32.

248 26 1
                                    

**OJLA BABE ZABEE💕😂TKO REALNO SM SE SPRAVLALA TO PISAT SKOR 1 MESC - EO ZDEJ SM❤
UPAM DA VAM BO USEEC!**

Kot sem že povedala, smo odšli na morje. Čez nekaj časa smo prišli iz vode. Vsedli smo se na klopico. Obrnila sm se in mimo mene je prišel Anej. Dvakrat sem pogledala. Nisem se zavedala, da je to res on.

Hodil je sam. Čisto sam. Še vedno je lep...nisem ga pozabila.  Še malo sem ga gledala, kar naenkrat pa je on pogledal proti meni. Hitro sem se obrnila stran, a bilo je prepozno.

Zakričal je : "Nika?" Jaz sem pogledala Evo, ona pa se mi je nasmejala. Stekla sem proti njemu, on proti meni. Skočila sem njemu v objem. Nisem ga morala spustiti. Skoraj 6 mesecev brez njega, njegovih objemov in poljubov.

Rekel je : "Nikaa ne veš kako sem te pogrešal. Povsod sem gledal okoli, če se boš prikazala. Na koncertih, v trgovini😅 skratka povsod. Iskal sem tiste oči, ki so tako bulile vame. Zdaj pa sem te našel na čisto nepričakovanem mestu."

Ko mi je to povedal, sem ga samo še bolj objela. Spoh nisem morala vrjeti, da ga spet vidim.

Rekla sem : "Anej, jaz tudi😣. Ves čas sem razmišljala samo o tebi. Ne morem te pozabiti😭. Glavno je, da sva spet skupaj😊. Kaj je z Raayem? Si je že kaj premislil?"

"Nič ni govoril oz. omenjal tebe. Spet je bil čisto normalen Raay. Takšen, kakršnega sem poznal."

Rekla sem mu, da naj se greva kam usesti, da se bova pogovorila. Zadaj sem videla Evo, kako mi namiguje, da gresta z Nejcem v hiško. Jaz sem se ji samo nasmehnila.

In res. Odšla sva do klopice. Bilo je že bolj temno. Usedla sem se, Anej pa zraven mene. Približal se mi je in me prijel za roke. Glavo sem naslonila na njegovo ramo.

Z milim glason je začel : "Veš, nisem te mogel pozabiti. Zdaj sem videl, da te imam res zelo rad. Bilo je veliko deklet, fotografiranja, deljenja podpisov...povsod sem samo iskal tebe, a te nikjer ni bilo."

"Enako. Veš, kako sem te pogrešala😥."

Po licu mi je stekla solza. Solza sreče in žalosti hkrati. Anej se je obrnil proti meni, mi jo obrisal in me poljubil._________________________________________________________________________
**HVALA, DA ŠE VEDNO BEREŠ☺MOGOČE NOV DEL ŽE DANES❤**

NEUSOJENA LJUBEZENWhere stories live. Discover now