😢😢KIYAMAM🤧🤕

1.4K 164 4
                                    

Uykudan uyanıp direk abtestimi almak için banyoya gittim. Tabi ayağım yüzünden zıplaya zıplaya. Abtestimi aldım ve namazımı kıldım. Atıf nama iz kılıyormu? Hiç görmedim. Bir an önce onuda namaza başlatmalıyım. Madem kocam namaz kılacak. Namazımı kılınca Atıfa doğru yaklaştım üstü açılmıştı. Üstünü örtiyim derken ayağımın acısı ile birden Atıfın üstüne düştüm uykusu okadar ağır olduğu için bereket farketmedi beni. Ve ben sızlana sızlana yatağıma geçtim uykuya teslim oldum.
.............. ATIFIN AĞZINDAN.............
Birden uyandım ve Rüveyham'ı namaz kılarken gördüm. Benimde bir an önce namaza başlamam lazım. Ama ben unuttum nasıl kılınır, duaları nereden öğrenicem? Belki bana yardım eder. Ama daha yanıma yaklaşmayan öğretirmiki??? Belki öğretir nede olsa yavaş yavaş alışıyoruz birbirimize. O tam namazını bitirmiş ti ve bana doğru yaklaştığını farkedip gözlerimi kapattım. Galiba üstüm açıldığı için üstümü örtecekti. Ve bir anda sanırım ayağından dolayı üstüme düştü. O an ona sarılmak istedim amaaa... Yapamadım onunda istemesi lazımdı benim istediklerimin. Ona sarılamadan sızlanarak kalktı ve yatağa geçti. Bende onunla ilgili hayal kurarak uyudum.
.........RÜVEYHANIN AĞZINDAN.......

