Bölüm 2

55 8 6
                                    

Öncelikle..Fairy Tail okur-sama'larım..Kitabımı diğer Nalufist (Nalu'culara taktığımız isim yani ben taktım. Kullanın.) arkadaşlarımıza tavsiye edip vote ve yorum yazar mısınız? 4 kişi görmüş 3 kişi oylamış. Oylayan ve oylamayan kişilere teşekkür ederim.Neyse~
İyi Okumalar.

Şu an loncadan döndük ve film izliyoruz. Sevgili Dayıcığım gitti. Konsey toplantısı varmış. Ve şu an öz mü öz kuzenimle film izliyoruz. Sıkıcı bir filmdi ve konu açtım "Hey, Laxus. Bana Natsu ile ilgili bilgi ver." "Natsu mu?..Ha..İyi çocuktur. Ama küçüklükten beri Lissana'yı seviyor. Neden sordun? " dedi. "Ha?.. Merak ettim. O kadar..Lissana'yı sevdiğini biliyorum zaten.." diyerek iç çektim. "Ee sende ne var ne yok?"

"Mirajane ile mi?..Nişanlanan çiftiz biz.." dedi ve kızardı. Sonra devam etti. "Seni çağırdık. Ama sen gelmedin." dedi.. Gelmememin nedenini biliyordu. " Biliyorsun ........... daha erken olduğunu söyledi." (Y.N: Meraktan çatlayın zuhajahahaha) "Biliyorum ama zaten Mirajane hepsini biliyor. Kılık değiştirip gelseydin?" dedi. Güldüm. "Düğünde halay çekeceğim.Söz." diyerek gülmemi kahkaya çevirdim.
Laxus güldü. "Cana'ya zemzem suyu da içir." diyerek o da güldü. Laxus aslında soğuk biri değil. Dayım, yengem (Mira-chan) annem ve .......... biliyor onun sıcakkanlı biri olduğunu. Aramızda aile sırrı. Yaşasın sırlar. Onunla dertleşmek istiyordum. O elektrik gücüyle televizyonu kapattı. Ve bende duvara dokunarak ışıkları açtım. Sonra ben bağdaş kurarak karşısına oturdum. "Laxus. Seninle konuşmam gereken bazı şeyler var." diyerek yüzümü ciddileştirdim. "Anlat bakalım..Dinliyorum." dedi.. Başladım anlatmaya.

"..... erken olduğunu söylese de ben ........'a ........ hakkında herşeyi biraz zaman geçse de anlatacağım.. O herşeyi biliyor... Hem ....... öbür dünyada onu bekliyor. Hem ......-chan'ın ........ hakkında öğrenmesi gereken şeyler var.. Onlar bizden.. Biliyorsun. ......-sama ve .....-sama onları biz gibi huzura çağıracaklar. Sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun?"

" Herşeyi hemen yapma Lucy..Zaten Jude ölecek. Ve buna ..... ve ...... mutlu olacak. Ama yapma.." sonra Laxus'un göz rengi değişti. "Anladım Laxus..Öldürmenin vakti geldi. Lütfen sakin ol.. 3 yıl öncesi gibi olmasını istemiyorum. He-..." yutkundum.. "Ho-hoşgeldin dayı.." dayım ise anlamış olacakki "Loncadaki evlatlarım benim ...... ile iş birliği yaptığımı öğrenirse.. Lucy..Bu sefer ben gelemem. Biliyorsun.. Konsey benden şüpheleniyor..Beni izliyorlar." dedi ve güldü. Laxus "Bunak. Sen birazcık bizden uzak dur. Konsey benden de şüpheleniyor. Ama kılık değiştireceksen orası ayrı konu." ve kapı açıldı. ....... çok sinirliydi. "1 saattir bekliyorum! ......'nın hayaleti çıldırdı. Neyse Lucy.. O geri döndü.." Laxus güldü "Nasıl geri dönüşse artık. Hemen aklıma girmeye çalışıyor." İç çektim. "Herkes senin öldüğünü sanıyor..Kardeşin bile.Bunu ona nasıl söylerim!?" dedim. Kardeş konusunda hassastım. Dayım "Yakalanırsak idam ediliriz. Özellikle sen ....... ." dedi. O ise "Ben ölümsüzlük elması yedim biliyorsun dede." dedi.

O bu gün bizde kalacaktı.


Merhaba okur-sama'lar. Başlıyorum. Sizce kim Lucy'e erken olduğunu söyledi? Ve sizce kim öldü? Ölen kişi kimi bekliyor? Ve herkes kimin öldüğünü sanıyor? Öldü sanılan kişinin kardeşi kim? Sizce konsey neden Master'dan şüpheleniyor? Peki -sama'lar kim ve kimleri huzuruna çağıracak? Lucy neden kardeş konusunda hassas? Ve kim geri döndü ve Laxus'un aklına girmeye çalışıyor? Kim Jude'un ölmesine sevinecek?

Çok yakında

Papatya -Nalu-Where stories live. Discover now