Tizedik rész

85 9 4
                                    

A következő pár nap egész jól telt. Összebarátkoztam az ikrekkel és a fiúkkal is. Az utolsó napokban már szinte össze is nőttünk az együtt töltött időnek köszönhetően. A kimenők alatt felfedeztük egész Egert és annak minden zegét és zugát.
Utolsó napra Géza bá fürdést tervezett, ezért béreltünk egy buszt, ami átvitt minket Egerszalókra. Én ettől a fürdőzéstől kicsit tartottam, mert szégyellem magam a külsőm miatt és nem nagyon tetszett az az ötlet, hogy én az egész osztály előtt egy szál bikiniben parádézzak. De mi mást tehettem volna... Így hát felvettem a fürdőruhám és kimentem az öltözőből. Dalmáék még valamit csináltak odabent, a fiúk közül meg még nem láttam senkit kint, ezért álltam a falnál és vártam őket.
Várakozás közben behunytam a szemem, de mikor kinyitottam egy nem várt érzés és látvány fogadott.
Egy srác ugyanis odajött hozzám és velem szemben állva megmarkolta a fenekem.
- Hé most azonnal engedj el, különben nem állok jót magamért öcsi. - mondtam neki határozottan és próbáltam magamtól eltolni, ami nem nagyon sikerült, mert ez a gyerek egy izompacsirta volt.
- Most miért akadtál úgy ki cicus? - kérdezte kaján mosollyal az arcán. - Rád néztem és egyből megkívántam a telt idomaidat. - húzódott még közelebb hozzám és kezeimet a falhoz nyomva és lábát az enyéim közé helyezte. - Mi lenne, ha elmennénk egy kicsit nyugodtabb helyre és.... - mondatát nem tudta befejezni, ugyanis kapott egy szép jobb horgost Ákostól.
- Na azt lesheted kis apám. - mondta a megmentőm a visszafolytott dühtől remegő hanggal. - Tíz másodperced van elhúzni innen, mert ha nem teszed meg, akkor a mentők fognak téged az aszfaltról összekaparni. - mondta már szinte ordítva.
A srác eléggé beparázott már tőle is, de mikor meglátta a többieket Ákos mögött, akkor már végképp menekülőre fogta a dolgot. Időközben odajött hozzám Dominik és elkezdett nyugtatni, a többiek meg Dalmáért és Kingáért mentek egyrészt, hogy nekik ne legyen bajuk, másrészt pedig, hogy elmondják mi történt.
Miután Ákos elküldte a srácot melegebb éghajlatra odajött hozzánk.
- Jól vagy Dóri? Ugye nem csinált veled semmit az a barom?! Mármint azon kívül, amit láttam - kérdezte aggódva.
- Nyugi nekem semmi bajom nincsen. Nem ez volt az első alkalom. - szóltam el magam, de amint leesett mit mondtam, egyből terelni kezdtem a témát. - De a te öklöd hogy van? Felrepedt, vérzik? - emeltem fel kezét, amiből szerencsére nem folyt az említett piros folyadék. Viszont nem voltam elég gyors, mert Ákos és Dominik is csodálkozva néztek rám.
- Hogy érted, hogy nem ez volt az első alkalom? - kérdezte Dominik meglepődve.
- Azért mert hogy anyumnak besegítsek egy kicsit az anyagiakban, ezért nyaranként egy kocsmában szoktam dolgozni és ott már volt egy olyan eset, hogy majdnem megerőszakoltak. - mondtam alig hallhatóan és lehajtott fejjel.
- Micsoda?! - kiáltottak fel egyszerre.
- De ezek után miért maradtál ott? - kérdezte Ákos.
- Azért mert kell otthonra a pénz és ez a hely nagyon jól fizet még úgy is, hogy csak 16 vagyok. - mondtam nekik szinte teljesen nyugodt hangon.
Erre befutottak a többiek és a két lány rémült arccal jöttek megölelni engem.
- Úristen Dodó! Ugye jól vagy? - kérdezte Dalma halál ijedt fejjel.
- Persze. Mondom nincsen semmi baj. Most már nyugodjatok le végre. Mindenki rosszallóan nézett rám, mire odaugrott mellém Zsolti.
- Figyjetek, ha azt mondja, hogy nincs semmi baja, akkor nincs semmi baja. Nyugodjatok most már ti is le és menjünk lubickolni. - mondta és egy mosoly ült ki az arcára.
Erre a többiek végre észhez tértek és megindultunk a medence felé, de mi Zsoltival hátul maradtunk.
- Köszi szépen a segítséget. - kacsintottam rá, mire megint kaptam gyönyörű mosolyából.
- Szóra se érdemes. De most már mi is menjünk, mert amint látom a többiek már türelmetlenek. - mutatott a medencére, ahonnan már integettek nekünk. Megindultunk a medence felé és mindketten ugrottunk egy bombát, amit az úszómester nem annyira díjazott.
Végül jól szórakoztunk és olyan 7 óra magasságában indultunk vissza a szállásra, ahol egy nagy zuhany után bedőltünk az ágyba és már húztuk is a lóbőrt.

Sziasztok virágocskáim!
Itten is volnék a következő résszel. Tudom megint jó későn jelentkeztem, de most már megpróbálok (ismétlem megpróbálok) gyakrabban jelentkezni. Addig is lenne egy kérdésem. Gondolkoztam azon, hogy a részekhez rakok egy-egy zenét. Ha ezt ti is jó ötletnek tartjátok, akkor írjátok meg nekem
Addig is, ha tetszett a rész, akkor vote-ozzatok és kommenteljetek. ^w^
Sok-sok puszika nektek drágaságaim! 😊😉😘😍❤

VáltozásWhere stories live. Discover now