NECORECTAT 26. Padure si semne

551 53 23
                                    

26. Padure si semne

In poza este noul trio, si anume Albus Potter, Rose Weasley si Lyam Linely. Ce ziceti, sunt o echipa frumoasa?

Casa familiei Potter era o vila frumos structurata, cu trei etaje pe care se vedeau flori frumos colorate, peretii vilei erau roz pal si era imprejmuit de o gradina impozanta, cu tufisui mici si taiate cu talent iar in spate rasareau arbori uriasi ce aveau rolul de a proteja un teren de vajhat improvizat de ochii curiosi ai Incuiatilor.

Vantul batea in mod neprietenesc fosnind frunzele din arbori si facandu-le sa cada pe pamant. In acel moment in care cerul parea sa fie inghitit de nori necrutatori, pe terenul de vajhat in miniatura pe care James s-a antrenat vara, Lyam si Albus stateau pe maturi traversand in zbor, la nivelul varfurilor copacilor din imprejurime.

Amandoi purtau haine groase, fulare cu model si caciuli trase pana peste urechi. Cei doi pareau sa se inteleaga din priviri, sa-si spuna tot prin felul in care se priveau si isi miscau capul in ritmul muzicii care bubuia asurzitor din casa (Harry si Ginny au plecat la serviciu si a ramas James respunsabil de casa, inclusiv de boxe).

- Ce a trecut timpul, exclama blondul privind cerul care, acum cateva zile, era fara pic de nor.

Si Albus privea cerul in care pareau sa se fi strans toate ororile, facandu-l negru si neprietenos si acoperind aproape orice raza sprijita a astrului ceresc. Ochii sai superbi pareau sa priveasca insa un punct invizibil pentru ceilalti, dincolo de nori, doncolo de soare si dincolo de lumea asta.

- Am impresia ca va urma o furtuna, isi exprima brunetul parerea.

Lyam dadu afirmativ din cap dandu-si seama ca nu era vorba despre fenomenele meteorologice.

- Crezi ca lucrurile se vor termina cu bine? intreba blondul, nici el referindu-se la furtuna ce avea sa urmeze curand.

- Ai reusit sa-ti termini toate temele? schimba subiectul Severus coborand la nivelul solului si asezandu-se iarba inca verde.

- Nu, temele de la Aparare Contra Magiei Negre au fost mult prea multe si prea grele ca sa le pot face, asa ca o sa le copii de la Rose cand ajungem la Hogwarts. Si nici la transfigurare nu am inteles prea multe...Si apropo de scoala, am vrut sa te intreb mai devreme dar ne-am prins in toata nebunia asta...

- Despre ce este vorba, intreba Al bucuros ca putea schimba subiectul principal din ultimele zile, si anume ciudatenia din Barlog.

- Este vorba despre fata aia de la astropufi, blonda aceea si cu ochi albastrii si cu nume foarte lung cu care a inceput sa flirteze cu tine acum cateva luni.

- Nu flirteaza cu mine, Lyam, se enerva incruntandu-se. Doar ne mai facem temele impreuna, iar asta nu inseamna flirt. Si o cheama Amilia Jewell Jacquelyn Ursella Hunt, o vrajitoare ca oricare alta cu parinti Incuiati, explica brunetul cu gandul la miniona blonda cu infatisare puerila. Si ce este cu ea?

- In scoala se barfeste ca a-ti fi impreuna, mormai Lyam atat de incet incat doar vantul ii putu auzii soapta si din fericire nu fu distinsa nici de bravul nostru cercetas.

----------------------------------------------------------------------

A doua zi, ploaia asalta Anglia inghitind cu lacomie fiecare obiect aflat neprotejat. Pana si vantul tipa in urale, undeva in peisajul tomnatic aducand anotimpul scolii pe tronul sau cel bine meritat. Din cauza asta fu o adevarata binecuvantare intrarea in Marea Sala, un loc imens plin de bogatie si frumos luminata de miile de lumanari magice care nu se stingeau in veci. Mesele parca infinite aveau acelasi loc, acelesi insemne si aceleasi culori caracteristice care se puteau vedea pe uniforma lor.

Umbre√ (Harry Potter Fan Fic)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum