15:jk

466 25 3
                                    

2 gün sonra ••••

Uyandığımda Alisi yanımda göremedim. Genelde Alisi bulamadığım zaman mutlaka bir şey atıştırıyo diy mutfağa girdim.
Bulamadım. Evin her yerinde onu aradım.Ama yok.. En sonunda aramadığım tek odaya yani annemlerin odasına sesizce girdim. Biraz bakındım,ama yine yoktu.

Üzerimi deyiştirdim ve ayakkabılarımı giydim.Asansörde herhalde onu beş kez aradım ama açmıyor. Niye ki?? Benimle bir derdi mi var yoksa şaka mı yapıyor? Şimdiden söyliyim hiç komik deyil. Eyer bu bir şakaysa çok ama çok kızarım.

Alel acele asansörden indim. Apartmandan çıktım. Apartmanın karşısında küçük bir market vardı. Hemen ora girdim. Bir umut sadece gözlerimi kapatdım. Hayalimde Alis en soldakı raflardan kakoulu çikolatalar seçiyordu. Ama söylediyim gibi sadece bir hayal. Ve gerçek dünya .

Markete sadece bir kaç müşteri ve çalışanlar vadı. Marketen çıktığımda Alisi bir daha aradım. Aradım...yine aradım .Yok cevap yok.Yanındakı üç markete daha baktım. Evden baya uzaklaştım. Aradım yine ve yine .Ama ne fayda yok açan yok. Ağlamaya başladım.

Yürümeye takatim kalmamıştı. Yolu geçerken sanırım yani .Birisi beni tuttu. Kim olduğunu anlamadım. Sanırım bir kızdı.

Neyse çok takmadım. Apartmanın karşısında birisi vardı. Alis boylarındaydı. Siyahlar içindeydi. Elinde iki büyük çanta vardı. Çıtığı gibi bir taksiye binip gitti. Çok da merak etmedim. Ama bizim binada hiç böyle birine raslamamıştım.

Bir az yürüdükden sonra apartmana girdim.

Asansörde birisi bana mesaj attı.
Bu numarayı tanımıyordum.

Mesaj: Her şeyi sen yaptın. Sen beni çok üzdün. Ben gidiyorum. Sana senin aylene ve davranışlarına katlanamıyorum. Hoşçakal ......

Sanki içimden bir şey koptu. Şok oldum. Neden ki. Ben ona ne yapmıştım. Ben saatlerce sokaklarda onu araken o beni ve evimi terk etti. En yakın arkadaşım....Yok yani anlam veremiyorum ben ne yaptım ki??

Sanırım buna dayana bilirim.. ..................

Nasıl ya .. Kendimi terk edilmiş hiss ediyorum .Yalnızım artık....

Arkadaşlar umarım beğenmiş sınırdır 😸😿😿😿😿 Arkadaşlar niye Alisi boyle yazdı mı merak ediyorsanız en yakin arkadaşım beni terk etti........

JK aşık olsa Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin