Tensiune arzătoare

439 25 17
                                    

   Dimineața ma trezesc bine dispusa pana ce îl vad pe Taehyung stand lângă mine în pat și sar ca arsa când îmi amintesc ca sunt mult prea expusa în momentul de față.
    -Bună dimineața.*spune el zâmbind dulce*
    -Ce naiba cauți în camera? De ce ai venit fata sa îmi spui? Cum de te-a lăsat Emma sa urci la mine în camera?*îl întreb deja foarte nervoasă*
    -Sa zicem numai ca "ți-ai uitat un caiet în banca ieri"*se apară și îmi face cu ochiul*
    -Dar eu nu mi-am uitat nici un caiet.
    -Știu...dar asta mi s-a părut o scuza destul de buna pentru a veni pana aici sa îmi vad iubita .*spune accentuând ultimul cuvânt*
    -Nu sunt iubita ta. Nu ți-am dat un răspuns când m-ai întrebat.*ii spun și merg spre dulap pentru a-mi lua niște haine pentru cursuri.
    -Oricum știu ca vei accepta. *rostește el foarte încrezător*
    -Și de ce ești tu atât de sigur?
    -De asta...

☆ De aici vor urma scene care s-ar putea sa va deranjeze dar puteți sari peste și voi anunță când este gata.☆

   Spune și vine spre mine apoi ma sărută și ma lipește de perete. Ma ridica ușor astfel eu fiind nevoita sa îmi incolacesc picioarele în jurul lui. Merge cu mine pana la pat unde ma pune ușor. Înainte sa facă altceva merge și încuie ușa. Înainte sa o încuie o aud pe Emma cum ne spune ca merge pana la magazin. Vad pe fata lui un zâmbet satisfăcut după ce aude asta. Vi e înapoi spre mine, își da jos tricoul și se așează înapoi pe mine. Ma sărută din nou cerând permisiunea de a intra cu limba în gura mea dar nu îl las asa ca el își duce mana pe una din fesele mele și o strânge. De la soc îmi deschid gura și un geamăt înfundat îmi scăpa asta făcându-l sa zâmbească în sărut. Cu o mana îmi explorează abdomenul făcând ca mici firicele de electricitate sa se simtă pe pielea mea, iar cu cealaltă îmi tine mâinile deasupra capului. Mana lui coboară tot mai jos pana ce ajunge la marginea lenjeriei mele. Trasează cu un deget conturul lor iar respirația mea devine tot mai grea. El se uita intens în ochii mei în timp ce mana lui ajunge la feminitatea mea iar eu gem ușor.
    -O sa fie bine. Îți promit ca o sa iti placă.
  Spune și cu asta își introduce un deget în mine. Durerea pune stăpânire pe mine și o lacrima îmi cade pe obraz dar Taehyung o șterge repede.
    -Nu o sa mai doară mult timp.
  Îmi șoptește înainte de a-și introduce și mai mult degetul în mine. În scurt timp durerea devine placere. Gemetele mele se aud în toată camera. Simt ca nu mai am mult și îmi dau drumul.
    -Fă-o iubito! Pentru mine.*imi spune și ma privește în ochi*
   Fac ce îmi zice și îmi dau drumul peste degetele lui. Își duce degetele la gura și zice:
    -Ești asa dulce iubito!*spune și zâmbește*
  Eu nu spun nimic ci doar îmi iau niște haine și plec sa fac un duș.

☆Gata. Ac puteți citi liniștiți.☆

   După ce am făcut duș, Taehyung stătea pe pat și butona telefonul. Când ma vede îmi face o poza și zice:
    -Asta o pun ca fundal la telefon.*spune zâmbind*
  Se comporta ca și cum nu s-a întâmplat nimic mai devreme. Înțeleg ca nu am fost nici prima și nici ultima dar tot mi se pare ciudat.
    -De ce ai făcut asta?*îl întreb și ma așez pe scaunul de la birou*
    -Ce sa fac?*întreabă confuz la rândul lui*
    -Toată chestia de mai devreme.*spun fără expresie*
    -Nu știu. A fost ceva de moment. Tu erai acolo aproape dezbrăcată și arătai al naibii de sexy și nu m-am putut abține pentru ca...*spune și arată spre pantalonii lui ce cred ca stau sa se rupă*
  Eu doar oftez și ii zic sa ma lase singura pentru moment și ca nu vin azi la ore. Acesta îmi amintește ca e sâmbătă. Nici nu mi-am dat seama când a trecut saptamana asta. Sunt foarte confuza. Presimt sa weekendul asta o sa îl petrec gândindu-mă la  e s-a întâmplat pana acum și dacă Taehyung merita o șansă. Dar întrebarea este...

------------------------------------------------

  Eu nu sunt perv. Nup. Eu sunt copil cuminte. Nu pot sa cred ca eu am scris capitolul ăsta. Nu sunt obișnuită sa scriu lucruri de genu'.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Jun 08, 2017 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

De ce tu?Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum