17.

352 28 7
                                    

Jokala sem. Samo jokala. Nato pa se je avtobus kar ustavil. Vanj sta vstopila 2 zdravnika. Pokazala sta neko sliko in vprašala, če so videli to dekle. Vsi so pokazali name.

Prišla sta do mene, me prijela in odpeljala. Lana je ustala in ju vprašala, kam me peljeta. Odgovorila sta, da nesmeta povedati. Vlekla sta me, jaz pa sem se upirala. Kar naenkrat mi je eden od njiju nekaj zapičil in omedlela sem.

Ko sem odprla oči, sem začutila, da nimam svobodnih rok in nog. Pogledala sem in videla, da sem priklenjena na posteljo. Začela sem kričati in jokati, saj nisem vedela zakaj kar naenkrat to. Skozi vrata je stopila...kaj mislite, kdo?

Anja... Začela se mi je smejati in rekla : "Pozdravljena. Mogoče se sprašuješ, zakaj si tukaj. Kar naravnost bom povedala. Vzela si mi Aneja, zdaj ga bom  pa jaz tebi in mogoče še pol življenja. Pripravi se, da te Anej niti pogledal ne bo😈."

Jaz sem znorela in začela opletati z rokami, a nič ni pomagalo. Anja pa se mi je samo še bolj smejala. V sobo je vstopil nek zdravnik. Z Anjo sta se nekaj pogovarjala. Jaz sem slišala samo to, da je Anja rekla da sem nora. Nato pa se mi je doktor približal z injekcijo in mi jo dal.

Čutila sem samo, kako se mi oči zapirajo. Videla sem še, da mu je Anja izročila kupček denarja, on pa se je nagnil k njej in jo poljubil.

V kaj sva se zapletla z Anejem?! Bom umrla ali bom živela? Ali bom sploh še kdaj videla njega in družino, naravo?
mogoče malo svetlobe? To lahko samo upam...__________________________________________________________________________

~Be who you are and say what you feel, because those who mind don't matter and those who matter don't mind...~
👋❤

NEUSOJENA LJUBEZENWhere stories live. Discover now