Chapter 18

169 9 2
                                    

След като си взехме сладолед,тръгнахме към парка.По пътя се смяхме доста и много се радвах,че сестра ми и Кам се разбират.След като стигнахме,сестра ми веднага се запъти към площадката,а ние седнахме до най-близката пейка.Загледахме се към децата и се замислих как някой ден и моите деца ще тичат там.Кам беше преметнал ръката си през рамото ми и когато го погледнах и той се беше замислил.

-За какво мислиш?

-Ами като цяло за бъдещето.Ти?

-Същото като теб.Нали каквото и да стане,ти няма да ме оставиш?Не искам да стане същото,както и с баща ми.

-Разбира се,че не.Дори и да не сме заедно,аз ще те подкрепям.Обещавам и както вече знаеш,си спазвам обещанията.-каза като ме целуна.Аз само се усмихнах в усмивката,след което погледнах към сестра ми.Тя се спускаше по пързалката и изглеждаше много щастлива.Също като мен.Малко по-късно започна да капи.

-Стейси,тръгваме!

Сестра ми веднага дотича до мен и тръгнахме,по-точно побягнахме.Когато стигнахме пред вкъщи,бяхме мокри до кости.Точно влизахме и видяхме мама да ни чака с малко ядосана физиономия.

-Не можахте ли да се преберете преди да е заваляло.

-Съжалявам,мами!-казах,като започнах да й се подмазвам.

-Добре,от мен да мине,а и Стейси утре си на училище!-каза мама.Сестра ми не беше много доволна,но само кимна.Качихме се по стълбите с Кам и влязохме в стаята ми.

-Отивай да се къпеш.Ще те изчакам и след като аз се изкъпя,ще поговорим за онова нещо,което стана на центъра.-каза като само се усмихна.Надявах се да е забравил,но...Кимнах му и влязох в банята.След точно 20 минути бях готова и чаках Кам да се облече.Най-накрая принцът беше готов и седнахме на леглото.

-Ами няма кой знае за какво да се разказва.Един ден тате се беше оговорил с едни негови приятели да излезем на нещо като вечеря.Всичко беше наред през деня и вечерта отиваме към ресторанта.Там имаше още едно момиче на моята възраст и това беше Саманта-момичето,което ме тормози.Запознахме се,говорехме си по време на вечерята и нали станахме приятелки-или тя идваше у дома,или аз у тях.Ходихме заедно на дестка градина.Обаче 2 седмици по-късно отивам на детска градина и виждам Саманта,запътвам се към нея и я поздравявам.Тя само се засмива и ми казва,че вече няма да сме приятелки,защото съм много скучна и тъпа.Тогава бях малка и се разплаках.Оттам се започна тормозът и да...Това е като цяло.-казах и в стаята стана тихо.Кам само ме прегърна.

-Съжалявам!

-Няма за какво да си извиняваш!Хайде да слизаме за вечеря,ако искаш?

-Окей!-каза и ме задърпа към вратата.Отидохме до стаята на сестра ми и след като я викнахме слязохме в кухнята.Мама беше приготвила домашни хамбургери,които обожавам,заедно с пържени картофки.Седнахме на масата и започнахме да си говорим.

-Мамо,ние утре ще заведем сестра ми на училище,след което ще се преберем.И към 19:00 ще трябва да тръгваме.Останаха около 5-6 дена,докато се върнем в Лондон.

-Добре,тиквичке.Никакъв проблем.Важното е,че се видяхме,все пак!-каза,а аз се усмихнах.След като се нахранихме,помогнах на мама да вдигне масата и да измие чиниите,а Кам започна да говори със сестра ми.След като бяхме готови и с това,с мама отидохме в хола и решихме да гледаме някой филм.Избрахме ,,Collide''.Това е любимият ни филм със сестра ми.Обожаваме го.След като свърши беше около 23:00 и сестра ми трябваше да си ляга.Изпратих я до стаята.

-Како,може ли да спя при вас?

-Разбира се,че да,мъниче!Искаш ли и да ти прочетем приказка с батко Кам?

-Да!-извика и се запътихме към стаята ми.Отворих вратата и заварих Кам,вече чакащ ме.Когато ме видя,заедно със сестра ми се очуди,но се досети.

-Кам,днес сестра ми ще спи при нас.И й обещах,че ще й прочетем приказка!-казах и му се усмихнах.Отидохме до леглото и сестра ми легна.Преди и аз да легна,взех книгата ,,Красавицата и звяра''.Попитах сестра ми кога трябва да става утре,а тя ми каза,че в 08:00 започват часовете й.Аз само кимнах,след което започнах да чета.Към средата на приказката,сестра ми вече бе заспала.Аз се усмихнах и погледнах към Кам,който също като мен,беше щастлив.Оставих книгата на бюрото и легнах.Изгасих лампата и заспах.

The Dream Where stories live. Discover now