3

11 1 0
                                    

Noa....

Hola! Ik ben Noah, ik studeer mode en woon met mijn 3 bff's op kamers.

'Heey Noa, eh.. Wil je een nieuwe bak ijs kopen vandaag? Jij moet vandaag de boodschappen doen!' Zegt pippa terwijl ze een lege bak ijs in de prullenbak gooit. 'Wat is er, is de barman bezet?' Zeg ik en ik zet mijn hand in mijn zij.
'Nee, in tegendeel: ik heb zijn nummer!'

Om half acht krijg ik een appje van Kay. Mijn zoveelste fix. Ik hou van jongens! Echt hoor! Maar soms kan ik ze niet uit elkaar houden..

Hey babe, zin in Netflix en... Chill? Xx mij

Ugh! Nee, nee, nee! Iew. Ik blokkeer hem en loop hoofdschuddend naar buiten.

10 minuten later sta ik in de supermarkt. Ik pak een bak ijs en wil hem in de kar zetten. Plotseling botst iemand tegen mijn schouder. 'Auw!' Ik grijp naar mijn pijnlijke schouder. 'Oh sorry!' Ik kijk op. Jezus wat en knap joch! 'Eh.. Geeft niet.' Hij raapt wat spullen die hij heeft laten vallen op.

'Weet je het zeker?' Ik knik en lach. 'Mooi, eh mag ik de naam weten van mijn slachtoffer?' Ik bijt lachend op mijn onderlip. 'Noah, en jij?' 'Taylor.' Zegt hij in een knipoog. Hij wijst met zijn ogen naar de bak ijs die in mijn kar ligt. 'Liefdesverdriet?' Ik giechel als een verliefd tienermeisje. 'Nee eh, tis eigenlijk voor mijn vriendin. Die kan soms nog al drama queen tot de max zijn.' 'Nou gelukkig, geen vriend dus neem ik aan?' Ik schud mijn hoofd. 'Mooi.' Hij legt een hand op zijn hart. 'Ik voel me echt heel slecht over je schouder enzo.. dus laat me dit voor je thuis brengen.' Ik lach. 'Nee.' Ik pak de kar en loop verder. 'Noah, wacht!' Hij komt voor me kar staan en stopt het. 'Met je zere schouder kun je toch  niks tillen?' Hij kijkt mij schijnheilig aan. Ik bekijk hem van top tot teen. Het is echt geen lelijk kind! Hij lijkt zelfs een beetje op Justin Timberlake. Ik zucht en haal mijn schouders op. 'Okey.' Misschien word het nog wel een hele leuke dag, denk ik bij mezelf. 

We lopen het apartment in. Aan het geluid dat uit de kamer van Sofie haar kamer komt is zij zo te horen wel thuis. Ik zet de zak met boodschappen op het aanrecht. Hij pakt de bak met ijs en kijkt mij triomfantelijk aan. Ik lach schuddend me hoofd en pak het van hem af. Waarom is deze jongen zo leuk?

'1 lepeltje maar.' Ik schud mijn hoofd. Hij pakt de bak aan de andere kant vast en trekt het naar zich toe. Ik trek het weer naar mij en zo gaat het een heletijd door totdar die op de grond valt. Hij kijkt ongemakkelijk. 'Sorry.' Zegt hij. 'Maakt nie uit.' Ik ga door me knieën en wil het schoonmaken als me iest op de deksel opvalt. Ik raak het op en lees het.

Wees voorzichtig met wie je mee naar huis neemt

Xoxo A

Ik schrik en zodra ik naar Taylor kijk krijg ik kippenvel. Hij ziet dat er wat is. 'Alles okey?' Hij zet een stap naar me toe waardoor ik gelijk een stap achteruit zet. Ik hou de deksel achter me rug. 'Ik eh.. ik bedenk me net alleen dat ik... naar de zwemwedstrijd van Sofie moet.' Hij kijkt even verward als of die weet dat ze gewoon in haar kamer is. 'Okey, we kunnen ook samen g--' 'NEE!, nee sorry.' Ik pak de bak van de grond. Hij loopt naar buiten en ik zo snel als ik kan naar Sofie.

StalkedWhere stories live. Discover now