BÖLÜM 3: "HEM COOL HEM ZENGİN HEM VETERİNER HEM AŞÇI"

161 35 9
                                    

Multimedya:Hakan:)

İyi okumalar size canlar!!

"İlk aşk değil ilk hayattın bana..."

Yol boyu susmuştuk . sadece evimin nerede olduğunu sordu. Bende cevap verdikten sonra çantamı açıp anahtarı arıyordum. Çünkü bu saatte ne hatice evdedir ne de beyza. Gerçi evde olsalar bile kapı açmak zor geliyor onlara.

Anahtarı ne kadar arasamda boştu . çantamın bütün ceplerine bakıyor ama bir türlü anahtarı bulamıyordum. O ani korku olacak ki birden çığlık atıverdim. Furkan'ın da korkutmuş olacağım ki birden fren yapıp arabayı durdurdu. Hızlıca bana döndü

-Ne oluyor ya?

-Anahtarım yok. Ne yapacağım ben gece 11'e kadar?

Ben kendi kendime düşünürken , furkan şaşkın bir yüzle soru sordu.
-11'e kadar derken?

Derin bir nefes alıp off çektim. Bilmiyordu ki bizim deli kızları. Genelde eve ilk giden hatice olur, çünkü dışarı çıkmayı oldum olası sevmez . benim işim olmayınca ikimiz gideriz eve. Kendimizce yemek yapıp beyza'yı bekleriz. Beyza genelde cok geç gelir.okul bitsede hocaları, onları gece gündüz çalıştırır.Ve yine bugun çalışacak . hatice ise evdedir diye umuyorum. Tabi bir işi çıkmadıysa.

-11'e kadar evde kimse yok. Beyza okulda hatice ise kim bilir nerede? O yüzden kapıda kaldım.Of Allahım of ne yapacağım ben şimdi? Tek umudum Hatice belki evdedir.

Furkan'a birden gülme tuttu. Ben ne yapacağımı şaşırıp ona bakıyordum. Acaba yine neye gülüyor? Gülmesi bittikten sonra bana döndü.

-Sen hangi çağda yaşıyorsun?

Hala gülüyordu. Ah furkan Senin şu gülmelerin yok mu? Beni benden alıyor.benim aklım başıma simdi gelmiş olacak ki ,Bana hangi çağda mı yaşıyorsun dedi . pislik öküz marul kafa. Sinir etmişti beni. Sinirden kaşlarım catıldı.bir şey derdim de kıyamıyorum.

-Niye öyle dedin ki şimdi? Geri kafalı mıyım ben?

Bu cümleyi kurduktan sonra yine gülme tuttu tabi bizim öküz marul kafaya.

-E biraz öyle. Kızım hangi çağda yaşıyoruz? Telefon diye bir şey var bilmem farkında mısın?

Gözüyle telefona işaret ediyordu.çocuk doğru söylüyordu. Telefon diye bir şey var . ah havva sude ah.gerçi seni görünce orta çağdan yeni çağa geçermiş gibi oldum. Ne çağından bahsediyorsun sen marul kafa.

-Ya öyle bakma. Bugünkü yaşadıklarımı istesem yaşayamam.Aklıma telefon gelmedi demek ki.

Hemen telefonu alır almaz bir mesaj görmüştüm . hatice'den di bu mesaj."Kanka ben bugun eve geç geleceğim tospik bende merak etme" yazıyordu. Sinirle "aferin hatice " deyip beyza'yı aradım. Sonuç başarısız açmadı acaba derste mi? Sonra da Hatice'yi aradım.En azından nerede olduğunu öğreneyim dimi? "Aradığınız kişiye şu anda ulaşılmıyor. Lüt..."der demez kapattım. Hadi Hatice'yi anladım yine çok oynamaktan sarjı bitmiştir ya beyza ? Ona ne oluyor?

-Offf ikiside açmıyor.Ne yapacağım ben simdi?

Furkan önüne dönüp arabayı çalıştırdı ve derin bi of cekti. Sanki bir şey söyleyecek mişte söyleyemiyormuş gibiydi. Bende ona bakıyordum bir
şey söylemeyecek misin der gibi.

-Sana bir şey diyeceğim. Ama yanlış anlamak yok tamam mı?
Bana hiç bakmıyordu. Ne diyeceğini çok merak edip

-Ne diyeceksin?
Diye sordum . biraz sessizlik olmuştu. Acaba sorduğum soruyu duymadı mı diye düşünürken.

AŞK GÜLÜŞÜNDE SAKLIWhere stories live. Discover now