I Бонус

116 20 4
                                    

Долу Минхо беше преминал през няколко емоционални състояния за двадесет минути. Първо бе неразбиране, после безпомощност, въпреки която цялото му същество сякаш крещеше да отиде при Оню и да се опита да помогне с нещо. След това реши, че няма дори да се пробва да прави каквото и да било, хьонг се беше държал толкова грубо с него. Защо да му помага и да проявява разбиране при такова отношение?! Накрая дойде ред на гнева и яростта. Ядоса се, че до преди минути е смятал да говори с Джинки, да го успокои след като в действителност той бе жертвата, а не пияния лидер на групата.
Реши да не прахосва вечерта, щеше да бъде напълно безмислено, затова се оправи набързо и излезе затръшвайки входната врата. След кратко обмисляне реши да отиде в близкия нощен клуб. Трябваше да пийне нещо силно, а в апартамента нямаше твърд алкохол. Бар-клуб "Lucifer" беше перфектното място за целта, освен това Минхо познаваше целия персонал заедно със собственика. Това, което не очакваше беше на​ бара да срещне порядъчно пийнал GD от BIGBANG.
Някога тримата, заедно с братовчед му, бяха най-добри приятели, дори докато групата беше в SM, но после се виждаха само по разни награждавания, благотворителни и светски събития, веднъж се засякоха и докато пазаруваха, но никога в нощен клуб. А Куон Джи Йонг определено изглеждаше интересно в момента. Преди време Минхо бе попаднал на интервю, взето от TOP, в което той споменаваше, че Дракона пие рядко, макар и в сериозни количества и само по големи поводи. Съдейки по чашите, които изливаха съдържанието си една след друга в гърлото на GD, сега определено имаше сериозна причина.
Минхо също не си поплюваше и преглъщане уиски след уиски, водка след водка. Ако някой ги снимаше в този момент и това се появеше в медиите и интернет, щеше да стане огромен скандал.
След още няколко чаши белокосия забеляза втренчения в себе си  поглед другия идол.
-Не е много учтиво да зяпаш хората така, Куон, особено в бар.
-Значи все пак си ти, Чой.
-Е да, отдавна не сме се виждали, аз съм Минхо, в случай че...
-Все още не съм толкова пиян, че да те сбъркам със Сеунг Хюн.
-Радвам се да го чуя, защото ако не знаех, че си ти преди да пийна сега щях да те помисля за Джонг. Е, защо пиеш днес?
-Винаги е имало само двама, заради които да пия, според теб кой от тях е причината днес?
-Какво е забъркал негово величество, скъпият ми братовчед?
-Ще се жени...
Думички прокънтяли дълбоко в ума на Минхо. Най-дълбокият нож в гърба, който ТОР можеше да забие в Джи Йонг. Господ му беше свидетел, колко пъти в миналото Дракона бе плакал на рамото му, заради забежките на братовчед му.
-Какво?!.... Уреден брак е нали? Компанията го е накарала убеден съм! Няма как да се е...
-Напротив,-прекъсна го идолът,-компанията е неутрална по въпроса. Не е уредено.
Минхо помълча известно време преди да събере сили (да се концентрира в една точка докато мисли) и да попита:
-Ами ти, как си? Как се чувстваш? Останалите в групата? Феновете?
-Засега ти си единственият, който е наясно с това извън групата и ръководството YG. Феновете не знаят и няма да разберат, до седмицата преди сватбата. Аз съм супер, момчетата го подкрепят и всички с щастливи.
-Не ми говори такива глупости!-изсъска белокосия, след това замлъквайки за известно време...
Щом казваше, че е добре, значи беше добре, нали?!
-Ами, поне знаеш ли за кого ще се жени?
-Разбира се, разбрах първи, защото бях там.
-И? Кой е човекът извоювал си мястото до Великият Чой Сеунг Хюн чак до края на живота си?
-Аз, Минхо.
Простотата на отговора беше толкова чиста, че през ума на Минхо наистина мина тази мисъл, но я отхвърли почти веднага, обзет от съмнение.
-За теб е ясно. Вие двамата винаги сте били заедно, дори сте в една група и къща. Питах за кой ще се жени.
-За мен, глупак такъв!-усмихна се Дракона.-Предложи ми днес, в ресторанта на майка му. Тя снима всичко без дори да съм усетил.
-Джи, приятелю, не мислиш ли, че прекали с алкохола тази вечер?-предположи по-младия.
Вместо отговор, Джи Йонг му показа лявата си ръка, на която леко проблясващи сребърен пръстен. Той внимателно го свали и го подаде на приятеля си с все същата усмивка на лице.
Минхо използва светлината на бара, за да огледа по-подробно халката и забеляза надпис отвътре.
-Колко оригинално нали?-засмя се Дракона.-"Завинаги"! На неговия пише "Единствен" с датата на рождения ми ден.
-Не подозирах, че нашият хладнокръвен Чой може да измисли нещо толкова нежно и прочувствено.-въздъхна певецът.-Ако Джинки знаеше за това и вас щеше да ми даде за пример...
-Какво казваш?-насочи любопитно поглед към него Джи Йонг.-И всъщност я ти разказвай защо пиеш така.
Белокосият се направи, че не е чул въпреки,че думите вече кънтяха в главата му. Поседя малко така, наблюдавайки чашата си, докато не усети ръката на GD да го хваща малко над лакътя и самият идол да го извлича през, по-скоро кълчещата се безподобно отколкото танцуваща, тълпа навън. Когато излязоха, застанаха отстрани на входа и Дракона се изправи пред Минхо в очакване.
-Е?-попита нетърпеливо малко след това.-Казвай какво се е случило.
-Чукам Оню хьонг.-изтърси след минута мълчание белокосия.-Но всичко се проваля и имам усещането, че е заради проклетия бас!
-Добре,...май наистина препих.-констатира GD.-Или е това, или ти говориш глупости!
-Определено не съм пиян и на теб не ти се е причуло, истина е. Правим го от известно време, никой не знае, дори момчетата. Но тази вечер всичко се прецака. Шибания облог е виновен! За какво ми беше изобщо и това да си го слагам на главата?!!
-Какво облог бе човек, дай малко по-ясно. Опитвам да се съсредоточа върху информацията, а ти така говориш, че всичко ми бяга.
-Добре.-въдъхна Минхо,-Слушай сега. С Джинки от около година правим секс, просто ей така, за удоволствието. Преди седмица обаче, проведохме странен разговор, който завърши с бас. Той се основава на това, че аз никога няма да се влюбя. От тогава съм на сухо, а тази вечер къщата от карти рухна. Първо ме игнорираше, после ми наговори куп глупости като това, че не ми пука за него освен, когато правим секс, такива неща.. И ето ме сега тук, пред теб, обяснявам се като някоя наранена ученичка.
-Тоест....Чакай малко! Ти имаш ли чувства към него?
-Не!...не знам, не мисля. По дяволите какво иска от мен?!
Дракона седна на тротоара и се облегна на стената, по-младия следвайки примера му, настанявайки се до него.
-За него не знам.-въздъхна след няколко минутки размишления.-Но ти, Мини, трябва да знаеш какво искаш от него.
-Аз ли?-учуди се белокосия.-Аз съм напълно наясно със себе си!
-Дали?!-усмихна се Джи Йонг поглеждайки го.-Сигурен ли си?
Минхо извърна поглед напред и се замисли. Но не за това, дали знае какво иска, а как да го получи. Смяташе, че отдавна е наясно с приоритетите и желанията си и не му бе нужно да ги обмисля на ново. Но явно това не важеше за въпроса "И Джинки"...
-Ох братле, не можеш ей така да ми сервираш десерт, без да дадеш да го опитам!-измрънка GD недоволно.-Разкажи ми нещо повече.
-Какво например?..Какви оргазми ме е карал да изпитвам, или че духа по-добре от първокласна курва, въпреки че съм му първия що се отнася до всичко това, или колко адски тесен е?! Или как крещи името ми, докато влизам в него докарвайки ме до ненормален екстаз всеки път...
Образа на полуголия лидер на Шайни изникна в ума на Минхо и го остави безмълвен за още няколко минути. Накрая тишината му натежа много.
-Мамка му!-изпсува ясно.- Мисля, че трябва да пийна още нещо, защото иначе рискувам да откача!
-А аз защо ли си мисля, че ако продължиш пиеш ще откачиш наистина?!-отвърна многозначително Дракона, поглеждайки го.-Предлагам да се разходим и после всеки по домовете.
-Стига да не се прибирам веднага съм съгласен на всичко...може би.
-Всичко ли? Дори да те завлека на пазар в някой търговсеки център?!
-Ще те разочаровам приятелю, но по това време всичко с изключение на клубовете и денонощните магазинчета е затворено.-ухили се Минхо леко злобно.-Пък и се съмнявам годеникът ти да одобри шляенето ти навън, на толкова публични места, по това време на денонощието без него.
Джи Йонг го погледна и премигна няколко пъти учудено преди да започне да се смее с глас.
-Вече го използваш срещу мен, а? Но защо ли пък не се учудвам от това?!
-Предполагам, защото ме познаваш добре, даже прекалено добре, все пак израстнахме заедно.-усмихна се белокосият и дваматя продължиха да се смеят силно.

Така, това е първата (от засега двете ) бонус глави. (Ако някой случайно се е чудил какво е правил Минхо след като излезе и с кого се е видял :)) надявам се да ви е харесало и дано някой все още чете....(всички знаем, колко съм редовна и в ъпдейтите и във всичко попринцип.)

Tell me What to DoWhere stories live. Discover now