Bölüm 6:GECE KULÜBÜ

156 24 12
                                    

Multimedya:Sude,Hatice ve beyza var:)

Iyi okumalar bol yorumlar canlar, göreyim sizi;)

Sen yalan oldun,ben ziyan...

Beyza YILDIRIM.
Oha oha oha!!! Bana çok güzel oldugumu mu söyledi?Allahım sana geliyorum... Peki şimdi ne yapacağım ne tepki vereceğim. Zoraki bir gülsemeyle.

-Sen de çok yakışıklı olmuşsun.

Allah beni ne yapmasın? Ben bi erkeğe çok yakısıklı mı olmuşsun dedim? Hemde hiç kimseye dememişken.

- Her zaman ki halim.

Hala gülümsüyordu. Ama bu sefer galiba sırıtıyordu.Selimi yeni yeni keşfediyordum. Bir Dakik değil iki kendini beğenmiş üçü de biliyordum. Tarzı müthiş.

-Alçak gönüllügünü sevdim.

Dememle gülümsemesi daha da büyüdü. Bu arada eli hala kolumdaydı. Ben bunu size söylerken elini kolumdan çekip tekrar buyur etti.

-Gecikmiyelim istersen?

Dediğinde başımı salladım. Kapımı kapatıp hızlıca söför koltuğuna oturdu. Arabayı çalıştırdı. Bense onun her yaptığını saniye saniye hafızama kaydediyordum. Unutmamak istercesine.

-Yüzümde bir şey mi var?

Demesiyle kendime geldim.

-Ee..efendim?

-On dakikadır yüzüme bakıyorsun da... Yüzümde bir şey mi var diye sordum?

Ne yani on dakikadır yüzüne mi bakıyordum onun. Tabi ya salak kafam. Ha!! Şimdi cevap verde görelim beyza. O sırada ise kırmızı ışık yanmış koca trafikte bekliyorduk. Peki ben ne yaptım bilin bakalım..? Bana dönmesiyle sağ yanağını sol avcuma alıp baş parmağımla yüzüne dokunuyordum. Aferin beyza bu mu bulduğun yöntem.

-Şey.. Evet evet...Yüzünde bir şey var.

deyip baş parmagımla varmış gibi dokunup olmayan şeyi çıkartmaya çalışıyordum. Zaman durmuştu sanki... Sadece o ve ben vardım. Ela gözleri ise sadece bana bakıyordu. Bense tutulduğum ela gözlere bakmamak için hala yanağıyla uğraşıyordum. Sonra yavaşça elimi tuttu. İkimizin elide yüzündeydi. Benim kalbim küt küt agzımda atıyordu. Allahım işte bu sefer sana geliyorum. Daha çok görecek günlerim vardı oysaki. Ellerindeki sıcaklık bana huzur veriyordu. Sonra yavaşça indiriyordu ellerimizi. Bense artık ona bakıyordum. İkimizde konuşmuyorduk. Ben acaba bir şey söyler mi diye düşünürken adamın biri.

-Kardeşim gidin başka yerde romatizm yaşayın. Trafik sizi mi bekleyecek?

Adam Selim'in açık olan camdan bağırıyordu. O panikle bende hemen elimi çekip kendime çeki düzen verdim. Oradaki rezilliğimi kimse anlayamaz. Rezillikti ya adam yanlış anladı. İkinci iç sesim "Neyi yanlış anladı, her şey ortada"desede ilk iç sesim susturuyordu onu.

-Tamam kardeşim uzatma.

Aha da şimdi kavga olacak. Abii bas git git...

-Hey Allahım sabır ver.

Deyip uzaklaşmışmıştı ordan.Bense" şükürler olsun "diyordum. Selim arabayı çalıştırınca bende sağa dönüp yolu izliyordum. Allahım az önce ne oldu öyle? Ben Selim'in yüzünü okşadım selim elimi tuttu. Ben olayları düşünürken yüzümde istemsiz güller açıyordu. Ama şimdi bazı sorular sorma zamanıydı.

-Nereye gidiyoruz.

-Sürpriz

Evet 4. Selim sürpriz sever. Onunla ilgili her şeyi not edeceğim aklıma.

AŞK GÜLÜŞÜNDE SAKLIМесто, где живут истории. Откройте их для себя