niet zo uit, met een spijkerbroek en zwarte boots met een hak. Ik opende een doos en gooide de rest van mijn kleding in. Ik wou net weglopen uit de kledingkamer tot dat ik sam hoorde bellen.

"Nee... ja ze is hier je kan niet komen... vertop je in de voorraad tot dat ze weg is oke" hoorde ik hem zeggen. Ik liep met de doos terug de kamer in naar beneden. Ik pakte een andere doos en liep naar boven, ik hoorde de deur dichtslaan maar deed alsof ik het niet hoorde en liep naar de studie kamer om al mijn rechts boeken en leesboeken te pakken. Zo ging ik kamer per kamer af en waren bijna al mijn dozen vol die ik heb meegenomen met sam die steeds achter me aanliep.

"Jess vond je het echt nodig om zulke kleren te dragen?" Vroeg hij. Ik draaide me om en keek hem aan met opgetrokken wenkbrauwen. "Hoe bedoel je?" Vroeg ik.

"Nou een hemd aan trekken waar de achterkant van bloot is zodat ik weet dat je geen bh draagt en dat ik je tepel kan zien en met iedere stap die je zet je borsten zie bewegen en dan je broek zo zodat ik je perfecte kont kan zien en je weet dat ik hier hard van word" zei hij frustrerend met zijn handen de ene keer in de lucht en dan wijzend naar de bobbel in zijn broek.

"1. Noem mij geen jess 2. Ik ben jouw vrouw niet meer dus ik kan dragen wat ik wil 3. Ik ben weer single en nog een tip een koude douche zou helpen bij dat" zei ik wijzend naar zijn broek. Ik draaide me weer om om foto's in eem doos te doen toen ik zijn hand op mijn borst voelde in mijn tepel knijpend op de manier waarop ik het fijn vind en dat mij meteen nat kan maken. Ik hield een kreun in draaide me om en sloeg hem op zijn wang hoe fijn ik het ook vond.

Ik pakte de doos liep naar de auto en zette alle dozen erin. "Mooie auto" zei hij. Ik negeerde hem pakte de laatste doos en liep naar de voorraadkast alleen om te weten wie daar was. Ik liep naar de kast maar ik hoorde sam mijn naam roepen ik negeerde hem en deed de kast open. En zag daar tot mijn grootte schrik.

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

OEHHH CLIFFHANGER En laat me even weten wat jullie vinden van de flashbacks dat er im de toekomst misschien meer komem😉

cheated on his wifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu