gerçek!

23.4K 116 15
                                    

Eskiden herkezi masum görürdüm. İnsanlar iyiydi,mutluydu, huzurluydu...
Ama deiller insanlar yalan üzerine hayat kurmayı severler, ben asla böyle insanlardan olmadım.

Ben 14yasimdayken bir tane arkadaşım vardı adı melisdi ve çok güzel bir kızdı babası komandoydu Adida Ahmet di. Ahmet amca ordusuna gidince Melis bize gelir aglardi, ona hep yardımcı olurdum. Ahmet abi bende zekayı ve gücü fark etmişti ve bir gün bana gelip "gel seninle bir anlaşma yapalım. Sen askerliği seviyo musun?" Dediğinde hiç düşünmeden "evet" demiştim sonra bana "ama senin asker olabilmen için benimle gelmen gerek demişti." Bende ona "annem,babam ne derki Ahmet  amca." Demiştim oda bana gülümseyip "ben onlarla konuşurum demişti." Ve işte o an hayatımda herşey değişti arkadaşlarım,ailem ve ben..

Ahmet amca bana zekami nasıl kullanabilecegimi öğretti,silah tutmayı ve düşmana karşı kendimi nasıl savunabilecegimi pişman mıyım? Hayır.
Tamam okumamış olabilirim fakat mesleğim şuan var. Bordo bereliydim daha tam komando olamadım fakat en azından bordo berelileri ben eğitiyorum ve orda nişancıydım. Evet benim gerçek mesleğim bu ve mafyada çalışmanın sebebi yapacakları her şeyi Ahmet amcaya bildiriyordum, böylelikle engellenmiş oluyodu. Ve bişey daha ben ablamın  yanına babam beni evden attı diye gitmedim  bunu mücahit abi için yaptım peki oguzun teklifini neden kabul ettim? Bartunun her bokunu ortaya çıkarmam için onu kullanmam gerekiyor, bu yüzden o teklifi kabul ettim. Hani hep diyorum ya işim için bedenimi bile satarım, evet fakat ben bedenimi iş için deil vatan,millet,bayrak  sevgisi için yaptım ve gene pişman mıyım diye sorsalar? Asla derim. Evet ben buyum en yakın arkadaşımı, ablamı ve beni evden atması için babama iğrençlik yaptım. Kimse umrumda deil benim, gene dogsam ve tekrar ahmet amca bana bu teklifi sunsa gene kabul ederim.
Gerçek bu evet ben bir bordo bereliyim.
Ve kimse umrumda deil.....

İş (+18)Where stories live. Discover now