043

3K 172 48
                                    

POV Reina
' dus Zounayra is de zus van Nora? ' vraagt Nourdine ik knik ' Wollah ik heb echt erge geschiedenis met haar erger dan Nora ' zeg ik. Hij lacht zeg maar bad ass toch ik lach en sta op om Nisrine te bewonderen. ' mag ik haar optillen? ' vraag ik hij knikt ik til Nisrine op. Ze kijkt me aan en schenkt me een glimlach ' ze lachte naar me Nor' zeg ik hij lacht ' wie lacht er nou niet naar jou ' zegt hij. Opeens gaat de bel, Nourdine staat op en doet open. ' wat is Nisrine schattig Vanaf nu noem ik jou Nisje mijn kleine Nisje ' zeg ik terwijl ik haar neusje aantik. ' WAT SPEELT DE ** HOND MET MIJN DOCHTER? ' schreeuwt Zounayra.

Ze loopt naar binnen en begint me uit te schelden ' vieze kech laat me dochter los ' schreeuwt ze zoals ik al zei vorige keer ik heb laatste tijd erge agressie problemen. Ik leg Nisrine in haar bedje en loop naar Zounayra ' wat ga je doen bitch wat ga je doen? ' vraag ik haar uitdagend ze lacht ' WAT GA JE FUCKING DOEN BITCH WAT GA JE DOEHOEEEEN?? ' schreeuw ik. Ze geeft me een duw waardoor ik val ik sta op en begin haar te klappen ' AUUW GA VAN ME AF HOER ' schreeuwt ze ik klap haar harder en harder. Tot Nourdine me van haar af haalt ' Reina gedraag je ' zegt hij boos. Ik kijk hem boos aan en trek mijn jas aan ' fuck you ' zeg ik boos. In de auto verwissel ik Nourdine's t-shirt voor mijn trainingspak die ik aan had gelukkig had ik wel een panty eronder.

POV Zounayra
' waar ging dat over? ' vraagt hij ik kijk hem zielig aan ' ze viel me opeens aan ' zeg ik huilend. Hij knikt en loopt naar de keuken en haalt een glas water voor me. ' maar eh als je het niet erg vind kan je weggaan? ' vraagt hij ik knik ongemakkelijk en geef Nisrine een kus. Ik zwaai hem uit en loop de deur uit en stap in mijn auto.

Nooit gedacht dat die bitch nu ook mijn probleem zou worden haha nu Nora haar mannetje heeft ga ik vechten voor mijne. Kosten wat het kost! Ik zet harde muziek op en rijd naar Nora toe voor wat zuster advies.

POV Dounia
We komen aan bij het restaurant het is werkelijk waar echt geweldig. Je hebt verschillende hoekjes met verschillende sferen eentje met een Marrakech sfeer, een tanger sfeer, een alhoceima sfeer en een Nador sfeer echt geweldig! We nemen plek bij Marrakech omdat wij daar vandaan komen, meteen worden we geholpen. ' selem welkom bij MarocForChoice waarmee kan ik u helpen? ' vraagt de ober. ' Ehm we willen graag drinken bestellen en de menu kaart ' zeg ik hij knikt en overhandigd ons de menu kaart ' hier een pieper als u mij of me andere collega's nodig heeft kunt u piepen en dan komen we ' zegt hij.

Niet alleen de sfeer is gezellig maar ook de ober's zijn gezellig. Nadat Ibrahim & ik hebben besloten druk ik op het knopje van de piepertje. ' hallo hebben jullie al besloten? ' vraagt de ober we knikken ' ik ga voor de harira soep met kip Bastilla ' zeg ik ' ik ga voor de marmita ' zegt Ibrahim ' oké en drinken? We verkopen helaas geen alcohol wel typische Marokkaanse drankjes ' zegt hij ' we gaan allebei voor oasis ' zeg ik Ibrahim knikt hij schrijft het allemaal op en loopt weg.

Als ons eten aankomt is het een kwestie van proeven of het het waard is om zo lang te wachten want enige minpunt je wacht tt lang. Ik neem een hap van mijn harira soep en dammit!!!!! Ik ga nooit meer ergens anders eten Mac Donalds heeft niks op MarocForChoice. De bestilla was geweldig ik had een hap genomen van Ibrahim's marmita ook hemels. We staan op en lopen naar de kassa Ibrahim betaald en dan lopen we naar de auto. We hebben een zaal een huis nu alleen nog trouwjurken maar dat zoek ik uit met m'n wifeys.

POV Ibrahim
Ik loop naar mijn voordeur en open de deur, Dounia volgt mij naar binnen en trekt meteen haar schoenen aan. ' kom het is hier boven ' zeg ik ze lacht ongemakkelijk. Ik zei haar dat ik een cadeautje voor haar had ' hier ' zeg ik en overhandig haar een doosje waar Chanel op staat en een ander doosje waar Fenty x Puma op staat. Ze opent het en pakt een zwart grijs achtig pakje eruit wat een pyjama en onesie aan elkaar is. En dan opent ze de Fenty x Puma doosje en pakt mooie zwarte slippers eruit. Ze kijkt me blij aan en duwt me om haar kleding te verwisselen.

Ze doet de deur open en kijkt een beetje moeilijk ' me rondingen komen er goed in uit wat ja ongemakkelijk is ' zegt ze ik knik begrijpelijk ' en daarom kocht ik ook dit ' zeg ik en geef haar een groene geruite slaapvest die tot over haar kont komt. Ze kijkt me dankbaar aan ' Oja nog 1 ding kom ' zeg ik. We komen aan in de garage en terwijl ze haar pyjamavest aan wilt doen maak ik snel een foto (omslag). Ik gooi de sleutels van een witte Porsche naar haar ' vanaf nu is dit jou auto ' zeg ik ze kijkt me lachend aan ' nee OMG Ibrahim NEE OMG HAHAHAHAHA NEEEE STOP ' schreeuwt ze.

POV Nora
ik geef Nihal borstvoeding voor de laatste keer vandaag morgen weer, maar ja Marouane is nog steeds niet terug weetje ik zit te denken om gewoon te verhuizen naar Frankrijk opnieuw beginnen en me richten op de islam ik heb geen reden om te blijven eigenlijk. Al die tijd dat ik heb gevochten voor Marouane was voor niks.. ik pak Nihal's nieuw pyjama setje aan en een nieuwe luier omdat mevrouwtje Nihal Daniella Mohim Chang had doorgelekt. Ik geef haar een douche en trek haar luier en pyjama aan. Ik leg haar in bed en pak mijn laptop erbij en zoek naar tickets naar Frankrijk enkel.

Opeens gaat de bel ik sta op en loop naar beneden. ' Hey ' zegt Zounayra als ik de deur open ' eh hoi ' zeg ik minder enthousiast. ' is het niet leuk om me te zien? We hebben nu allebei een meisje OMG ' zegt Zounayra ik knik droog. Ik heb nooit echt een goeie band gehad met Zounayra ze was altijd de gene in de familie die beter was en toen mijn ouders hoorde dat ik zwanger was van iemand die nu rijk is door *kuch kuch* Reina's geld was ik opeens belangrijk. ' je weet dat Reina nu een relatie heeft met Nourdine mijn ex husband slash baby-daddy ' zegt ze.

Dit is echt grappig dus Marouane is de oom van de dochter van Reina's vriend en ik ben de tante van de dochter van Reina vriend terwijl Reina dan de stiefmoeder is van mijn zus de dochter slash mijn nichtje.. WoW ingewikkeld dit.. ' ja ga verder ' zeg ik ' ik wil hem terug wat heb je gedaan dat Marouane Reina verliet en naar jou ging? ' vraagt ze. ' eh niks dat heeft Marouane zelf gedaan ' zeg ik ze knikt. Na een uurtje te hebben gesproken is ze eindelijk weg. Ik zit weer rustig op bed tickets te zoeken zal ik er een kopen en me leven voor altijd veranderen? Of zal ik toch hier blijven?

Wat moet Nora doen?

Thank you voor de stemmen 42 stemmen en ik ga verder 💓.

Different.. {Voltooid}Where stories live. Discover now