Laibad Aafrikas

232 13 2
                                    

George on Aafrikas. Aafrika lapsed olid väga õnnelikud karpi nähes. Nad sõid George laiba ruttu ära. Üks laps ei söönud siga, sest ta oli vegan. Ta nälgis edasi ja sõi mulda. Aafrikas on väga igav. Seal pole palju tegevust.
Kodus olid teised lood, Peppa läks ülikooli ja isa tööle. Peppale ei meeldi ülikoolis, sest ta ei sa mitte sittagi äru miks ta seal on ja mis ta seal tegema peaks. Ülikoolis on ka ta sõber, Rainer.
Rainer ja Peppa mõrvasid kunagi lasteaia kasvataja, ja neid saadeti hullumajja 2 aastaks. Seal õppis Peppa targaks ja sai aru, et tapmine on halb mitte hea asi. Tema sõber tapab edasi ja ei kavatsegi lõpeta. Vahel tapab Peppa koos temaga.
Pärast ülikooli tuli isa Peppale järele ja viis ta koju. Aga täna tuli Rainer koos Peppaga koju. Nad läksid peekonit sööma, sest neil polnud muud süüa ikka veel. Peppa ütles Rainerile: ,,Vaata õues on surm!"
Rainer vaatas ja Peppa lõi talle noaga pähe. Rainer suri ja Peppa viskas laiba ruttu õue ja saatis Aafrikasse.
Aafrikas olid lapsed jälle rõõmsad! See vegan suri nälga, sest talle ei sobinud ka Rainer. Seekord said nad aga vähem süüa kuna nad ei leidnud aju kusagilt. Aafrika lapsed olid kurvad.

Peppa EluluguWhere stories live. Discover now