orospu

61.1K 190 40
                                    

Derin bir nefes aldım.
Ağlamamak için hep bunu yaparım ben ve şuan ağlamak üzereydim çünkü babam beni evden atmıştı! Okulda bir kavgaya karıştım ve disipline gittim sonra babam benim uslanmadimi söyleyip beni evden attı.
Yolda bir  elimde sigara  bir elimde bavulumla yavaş yavaş yürüyorum nereye gidebilirdim?
Halam? Asla anında babama haber verir orospu.
Teyzem? Yeni evlendi ama o. Üvey ablam var fakat o bir orospu yanı ona gidemem. İyide benim kimsem yokki. Korna çalan bir araba yüzünden kendime geldim. Etrafima baktığımda en yakın arkadaşımın evinin önüne geldimi anladım. Tamam burda çok kalamam fakat en azından birkaç gün kalabilirdim. Kapıyı tikladigimda
aslının "geliyom" diye bağıran sesini duydum. Kapıyı açtığında beni gördune şaşırsada hemen içeri aldı. Karşılıklı koltuklara oturunca "Anlat" dedi. Ona herşeyi anlattığımda "ırmak bende istediğin kadar kalabilirsin biliyorsun  zaten ben tek kalıyorum zaten kendime ev arkadaşı ariyordum" dedi ona gulumsedim ama oda biliyordu en fazla üç gün burda kalırdım yük olmak istemiyorum kimseye.
____________________
Saat 12:08 gece
  
"Saçmalama aslı ben gelmem" dedim. Aslı beni bara götürmeye çalışıyordu tamam daha önce gitmiştim fakat aslı bu sefer stiriptizcilerin olduğu bir bara götürmeye çalışıyordu. "Irmak kalk" işte şimdi yiyosa hayır de bu kız beni yer yer "ya!!!" Diye bağırdım çünkü sacimdan çekerek gardırop un önüne getirdi. "Bunu giy " dedi ve beni lavaboya fırlattı  evet cidden fırlattı üzerimdekileri çıkartıp elbiseyi giydim lanet olsun!! Üzerimde göğüs dekolteli ve kısa olan kırmızı bir elbise vardı. Tam bir orospu ya benziyordum..

Smog bar evet geldiğimiz barın adı  bana tanıdık geliyor ama çıkaramadım. İçeri girdimiz an sigara ve alkol kokusu bizi karşıladı aslı hemen barmenin olduğu tarafa gidip içki söyledi bende yanındaki oturaga oturdum etrafa baktığımda yiyisenleri evet sadece yiyisen insanları gördüm. Bu bana çok doğal geliyordu. Elimdeki ne oldunu bilmediğim şeyi kafama diktim tadı boğazımi yaksada genede tadı güzeldi. Barın sahne tarafında bir hareketlilik görünce oraya baktım ve ablamın müzik eşliğinde direkte dans ettiğini gördüm... Ne kafamı iki yana sallayıp tekrar baktığımda ablaminda bana baktığını gördüm şimdi hatırladım burası ablamın çalıştığı yerdi. Asliya tip tip bakınca bana gulumsedi orospu! Ablamla küsmüş tük ve en son buraya 16yasimda geldim şimdi 18yasimdayim.
Ablam dansını bitirdikten sonra yanımıza geldi hiç konuşmadık bu sırada onu inceledim incecik kızdı simsiyah saçları vardı üstünde nerdeyse hiç bisey yoktu masmavi gözleriyle oda beni inceliyordu. "Babam beni evden attı" dedim şaşırsada kaşlarını anında çatti "uslanmadin dimi! Nerde kalıyorsun?"
Dedi derin bir nefes alıp "şimdilik aslida" dedim "bana geliyorsun" dedi ve masadan uzaklaştı ne kadar hayır demek istesemde demicem.
____________________

Ben bilmem kaçıncı içkimi içerken kesinlikle kafam yerinde deildi aslı evine gitmişti ve ablam ortalıklarda yoktu. Yavaşça yürümeye başladım biri beni tutup sahneye çıkardı bidakika ya ne oluyor beni çekene baktığımda kapıdaki gorevliyle karşılaştım" ne oluyor ya" dediğimde "ablanın işi var çık ve dans et" dedi mal mıydı bu acaba "ben ne anlarım " dediğimde "dans etmezsen seni öldürürüm" deyip belindeki silahı bana gösterdi.
Yiyosa çıkma zaten kafa güzel. Müzik sesi arkadan gelince sahneye doğru yürüyüp demire tutundum ve bildiğim kadar dans etmeye başladım insanlara bakınca herkesin pür dikkat beni izlediklerini fark ettim derin bir nefes alıp demirden aşağıya kaydigimda büyük bir alkış koptu müzikte kesilmişti sahneden aşağıya indiğimde görevli kafasını sallayıp gitti. Uzaktan biri bana kosunca ona dikkatlice bakmaya çalıştım fakat net göremiyordum. O bana sarılınca ablam olduğunu saçlarından anladım kulağıma "smog bara hoşgeldin orospu" dedi "ne" dediğimde "ırmak ben burda kalıyorum seninde burda kalabilmen için burada çalışman gerek ve sende artık benim gibi dans edeceksin" dedi oha!!! Ona baktığımda bana bakıp" bakire misin" dedi ne! "Tabiki evet"  dedim oda "artık deilsin" dedi "neyse şimdi yukarı kata çıkan merdivenin yanında siyah bir oda var oraya git ve ona sakın karşı gelme" dedi "ne yapacağımı karşı gelmim" dedim oda "ırmak kızlığın bu işe engel artık sende herkesle yaticaksin bu yüzden oda sana ilişkiye nasıl girilir ogreticek " dedi dedi fakat ben hala inanamıyorum "ne yani benim bir OROSPU mu olmamı istiyosun" dediğimde "evet" dedi ona kafamı iki yana sallayıp çıkışa yöneldiğimde  " seni yaşatmazlar gerizekalı " dedide durdum "sen artık bir calisansin ve kimse seni dışarı çıkartmaz ya orospu olacaksın yada olceksin" dedi  derin bir nefes alıp merdivenlere yoneldim yanındaki siyah kapıyı kestirip oraya yaklaştım kapıya vurdugumda "gel" diye bir erkek sesi geldi içeri girdiğimde direk o adam ile göz göze geldim "ırmaksin demi denizin kardeşi" dedi lanet lanet lanet! Bu çok tatlı "evet" dedim oturduğu koltuktan kalkıp dibime girip kulağıma üfleyerek "korkma" dedi "korkmuyorum" dedim oda gülerek "denemeye değer" dedi tam bir ukala. Dibimden çıkıp karşı duvardaki odayı gösterdi "oraya gir soyun ve uzan" ne oha asla soyunamam ki. Tabiki diyemedim odaya girip kapıyı arkamdan örttüm içeri baktığımda siyah gri beyaz karışımı gördüm derin bir nefes alıp yatağa oturdum ve beklemeye başladım.15dk sonra o adam geldi ve bana bakıp güldü "işimiz zor senle" dedi yani kaç kez biriyle yattım yarrakkafali e tabiki içimden dedim. Bana yaklaşıp önüme eğildi ve kafalarimiz eşitledi , gözümün içine baktı ve yavaşça aşağıya indi dudaklarima bakınca tikim olduğu için anında ısirdim oda dudaklarima bakıp derin bir nefes alıp "bu gece bana bitmesin diye yalvaracaksın" dedi ve anında dudagima yapıştı....

-devami ikinci bölümde 😂😂😂

İş (+18)Where stories live. Discover now