🌼K.K:1.Bölüm🌼

11.1K 514 269
                                    

#Düzenlendi.

Annemin zorlamaları ile aldığım,ama hiç bir zaman hoşuma gitmeyen etek bu gün tüm belaları başıma toplamıştı. Hesapta bir günümüz güzel geçecekti.

Ama onu bile bana fazla görmüş olmalı ki hayat sevgilimi kaybetmiştim.İki yıllık ilişkimiz bugün son bulmuştu.Allah aşkına! O eş cinseldi.Ve ben o kadar salaktım ki bunu fark edememiştim. Ben Su.

Annem ve babamın mutluluklarının meyvesi olarak dünyaya geldim. Hayallerim annemin anlattığı masallarda doğdu. Saçlarımı okşayan parmaklarında hayat buldu. Zaman geçtikçe güçlenen ruhum ve bedenim yeni oyunların odak noktası oldu.

Ailemin varlığını hissedemediğim zamanlarda hayallerim beni güçlü tuttu. Daha çok küçük iken kanıma işlenen merak duygusu hayatımda yeni tecrübelere yer verdi.



Çıktığım yolda yanlışlar doğruya,doğrular çikolata ya dönüştü.Hayatımda en ağır darbeyi bu gece kalbimden almıştım.

Adımlarımı hızlandırdım.Koskoca caddeden bir taksi bile geçmiyordu.Ne kadar güzel!



Ay ışığı etraftaki tek ışık kaynağıydı. Tek umudum bir taksi geçmesiydi. Ama hayat bana en güzel yerinden güldüğü için bu imkansızdı. Kafamı sallayıp kendi düşüncemi onayladım. Geri dönme fırsatını kaybedeli çok olmuştu.

Ve telefonum partide kalmıştı. Biraz daha ilerledikten sonra sık ağaçların yanından geçmek yerine karşıya geçmeyi daha olumlu buldum. 

Yolun ortasına geldiğimde bir ışık kümesi gözüme çarptı.

Hızla bana doğru geliyordu. Biraz daha yaklaşınca bir araba olduğunu anladım. Hatta bu bir taksiydi!



Ve hızını azaltmadan üstüme doğru ilerliyordu. Olduğum yerde donmuş gibi arabaya bakarken bedenim beynime isyan ediyor ve olduğu yerde duruyordu. Yürümem lazımdı. Ama olmuyordu.

Bacağımda hissettiğim acıyla iki büklüm oldum. Araba hızını her ne kadar yavaşlatmış olsa da ben kendimi yerde bulmuştum. Ben yerde hareketsiz yatarken bir ses gelmemesi üstümden geçeceği düşüncesi doğurdu. Ama düşüncelerim kapanan kapı sesi ile bölündü ve kalın bir erkek kahkahası duyuldu. Sonra sesi.

"Kızım, iyi misin?"pürüzlü ve kadifemsi bir ses duyduğumda kafamı yavaşça kaldırdım.

Ve bana endişeli gözlerle bakan amcaya ve yanında gülmekten gözleri yaşarmış genç çocuğa baktım. Benim sinirli bakışlarım üzerine kahkahası gürleşmişti. Yaşlı amca beni kolumdan tutarak kaldırdıktan sonra özür diledi. Çocuk kalktığımı görünce gülmeyi kesip "Nasıl yapıştın ama yere sülük gibi,"dedi ve son kez gülüp taksiye bindi.

Beni burada bırakmayacaklardı herhalde.Diz kapaklarımı ovuşturup son şansım olan taksiye baktım.



"Hayvan,"diye mırıldandım kendi kendime arkasından, sanırım duymuştu."Ne dedin?"dedi ve pencereyi  tamamen açtı.

"Hiç,"dedim. Sesim gelen rüzgarla birlikte fısıltı gibi çıkmıştı.Şöför bana bakıp arkada oturan gence baktı. "Kızım,istersen seni evine bırakalım?"dedi ve bakışlarını çocuğa çevirdi.

Onun omuz silktiğini görüğümde hızla arka koltuğa yerleştim.  Bu soğukta sokakta kalmak isteyeceğim son şey olmalıydı. Amca da son kez dışarı bakıp arabaya bindi. Sanırım az önce kaderim hakkında söyledim şey yanlıştı.



Yol sessiz geçmişti. Aramızda ki tek konuşma amcanın bana ev adresimi sorması üzerineydi. Tanıdık olan sokağa girdiğimizde ,emniyet kemerini açıp kendimi dışarı attım. Ona döndüğümde onunda arabadan indiğini gördüm.



"Teşekkürler...yani bıraktığınız için,"dedim ve amcaya gülümsedim. Sona doğru sesim kısılmıştı. Cevap verme zahmetine girmedi. Bende arkamı dönüp apartmana doğru ilerledim. Kapıya ulaştığımda eve nasıl gireceğimi düşünüyordum . Zile bassam annemden gece,gece azar işitirdim. Boynumda sıcak bir nefes hissettiğimde hızla arkama döndüm ve refleks olarak diz kapağımı havaya kaldırdığımda acı dolu bir inleme kulağıma geldi.

Önümde iki büklüm olmuş,çocuğa baktım.



"Allahım değerli gitti!"diye bağırdı. Daha dikkatli bakınca vurduğum kişinin beni eve bırakan kişi olduğunu anladım.

"Ah!ben özür dilerim...Ama sende yani filmlerde ki tacizci gibi yaklaşınca ...şey ettim yani,iyi misin?"eğilip yüzünü görmeye çalıştım. "İ-iyiyim."dedi ve duruşunu dikleştirdi.

"Aman sonra başıma kalmada,"dedim gülerek sonra ciddileştim. "Harbi arkamda ne işin vardı?" diye sordum. Bana bakıp sırıttı.

"Bende burada oturuyorum,güzelim." dedi."Anlamadım?"dedim bir kaşımı kaldıramadığım için iki kaşımı birden kaldırmıştım.

Halimi görünce gülümsedi,ve cebindeki anahtarı çıkardı. Kapıyı açarken sorumu cevapladı. "Daire yedinin yeni sahibiyim."dedi.

Asansöre doğru ilerlerken bende jeton yeni düşmüştü."Daire yedi mi,Ee orası bizim karşı daire,"diye mırıldandım şaşkınlıkla ben bu gece ölmezsem başka bir gece ölmezdim.Dediğimi önemsemedi yada duymadı.

Kapı önüne geldiğimde kapının önündeki paspasın altından yedek anahtarı çıkardım. Arkamı döndüğümde göz göze geldik. Sırıttı ve kapıyı kapattı. Bende kapıyı açıp girebileceğim kadar aralayıp girdim.



Evde hiç yaşam sinyali olmadığını gördüğümde parmak uçlarımla yavaşça odama doğru ilerledim. Ve tüm gece beni uyutmayacak konuyu düşündüm:Yeni komşumuz!

***
Bir sonraki bölüme tanıtım video su koyacağım .(KOYAMADI)

(Bu arada kalbinden aldığı yara sevgilisinin eş cinsel çıkması ve kankasının ona ihanet etmesi yani tüm sırlarını birine söylemesi.)

Komşunun Kızı |✔|Where stories live. Discover now