Capitolul 2

7 2 0
                                    


*Alison's P.O.V* 


Felinarul sub care stau asteptandu-l pe Eddy incepe sa palpaie usor, cat de mult putea intarzia acest tip? Ma uit atenta la ceasul de la mana mea, pe care cu greu se mai distingeau cifrele si proobabil ca era 8 si 10 sau 2 fara 20... Insa as merge pe prima varianta. Ma rezem usor de stalpul felinarului umed si imi ocup timpul jucandu-ma cu parul meu saten, care daca stau sa ma gandesc a fost afectat de calatoria cu avionul. Pun inca odata mana pe telefon ca sa-l sun pe Eddy, dar bine-inteles ca nu va raspunde... Nici nu stie sa tina socoteala timpului. Fara sa imi dau seama mi-am luat valiza argintie si m-am indreptat spre statia de autobuz gandindu-ma sa ma duc la fostul meu iubit, David, care cu putin efort ma va primi sigur la el... Asezandu-ma pe scaunul rece al autobuzului am inceput sa ma gandesc unde mi-ar fi mai bine sa stau, asa ca trebuia sa-mi dau seama de asta de mult... Nici nu se compara minunatul Manhattan cu amaratul de Queens. Cred ca mama avea dreptate cand spunea ca nu poti avea incredere in negri chiar daca am vrut sa refuz acest gand referitor la Eddy.

***

- David multumesc mult ca ma primesti la tine! Chiar ma gandeam cum imi voi pentrece urmatorul an... am zis eu in timp ce David ma ajuta sa-mi dau jos haina. Nu stii ce m-as face fara tine! am adaugat pe acelasi ton fals pe care vorbisem si mai devreme- Stii ca te-as ajuta mereu cu mare placere! Ma bucur ca ai ales sa stai la mine si mai ales ma bucur ca inca ma iubesti, Alison. zise el cu glasul usor tremurat apropindu-se incet de mine.
- Paaai, sunt foarte obosita si acum chiar ar trebui sa ma culc. Ma duc in camera sa-mi despachetez lucrurile. Mai vorbim maine. ii tai eu micile sperante.
- Esti sigura ca nu vrei sa mananci ceva? Poate ne uitam la un film, sau...
- Nu mersi, sunt sigura Dav' . zic indreptandu-ma spre camera pe care mi-o aratase putin mai devreme.Noapte buna! adaug si incid usa in urma mea.
Imi caut pijamalele pe undeva prin valiza pana le gasesc. Pufoasele mele pijamale mov. Ma imbrac rapid, nu inainte de a incuia usa, iar apoi ma trantesc in pat tragand plapuma moale si alba peste mine. Ma ridic apoi doar pentru cateva secunde pentru a aprinde lampa de pe noptiera, apoi ma lungesc din nou uitandu-ma la tavan si rasfonidu-mi gandurile... Poate ca trebuia sa-l astept pe Eddy, poate ca m-as fi descurcat in Queens, in cartierul lor, mama lui parea de treaba. Am inceput sa rad amintindu-mi cum ma jucam acum mult timp cu parul ei negru si carliontat, si cum ii admiram pielea inchisa la culoare. Saraca doamna Abbie, nu am mai vazut-o de doi ani in urma de la despartirea de sotul ei, Steve. Steve era verisorul mamei, un om blond extrem de inalt cu o piele incredibil de alba ce arata caraghios langa sotia sa marunta... ce vremuri... dar maine in a doua zi de scoala va trebui sa ma intalnesc cu Eddy, ce i-as putea spune? Sper ca a constientizat ca nu-i prea ok sa ma lase sa astept atat, atat de mult. Sper ca va intelege de ce am venit la David. Sper, sper, sper... Speranta! Imi coloreaza viitorul si imi defineste prioritatiile...  


Acesta a fost al doilea capitol, sper sa va placa.

Linnzy ^^

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 11, 2017 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

IssuesWhere stories live. Discover now