De leugen

807 46 15
                                    

Minuten gingen voorbij en ik werd weer wat rustiger. Het was precies 19:38 uur toen ik weer normaal kon praten. Bedankt zei ik voorzichtig. Voor wat babe zei hij terug. Alles zei ik en gaf hem een kus. Met 1 kus kom je er niet vanaf zei hij waardoor ik moest lachen. Ik keek hem weer aan en dit keer gaf hij me een zoen. Niet zo'n zoen die ik hem zou geven. Nee, een Justin zoen. Een lange, intense zoen. Na een aantal minuten trokken we allebei terug om op adem te komen. Catelin, ik wil niet opdringerig zijn maar kan je me nu vertellen wat er is gebeurt vroeg hij. Oké zei ik omdat ik iets moet vertellen. Ik................

( P.O.V. Justin)

Ik begon ze maar stopte. Ik vroeg ik wachtend op wat er volgde. Ik kwam in de problemen omdat ik té koppig was zei ze zacht. Hoe bedoel je vroeg ik want ik snap te er niks van. Nadat ik jou had gesmst stopte er een auto voor me. Een paar jongens stapten uit en... en..... zei ze maar kwam niet verder. En vroeg ik wat bozer want mijn geduld begon op te raken. Het kwam niet door haar, echt niet. Ik begon verkeerde dingen in m'n hoofd te krijgen. Hebben ze gedaan wat ik denk dat ze hebben gedaan vroeg ik kokend. Je loopt vooruit in het verhaal zei ze en negeerde mijn vraag. Ze ontvoerde me maar deden niks. Ik weet niet waarom maar ze deden niks zei ze. Opgelucht ademde ik weer uit. M-maar begon ze te stotteren. Wel werd er iemand v-vermoord zei ze en liet weer een traan vallen. E-en begon ze maar ik kapte haar af. Meer hoefde ik niet te weten. Het waren zeker mensen die wraak op mij en de anderen wilde nemen. Ik ben hier en ben bij je fluisterde ik en trok der dicht tegen me aan.

(P.O.V. Catelin)

Huilen, dat was wat ik deed. Huilen. Niet van wegen het verhaal wat ik had geacteerd. Nee. Huilen omdat ik tegen Justin heb gelogen. Heb ik wel eens eerder gedaan hoor maar niet op deze manier. Nooit was die leugen zo groot. Als Justin achter de waarheid komt gaat hij me vast haten. Hij heeft het recht. Ik ga het hem niet kwalijk nemen want hij is bedrogen. Iemand die hij vertrouwde heeft tegen hem gelogen en heeft hem bedrogen. En diegene ben ik. Hij hoeft me niet te vergeven want ik ga en kan mezelf never nooit vergeven.

Zal zijn hart gebroken zijn? Vast wel. Bij die gedachten begon ik harder te huilen. Straks kan ik hem nooit meer zien. Te veel slechte gedachts had ik. Veelste veel om normaal te kunnen ademen. Ik begon te hyperventileren en niet zo'n beetje ook. Justin tilde me op en bracht me naar de badkamer. Daar aangekomen zette hij de douche knop aan en maakte me nat. Hij kent me goed besefte ik toen.

Langzaam begon ik weer normaal te ademen. Ik zette de douche weer uit en haalde het water uit m'n ogen. Justin pakte een handdoek uit de kast en gaf die aan me. Bedankt zei ik en droogte m'n haar. Hij ging terug de kamer in en kwam 2 minuten later weer met mijn pyjama terug. Ik ben in de kamer zei hij en deed de deur achter zich dicht. Ik kleedde me uit, droogte me af en deed me pyjama weer aan. Ik droogte m'n haar nogmaals en ging een kwartier later weer terug de kamer in. Justin lag rustig op mijn bed tv te kijken en ik ging op bed zitten. Moet ik vanavond hier blijven of wil je alleen blijven vroeg Justin en keek me met een lach aan. Ik wil dat je blijft zei ik en lachte terug. Hij trok me naast zich op het bed en hield me in zijn armen. Zullen we een film kijken vroeg hij. Is goed, de films liggen in de kast onder de tv, kies jij maar welke zei ik. Hij stond op en liep naar de kast toe.

Het viel me op dat Justin's broek laag hing. Niet laag maar echt láág. Ik grinnikte waardoor Justin zich omdraaide. Wat is er zo grappig vroeg hij, proberend zijn lach in te houden. Waarom draag je eigenlijk een broek als je hem lager dan je knieën heb hangen vroeg ik half lachend. Van achter verbergt een broek niet veel bij mij maar van voor zie jij niet wat je met me doet door een broek zei hij met een vieze grijns. Justin riep ik en gooide een kussen naar zijn hoofd, die raak was. It's true babe, it's true ging hij lachend verder.

We gaan een horror kijken zei hij en stak een DVD in de DVD-speler. Welke vroeg ik lief met de hoop dat hij een andere ging kiezen. Dat had je gedacht schat zei hij. Kon hij gedachten lezen? Even laten lag hij weer naast me en begon de film. The Exorcist gaan we kijken zei hij. Is goed zei ik afwachtend op wat er allemaal ging komen.

Een kwartier later kreeg ik de neiging om Justin te vermoorden omdat hij een té enge film heeft gekozen. Als Justin niet bij me was, was ik bij m'n ouders in bed gekropen. Op een gegeven moment vond ik het te eng en keek ik weer weg. Later gaf ik Justin een stomp in zijn maag. Auww en waar was dat voor nodig vroeg hij sarcastisch. Je hebt een te enge film gekozen zei ik als een meisje van 5. Ik bescherm je wel tegen de monsters die je vanavond komen halen zei hij plagerig terug. Justin riep ik uit. Kom hier zei hij en trok me naar zich toe.

Zo bleven we even liggen en ik voelde m'n oogleden zwaarder worden. Ik zag nog dat Justin de tv uit zette en hoorde Justin nog iets zeggen; Slaap zacht, ik ben bij je babe.


Bad But Perfectly (Justin Bieber Fan Fiction)Where stories live. Discover now