Uyandım ve ve ayağıma ilcımı sürüp aşağı mutfağa indim. Çay suyu koydum,kahvaltılıkları çıkardım,ekmekleri kızarttım ve yumurta haşladım. Çayıda demledikten 10 dk sonra atıfı kaldırmam gerektiği aklıma geldi ve yavaş yavaş odaya çıktım.
- Atıfff,Aaaatııııffff hadi kalk kahvaltı hazır....
Gözlerini hafifçe açtı ve "tamam geliyorum"  dedi. Bende aşağı indim ve çayları koymaya başladım. Tam o anda arkamdan belime sarılan iki el hissettim. Ben hala alışamadım kii niye böyle yapıyorr??. Ellerini belimden ittim be " hadi kahvaltı yapalım." dedim. Oda başını tamam dercesine salladı. Kahvaltımızı yaptıktan sonra Atıf iş için gerekli evrakları incelemek için odaya geçti bende kahvaltıyı toparlayıp kahve yaptım ve Atıfa götürdü. Daha sonra annemleri aradım.
-Alooo annemmm nasılsın?
- İyiyim kızım sen nasılsın bitanem? Nasıl gidiyo evlilik?
Anneme ne diye bilirdimki.
- İyi annecim. Babam kardeşim nasıllar? Deyip konıyu değiştirdim
- Onlarda iyiler kızım kardeşin okulda baban işte ben ev işi öyle hep aynı. Siz napıyosunız Fransada keyfiniz iyimi? Damadımı üzme haaa.?
- İyi annecimde asıl kızın burda damat ne alaka yaaa?
- Tamam tamam kızım ben seni tutmıyım hadi görüşürüz. dedi ve telefonu kapattı annem.
Bense tamam dedim. Songülü aramaya koyuldum.
- Alooo Songül canım nasılsın?
- İyiyim kankam srn nasılsjn? Evlilik nasıl gidiyo?
- Bende iyiyim. Nasıl gitsin normal.
- Nasıl normal?
- Hiç bir şey olmadan.
- Nee! Nasıl yani hiç bir şey olmadan kanka kesin sen mani oluyosundur.
- Songül napıyım nasıl evlendiğimi sende biliyosun nasıl hemen bir şey olmamış gibi davrana bilirim?
- Kanka ne biliyim. Alışman lazım ama hayat böyle geçmez. Sende onun huylarını öğren ne biliyim işte
Tam bu sırada Atıf bana seslendi.
- Tamam Songül hadi görüşürüz Atıf çağrıyo
- Heee tamam kanka hadi görüşürüz.
Telefonu kapatıp masanın üstüne bıraktım ve Atıfın olduğu yere gittim.
- Rüveyham bu gün dışarı çıkalım mı?
Okadar güzel ve tatlı Rüveyham diyorduki ismimi daha da çok sevmeme sebep oluyordu.
Bana el sallayarak" Rüveyhammm!!"
dedi. Bende daldığım yerden kurtularak " tamam hemen hazırlanıyım geliyorum." dedim ve yukarı çıkıp üstümü giydim. Siyah beyaz çizgili bir spor bir elbise,siyahlı bir babet, siyah şal, birde aksesuar olarak şalımın üstüne güneş gözlüğümüde takıp elime cüzdanımı aldım veee hazırdım. Aşağı indiğimde atıfın üstünde olan siyah pantolon,beyaz kısakollu ve üstüne giydiği deri ceketi ile çok yakışıklı duruyordu. Ayyyy tamam ya baya yakışıklı dıruyordu. Ona dönerek " hava sıcak değilmi? deri ceket sıcaklatır seni." dedi. Oda " biraz üşüyırum iyi velir bana." dedi ve beraber ayakkabılarımızı giyip evden çıktık. Beraber bir dondurmacıya girdik be dondurmalarımızı sipariş verdik. Yemeğe başladıktan sonra:
- sen üşümüyomusun nasıl dondurma yiyeceksin? dedim.
- Bir şey olmaz yaa. dedi
- Sen bilirsin. diyerek dondurmamı yemeğe kpyuldum çok güzeldi. Dondurmamız bitince ücreti ödeyen Atıf ile yürüyüşe çıktık. O bana sorular soruyor ben ona sorular soruyırdum. Daha sonra ayağımın acıması ile bir banka oturduk.
- Ailen nerde? Diye sordum
- Ailemmmm..?.? Bir kaç sene önce babam vefat etti. Annemde başka biri ile evlendi. Annem i tanımadığın için çok şanslısın.
- Niye ki? dedim.
- Emin ol bilmek bile istemezsin.dedi ve konuyu kapattı. Beraber eve doğru gittik içeri girer girmez Atıf hapşurmaya başlamıştı. İçerde koltuğa uzandı ona nane limon yaptım ve içti. Daha sonra bende namazımı kılıp yatışa geçtik. O yine yer yatağında ben ise yatakta yerimi almıştım. Hapşuruyordu. İçim okadar acıdıki. KIYAMAMMMM YAAA. Acaba yanımda mı yatsa diye düşündüm. Ve bubun doğru bir karar olacağını düşünerek Atıf' a:
- İstersen hasta olduğun için iyileşene kadar yatakta yata bilirsin amaaaa yaklaşmak yokkk bu şart ike yoksa yere gidersin.
Oda halsiz bir şekilde tamam dedi ve yatağa uzanıp üstünü örttü. Ne kadar değişik bir duygu betaber yatmak. Ona sarılmak istedim birden ama yapamadım. Uykuya daldım
.............ATIFIN AĞZINDAN..........
O kadar sevindimki yatakta yatmama izin vdrdiği için ama bunu belli etmeden yatağa uzandım. Şuan Rüveyhamın hemen yanında ona dokunamadan yatıyordum. Olsun buda bir şey. En azından yanında yatıyorum. Oda sevecek beni. Ve okadar halsizdim ki uykuta daldım.

Erken geldi bölüm ama dayanamdım attı. İnşaallah beğenirsiniz.... Allah' a emanet olun.

RÜVEYHAWhere stories live. Discover now