הוא יבוא לקחת אותך. כמה
Sabah aynamda boyle karisik bisey yaziyodu. Kirmizi boyayla yazilmisti. Once bunu erkek kardesimin yaptigini dusundum ama sonra evde yalniz oldugumu hatirladim. Ailem onceki gece tatile gitmisti ve benim sinavlarim oldugu icin evdeydim.
Bu karmasik sekilleri silmeye calistim ama olmadi. Sanki kazinmisti. Benim de okula gitme vaktim gelmisti ve hazirlanip okula gittim.
Donuste Feiga adli arkadasim bize oturmaya geldi. Feiga israilden gelmisti. Yatagima oturdu ve karsida aynada yazilan yaziyi gorunce donakaldi. Bana bu yaziyi kim yazdi dedi. Ben de ona herseyi anlattim. O da burdan hemen gitmeliyiz dedi. Elimden tuttu ve beni asagiya salona indirdi. Bana bozuk turkcesiyle biseyler anlatmaya calisiyodu. Cok korkmustu. Bana dedi ki:"Ben bu yaziyi biliyorum. Bu yazi ibranice o seni alacak kac demek. Mine sen ne yaptin. Yoksa yoksa onu cagirdin mi?" dedi hic bisey anlamiyodum. Feiga cantasini toplayip evden cikti. Ben anlamiyodum. Hemen interneti actim ve minenin dediklerini ibranice cevirttim. Daha sonra bu yazinin aynisi oldu ve bu yaziyi da internette arattim. Karsima birsuru sey cikti. Korkunc seyler. Anlam veremedigim seyler. Bi video cikti. O videoya tikladim ve bu bir ruh cagirma videosuydu. İnsanlarin yuzleri buguluydu. Ama bi dakika bunlar bizdik. dun aksam arkadaslarimla toplanmistik. Burasi benim odamdi. Aglamaya basladim. Daha sonra kamera kapaniyo ve gece aynaya bakiyodu yazilar belirginlesmeye basladi.Yatagimin yanina da biseyler yazilmis. Hemen yatagimin yanina baktim. biseyler yaziyodu. Fotografini cekip feigaya attim. Feiga da bana artik cok gec yaziyo dedi. O an donmustum. Disari kactim. Daha sonra hic bisey hatirlamiyorum. Sanirim o gelmisti ve......

OKUMAYA CESARETİN VAR MI?Where stories live. Discover now