30💕

2.6K 193 50
                                    

Ráno jsem se vzbudila, ale zůstala jen tak se zavřenýma očima ležet na Macově hrudi. Vnímala jsem každý vztah jeho tlukoucího srdce a zvedání jeho hrudníku v pravidelném oddechování. Po chvíli jsem pocítila , jak mi ve vlasech přistál něžný polibek. Usmála jsem se. Otevřela jsem oči a zadívala se do těch jeho dokonalých čokolád.

,,Promiň, nechtěl jsem tě vzbudit," zašeptal a pohladil mě po líčku.

Jen jsem se usmála. ,,Stejně jsem už nespala. A i kdyby, za tak dokonalé probuzení by ses omlouvat vůbec nemusel."

,,Ale i tak," chytl si mě za pas a jemně mi začal masírovat boky. Při tom se ke mně sklonil a něžně začal hýčkat moje rty.

,,Víš, že jsi ta nejdokonalejší osoba, kterou jsem mohl potkat?" zašeptal přímo do polibku a zkousl mi spodní ret.

Začervenala jsem se. Na okamžik jsem se rty dotkla jeho nosu a následně vstala z postele.

,,Dáme si snídani?" navrhla jsem a natáhla se po vozíku. Marcus se posadil a chvilku se na mě jen tak díval. Když jsem vozík postavila před postel a měla v plánu na něj Macovi pomoc, šibalsky se na mě zašklebil.

,,Asi bych se radši nejprve zašel umýt," mrknul na mě. Jen jsem s úsměvem nevěřícně zavrtěla hlavou a zašla do koupelny napustit vanu. Pak jsem tam dostala i Maca a pomohla mu ponořit se do horké vody.

,,Kdybys cokoliv potřeboval, zavolej," usmála jsem se a chtěla odejít přichystat snídani. Než jsem však stihla udělat krok, jeho prsty se obmotaly kolem mého zápěstí. Strhl mě k sobě a přisál se na moje rty.

,,Co když budu potřebovat tebe?" Zašeptal, když jsem se odtáhla a postavila.

Jen jsem se zakořenila a cákla mu do obličeje trochu vody. Zasmál se, ale to už jsem mířila dolů do kuchyně. Tinus seděl u stolu, před sebou měl talíř se snídaní a něco ťukal do mobilu. Kývl mi na pozdrav a napil se kafe.

Otevřela jsem lednici a vytáhla něco k jídlu. Postavila jsem vodu a nakrála pár plátků chleba.

,,Budeš mě tu dneska potřebovat?" Zeptal se Tinus, když dojedl.

,,Copak, máš rande?" Zasmála jsem se a namazala pečivo máslem.

Zasmál se taky a vstal. ,,Tak hlavní je, že vám můžu zajistit celý volný den."

Protočila jsem panenkami. ,,Tak dík no."

Tinus odešel a já se s tácem se snídaní vydala zpátky do Macova pokoje. Položila jsem ho na noční stolek a nakoukla do koupelny. Musela jsem se usmát. Nejspíš usnul. Přišla jsem blíž a polibkem ho probudila. Hned začal rty pohybovat proti mým a kdybych se nepotřebovala nadechnout, zřejmě by jsme na sobě byli nalepení i déle.

,,Pojď, pomůžu ti," chytla jsem ho a pomohla mu vylézt z vany. Hodila jsem přes něj ručník a ze skříně mu vytáhla nějaké tepláky a volné tričko. Všechno jsem mu to následně oblékla.

,,Nejsem až tak neschopný," zaprotestoval s úsměvem na tváři a stáhl si mě dolů na svůj klín.

,,Já vím," přitakala jsem a položila si hlavu na jeho rameno. ,,Ale mě se líbí se o tebe starat."

,,Tak to jsem rád," prohrábl mi prsty vlasy a začal si jednotlivé pramínky namotávat na prsty. Přála jsem si, aby tahle chvíle nikdy neskončila. Uvědomila jsem si, že kdyby se už na nohy nepostavil, byli bychom šťastní i tak. Vždyť se stačí podívat jen na to, jak to vypadá teď.

,,Pojď se nasnídat," přemístila jsem ho do postele a položila na něj tác se snídaní. Vděčně se na mě usmál. Posadila jsem se do noh postele a během toho, co snídal jsem mu opět promasírovala nohy.

,,Nech už toho," odložil po chvíli talíř bokem a přitáhl si mě do objetí. ,,Stejně to nebude mít cenu."

,,Macu," povzdechla jsem si. Zase začíná. Nevěří tomu, že by se to mohlo podařit. Ale to už od začátku. No, já se tak lehce nevzdávám.

,,Poslouchej mě," nadechl se, ale já ho co nejrychleji umlčela dlouhým polibkem.

,,Už toho prosím nechcej," pohladila jsem ho po tepně na krku. ,,Já tomu věřím. A teď to rychle dojez. Půjdeš pak cvičit do posilky."

Musela jsem se usmát nad tím jeho odfrknutím. Ale co. Panáček holt bude muset poslouchat.

~💙 Love you & pineapples 💙~

Change Is Life [Marcus&Martinus CZ] ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat