Capitolul 6

38 4 1
                                    


Razele aurii ale soarelui care sunt mai proeminente ca de obicei,patrund prin fereastra camerei mele ating tot ce se afla in jurul meu,inclusiv pe mine. Le simteam pe fata mea ca si cand intentionau sa ma trezeasca,dar totusi mai aman momentul fiind destul de obosita dupa noaptea trecuta. Ma intorc pe partea cealalta a patului ,cuibarindu-ma in patura care pare mai pufoasa ca de obicei. 

Cand abia reusisem sa intru din nou in transa somnului imi aud telefonul sunand. Ezit un moment,fara sa dau importanta,insa telefonul nu se oprea din sunat.

Oftez lung apoi incerc sa pipai noptiera pentru a-mi gasi telefonul fara a face prea mult efort.

-Nu esti intreaga la minte de ma suni la ora asta atat de devreme  intr-o zi de sambata? -spun abia miscandu-mi buzele

-Ai cam pierdut notiunea timpului!-zice Iz razand
-Treci la subiect!

-Sa inteleg ca ai uitat de masina?

-Ai zis ca o aduci,nu era nevoie sa ma si anunti cand !

-Ajung la tine in 20 de minute! Ar fi bine sa fii treaza cand sosesc!-imi zice serioasa inchizandu-mi telefonul in nas.

Arunc telefonul inapoi pe noptiera si cu chiu cu vai ma ridic din pat si ma indrept spre dulap sa-mi aleg niste  haine,o pereche de colanti negrii si o bluza lejera de culoare gri.

Dupa ce termin de imbracat,ma asez in fata oglinzii,imi desfac parul brunet care era legat intr-un coc si incep sa-l periez. Imi aleg un elastic si il prind intr-o coada de cal,care mi-a iesit perfect.



Stau in pat cu telefonul in mana si imi dau seama ca a trecut mai bine de o ora de cand Iz nu si-a facut aparitia. 

Nu-mi fac griji,daca ar fi patit ceva as fi simtit imediat,probabil s-a intalnit cu Derek si a uitat complet de masina. Tipic ei.

Imi intrerup gandurile cand dintr-o data primesc un mesaj de la un numar pe care nu-l cunosc.

-Buna,Cerise!..hmm,Cerise..ce nume angelic !
 Pff,de-ar stii el.

Alt badboy cuceritor! Nu o sa-i raspund,nu am chef de conversatii inutile cu un pusti probabil de 15 ani. Fiindca altcineva interesant nu ar putea fi. De ce? Pentru ca,nu cred ca vreun tip intreg la minte care sa si arate bine ar vorbi tocmai cu mine. Ultima data cand am vorbit cu unul a fost doar fiindca a varsat bautura pe mine si trebuia sa fie un cavaler ,de asta a dezvoltat discutia.
Nu am avut niciodata parte de o relatie cum vad tot timpul la toate fetele de varsta mea,poate nici nu sunt genul sau poate nu exista un baiat sa ma dea pe spate. 

Baieti exista,doar ca nu a aparut unul care sa te si placa,toanto!

O sa imbatranesc alaturi de foarte multe pisici.

-Misiune indeplinita ! tipa Iz trantind usa facandu-ma sa ies din transa gandurilor ca voi muri impreuna cu niste pisici. 

Iz era imbracata foarte lejer,ceea ce e cam ciudat venind din partea ei. Purta un trening de culoare gri,parul il avea prins intr-un coc ,lansandu-si doar doua suvite sa ii cada pe fata si nu era machiata deloc. Se pare ca relatia cu Derek a cam schimbat-o ! 

-Ma mir ca ai reusit !-zic dandu-mi ochii peste cap
-Trebuie sa-ti zic ceva! 
-Daca vrei sa-mi spui ca ai zgariat cumva masin...
-Mai lasa masina aia! ma intrerupe tipand. E vorba despre baiatul de la club.


Inger si DemonUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum