⚫ BÖLÜM 5 ~ BENİM NEYİMSİN Kİ SEN?

1.5K 94 3
                                    

"Geçmişin kapısı o kadar gıcırtılı ki, geri gitsem yeni bir kapı çıkacak karşıma, kapıyı açsam gerçekler çıkacak bu seferde karşıma..."

"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

....

Ders zili çaldığında herkes yerine geçmişti. Batu ve Aylin hiç konuşmadan ders dinlemiştiler. Sonra müdür yardımcısı içeri girdi. Duyuru yapmak istediğini söyledi. Sınıfa dönüp baktığı zaman ellerini birbirine kenetledi Mustafa hoca,

" Arkadaşlar sizinde bildiğiniz gibi okulun son günleri artık mezun olacaksınız bu yüzden tüm 12. Sınıflar olarak bir kamp yapmak istiyoruz bunu müdür bey ile konuştum ve kabul etti. Aranızda gelmek isteyenler kişiler en geç cuma günü adını benim odama gelip yazdırabilirler. Eee tabi ailelerin izni doğrultusunda olacak bu" dedi gülümseyerek. Tüm sınıf kamp olayına sevinmişti. Aylin sınıfı izlerken Batu'nun gözü Aylin'e takıldı. Sonra pencereden dışarıyı izlemeye başladı.

Müdür yardımcısı Mustafa hoca sınıftan çıktığı zaman matematik dersi kaldığı yerden devam etti.

"Gelecek misin?" Dedi Filiz Aylin'e birden arkasını dönüp.

"Bilmiyorum annem ile konuşmam lazım" dedi Aylin.

"Akşam sınıf grubunda gelen ve gelmeyenler ortaya çıkar. Ama gelmeye çalış çok güzel olacak gibi
12-D sınıftan Ahmet'te orada olacak. Ortalığı karıştıracak kesin." Dedi Filiz ve önüne  döndü. Aylin hafifçe gülümsedi.

Zilin çalmasını bekliyordu. Korkuyordu Batu'dan aslında. Ona her yakın olduğu zaman nefessizlikten ölecek gibi hissediyordu. Kalbi deli gibi ileri geri atarken aklını başından alıyordu Batu.

Zil çaldığı gibi Aylin ayağa kalktığında, Özge hoca Aylin'e baktı.

"Bu anı bekliyordun galiba" dedi Özge hoca gülümseyerek. Aylin mahçup olmuştu.

"Yok hocam estağfurullah olur mu hiç öyle şey sadece tuvalete gitmem lazım da" dedi Aylin. Sonra gözünün ucuyla Batu'ya baktığı zaman onunda kendisine baktığını gördü. Sonra bakışlarını hemen Özge hocaya yöneltti.

"Anladım" dedi Özge hoca ve sınıftan çıktı. Aylin'de arkasından hızla çıktı. Koridora gittiği zaman rezil olduğu için zıplamaya başladı ve o sırada Batu sınıftan çıkmıştı ve Aylin'in o halini gördü.

"Ha s*ktir" dedi Aylin mırıldanarak. Yine rezil olmuştu. Batu yanından giderken Bora Aylin'e doğru gelmeye başladı.

"Ayliiin" diye hızlıca Aylin'in yanına yürüdü Bora. Batu Aylin ve Bora'ya baktı. Onları yan yana görünce ellerini yumruk yapıp orayı terk etti.
Aylin ise göz ucuyla Batu'ya baktığı zaman bir sorun olduğunu anlamıştı. Ama ne olduğunu anlamamıştı.

GEÇMİŞİN İZLERİWhere stories live. Discover now