Love or hate?

1.1K 42 0
                                    

( P.O.V. Catelin)

Mijn iPhone maakte een hard Ping-geluid en begon te trillen. Wie was dat nou weer om 6 uur ochtends! Ik pakte mijn iPhone en zag dat ik een bericht had van.... Justin. Wie anders?!

Doe je raam open slaapkop!
Ik blijf moeilijk hangen aan je raamkozijn met één hand.

XxJe stalkerXx

Wat?! Ik keek naar mijn raam en ik zag een zwaaiende Justin. Ik deed snel mijn kamerdeur op slot en deed het raam voor hem open. 'Help is babe' zei hij. Ik hielp hem en hij keek rond. 'Van buiten zag ik wel wat, maar nu zie ik het beter' zei hij. 'Wat doe je hier om 6 uur in de ochtend?'. 'Ik verveelde me in de auto dus dacht ik dat ik wel bij jou kon blijven' zei hij lachend. 'Je bent niet welkom dus daar is het raam' zei ik wijzend naar het raam.

'Maar ik miste je Catelin'. 'Dan heb je pech, want ik miste jou niet' zei ik bot terug. 'Hé jij deed gister mee dus ik weet wel dat je me leuk vindt' zei hij alsof het waar was en hij het zeker wist. Ik kan nu moeilijk ja zeggen, want ik vind hem niet leuk, maar als ik nee zeg heeft het ook geen nut.

'Geloof je me als ik nee zeg?' vroeg ik dan maar toch. 'Nee' zei hij terug. 'Dan besteed ik er ook geen moeite' in vulde ik nog aan. 'Dus je vindt me leuk?' vroeg hij geamuseerd, terwijl hij naar me toe liep. 'Nee, het enige wat ik weet is dat je ingewikkeld bent en-' zei ik maar kwam niet verder omdat Justin me weer zoende. Ik trok terug, deze keer dan.

'Het was toch fout?'. 'Niet als er niemand bij is' zei hij en ging weer verder. Nee, ik vind hem niet leuk zei ik tegen me zelf. He is bad. Ik probeerde weer terug te trekken, maar Justin zette me klem door me tegen een muur aan te duwen. Gek genoeg deed ik ook geen moeite meer om los te komen. Vond ik hem leuk? Nee, dat kon niet! Maar waarom voelde ik me anders bij hem?

*Klop Klop* 'Catelin ben je al wakker?' vroeg iemand. Ik schrok en Justin ook. 'Snel de badkamer in' zei ik tegen Justin, die deed wat ik zei. Ik opende de open en zag Kevin voor me staan. 'Ja, hoezo?' vroeg ik. 'Nou de douche in mijn kamer is kapot dus kan ik bij jou even douchen?' vroeg hij. Shit wat moet ik doen?!

'Is goed, maar ik ruim eerst op want er zijn dingen die je niet hoeft te zien' zei ik. 'Oké, ik wacht beneden' zei hij en ging weg. Ik deed de deur weer op slot en Justin kwam de badkamer uit wandelen. 'Jij kan goed liegen' zei hij en liep weer naar me toe, duwde me weer tegen de muur en zoende me weer.

'I want you' fluisterde hij waardoor ik kippenvel kreeg. 'But I don't want you' fluisterde ik terug en duwde hem van me af. 'Ga weg of we komen allebei in de problemen' zei ik en trok hem naar het raam. 'Ik kan de badkamer goed zien vanaf mijn plek, dus ik kom terug babe' zei hij. 'Niet als ik het raam dicht doe' zei ik. 'Dan breek ik het raam' zei hij simpel met een grijns. Hij sprong naar beneden en ging naar zijn auto.

Ik haat hem, ik haat hem, ik haat hem herhaalde ik in mezelf en ruimde snel de badkamer op. 'Kevin, kom maar!' riep ik naar beneden. Hij kwam naar boven en ging direct de badkamer in. 'Ik slaap!' riep ik en sprong op bed. Justin zat hier vast van te genieten dacht ik in mezelf. Ach wat boeit het ik haat hem toch, of toch niet? Nee, ik haat hem zei ik tegen mezelf.

'Catelin?' vroeg iemand. 'Wat?' was mijn antwoord. 'Ik ga weer naar mijn eigen kamer' zei Kevin. Is goed, veel plezier he' zei ik en sliep weer verder.

*Ping* Ooit maak ik mijn iPhone kapot dacht ik in mezelf en pakte dat ding op.

I want you babe
I want to kiss you babe
I love you babe

Bad But Perfectly (Justin Bieber Fan Fiction)Where stories live. Discover now