hoofdstuk 18

371 15 0
                                    


Vandaag is het kerstdiner met me ouders, ik heb Jason en Stacey met me meegenomen en we zitten nu in de auto op weg naar me ouders. Je vraagt je zeker af hoe het etentje is afgelopen. Nou die was fantastisch afgelopen

Flashback

Ik ging de tafel opruimen na een kruisverhoor van mark en alleen maar rollende ogen van Sandra en roos. Mark mag mij wel alleen Sandra en roos denken er anders over. Ik liep het hoekje om en vroeg of hun nog koffie wilden wat ze allemaal wilden behalve roos die wou om haar woorden exact na te zeggen "ik wil een vanille latte met de melk opgeklopt maar niet te opgeklopt en de melk moet amandel melk zijn van gewone melk word ik dik."  Waarop ik antwoorden

"dit is Starbucks niet of je krijgt je latte met gewone melk en gewone opgeklopte schuim of water" zei ik en ze koos voor water. Geen vijf minuten later liep ik de keuken in waar ik zag dat Jason en roos ruzie hadden over hun verloving. Ik gaf iedereen zijn koffie en roos haar water. Ik liep naar de leren stoel en ging daar zitten luisterend naar de ruzie.

"Nee, jij komt zomaar langs met mijn ouders, je hebt een ring voor jezelf gekocht en gezegd dat we verloofd zijn en vervolgens neem je je koffer mee, ik weet niet waar je gaat slapen maar niet in mijn huis! Dat is pas onredelijk!" Riep hij boos en liep naar zijn kamer.

"Dus wil iemand nog een koekje?" Vroeg ik met een glimlach wat Sandra boos maakte.

"Wie denk je wel niet dat je bent zomaar een sloerie die even bij mijn zoon kan slapen en met hem naar bed kan gaan en daarna voor een paar maanden weg bent en terug zwanger komt" zei ze en ze liep boos weg met roos en roos haar koffer achter zich aan.

"Het spijt me voor de last, ik mag roos ook niet en ik snap niet wat mijn vrouw zich bezielt. Het was aangenaam om je te leren kennen Jessica ik hoop tot de volgende keer" zei hij en liep ook weg. Ik zat verbijsterd op mijn stoel

Einde flashback

de auto stopte voor mijn ouders huis, er is niks veranderd alleen zie ik wat kerstversiering. ik stapte uit en liep met lood in mijn schoenen naar de deur. ik voelde iemands hand op mijn onderrug, ik volgde de arm en zag wie de eigenaar was, jason.

"het komt goed" zei hij. ik ademde diep in en uit en drukte op de bel.  de deur ging open en daar zag ik mijn vader. "owh jess kom hier" zei hij. ik gaf hem een knuffel. ik voelde me net de kleine jessica die te laat thuis kwam van buiten spelen die haar vader dood ongerust maken door niks van haar af te laten horen. mijn vader stond altijd achter me zelfs als me moeder haar gekke tijden had. hij liet me los en begroette jason en stacey. ik liep naar de keuken waar ik mijn moeder zag. 

"hoi" zei ik. ze keek geschrokken om

"owh jessica ik ben zo blij dat je er bent" zei ze een beetje te enthousiast naar mijn zin. ik liep naar de grote koelkast pakte witte wijn en schonk twee glazen in en ik pakte een biertje voor jason en me vader. ik gaf iedereen zijn drankje en ging naast jason zitten.

"hoe is het op je nieuwe kantoor?" vroeg me vader op dat moment kwam mijn moeder ook binnen en ze ging naast me vader zitten. 

"ja het is wel gezellig alleen een beetje klein, ik zit met twee andere meisjes op kantoor." zei ik. "en hoeveel krijg je?" vroeg mijn moeder.  "minder dan eerst maar genoeg om wat te sparen en uit te geven, ik mag niet klagen" zei ik.

ik zag me moeder wat ongemakkelijk schuiven wat een teken is dat ze wat gaat vragen en ze niet zeker weet of ze het moet doen of niet, en toch deed ze het.

"nog wat van sam gehoord?" vroeg ze. ik zag dat me vader haar een waarschuwende blik gaf. "nee, jij wel dan" vroeg ik. ze knikte

"ja, ik kwam hem tegen bij de liqeur winkel, hij en dat meisje zijn uit elkaar ze heeft een miskraam gehad en hij vroeg naar je" zei ze. ik voelde een klein beetje sympathie voor het meisje, want ik weet hoe het is om een kindje te verliezen. 

"oh, wat zei je?" vroeg ik. "dat het goed met je ging en dat je vandaag langs komt, hij wou ook komen maar ik zei dat dat niet zo'n goed idee was. ik moest de groeten doen en zeggen dat hij je mist" zei ze. "doe de groeten terug en zeg maar als je hem ziet dat ik hem niet mis" zei ik.

"ik ga even naar de tuin" zei ik. ik pakte mijn wijn en liep naar de tuin. mijn ouders hebben een groot rijtjes huis met een grote tuin en een grasveld. ik ging op de lounge bank zitten en keek naar de sterren hemel. 

HEY LOVIES LANG HOOFDSTUK, IK VIND DIT HOOFDSTUK HELAAS MINDER GOED DAN DE REST MAAR JA MAAKT NIET UIT.

cheated on his wifeWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu