Peppa emme suri

354 14 0
                                    

Ema läks Peppa venna juurde ja nägi sealt inimesi...

"Ema vaatenurk"

Seal olid 3 veidrat olevust ja nad võtsid ta kaasa. Ma üritasin neid peatada, aga ei suutnud. Mäletan seda et järsku oli kõik pime.

Oli hommik ja Peppa ärkas. Ta oli harjunud sellega, et ta ema tuleb ja peksab ta ajud viinapudeliga sodiks, aga millegipärast polnud teda veel siin. Kus ta on? Peppa hakkas nutma ja äratas sellega naabrid üles. Siga Ivan tuli vodka pudeliga ukse taha. Ta peksis ust ja karjus et nad ukse avaks. Peppa nuttis veel rohkem ja Ivan sai sisse. Ta nägi Peppat ja võttis ta kaasa.

"Ivani vaatenurk"

Kus kõik on? Laps on üksi kodus ju. Ma nägin kaugemal ust mis oli lahti ja seal oli verd? Eh. Ma panin selle tite maha ja läksin vaatasin sisse. Seal oligi veri. Ma jooksin majast välja, et politsei kutsuda

Ivan unustas politsei kutsuda kuna pidi ära sõitma. Peppa jäi üksi koju ja vaatas uksest sisse.

"Peppa vaatenurk"

Mis seal küll on? Kas emme on seal? Ma vaatasin sisse ja nägin emmet. Ta ei liikunud ja vend magas ka. Ma jäin sinna natukeseks ajaks. Pärast kuulsin kuidas keegi uksest sisse tuli.

Isa jõudis koju. Ta tuli koos Andreiga. Isa läks tuppa ja kutsus teisi. Aga kedagi polnud. Andrei nägi Peppat ja kutsus isa sinna.....

Peppa EluluguWhere stories live. Discover now