O zi ciudata

308 24 2
                                    

    -De fapt așteptăm o fata pe care o cheama Jessica și cu care am un proiect de făcut în mai puțin de 2 zile.*imi răspunde încrezător*

    Nu pot sa cred ca am uitat de proiect. Acum ce ma fac. Trebuie sa merg acasă la el pentru a-l termina.*imi spun în minte*

    -Și unde ai vrea sa îl facem?
    -Pai...la mine acasă. Și de data asta promit ca nu o sa ne întrerupă nimeni. *imi promite el cu un zâmbet ciudat pe fata*
    -Ok....*spun eu cedând știind ca nu am alta opțiune*
   
      Taehyung pov:

   După ce Jessica mi-a turnat sucul ala în cap am mers acasă sa ma spăl. În timp ce facem baie m-am gândit sa merg și sa o iau de la școală, dar îmi trebuia o scuza. Aveți de făcut un proiect împreună idiotule! Urăsc sa spun asta dar conștiința mea are dreptate. Asta chiar ar fi o scuza bună. Ma îmbrac lejer și plec spre Jessica. Când ajung la poarta o vad cum iese din școală. Când ma vede observ ca ii piere zâmbetul. De ce ma urăște? Nu înțeleg. De ce pe Jimin îl place și pe mine nu? Poate pentru ca Jimin nu se poarta urat cu ea și nu o face sa se simtă ca un obiect. Fix în momentele astea s-a găsit și conștiința mea sa aibă dreptate.

     Jessica pov:

   Mergem unul pe lângă altul de cava vreme dar nimeni nu a spus nimic. Intre noi era o liniște care ma făcea sa ma simt incomod asa ca mi-am scos telefonul pentru a-i zice Emmei ca sunt obligata sa merg la Taehyung pentru a face nenorocitul ala de proiect.
    -Ți-a trimis iubitelul tău mesaj?*îl aud pe Taehyung care acum ma privea...trist. De ce ar fi trist?*
  Întrebarea asta mi-o tot puneam în minte...poate ca lui ii place de tine...acum s-a trezit și conștiința mea sa ma deranjeze.
    -În primul rand Jimin nu este iubitul meu...și în al doilea rand voiam sa ii trimit mesaj Emmei sa nu ma aștepte acasă pentru ca merg la tine acasă pentru un proiect stupid.*ii spun butonand telefonul*
   Pana ce am ajuns acasă la Taehyung niciunul dintre noi nu a mai spus ceva. Intram în casa și ii vedem pe băieți uitându-se la televizor întinși ori pe canapea ori pe jos.
    -Bună băieți!*spun eu încât sa ma audă toți*
    -Jessica!!!*striga ei în cor și sar de pe canapea venind spre mine*
   Ne îmbrățișăm toți iar apoi ei îmi propun sa stau și sa mănânc cu ei. Prima data am refuzat pentru ca nu am vrut sa deranjez dar pana la urma am cedat insistentelor lor.
  
       La masa:

    -Jess...de ce ai venit aici?*ma întreabă J-hope*
    -A venit sa ma vadă pe mine.*spune Jimin cu o voce ciudata și toți începem sa radem*
    -De fapt ea a venit aici pentru ca avem de făcut un proiect împreună.*spune Taehyung supărat*
   Cina a decurs bine, iar acum eu ma certam cu Suga pe ultimul fursec. La un moment dat a venit Namjoon și ne-a împărțit fursecul. Am mai stat cu băieții și am ras cu ei pana când Taehyung m-a luat pe sus și a zis:
    -Imi pare rău dar noi aventuri un primesc de făcut.
    -Pot sa merg și singura! Pune-ma jos!!!*tip eu disperata*
    -Nu.*spune și fuge cu mine pe scări*
   Ajungem la el în camera* ma pune pe pat și îmi spune:
    -Cred ca ar trebui sa încui ușa.
    -De ce?*întreb eu speriată*
    -Pentru ca...

------------------------------------------------

   Încă un capitol! Sper sa va placă!
  

De ce tu?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum