050

3.1K 158 30
                                    

** 2 weken later **
POV Nadia
Ik wordt en sta op inmiddels zijn we allemaal terug in Nederland behalve Reina en Nourdine hun gaan morgen naar Turkije met Nourdine's dochtertje Nisrine. Ik bekijk mezelf in spiegel ik heb de afgelopen maand echt veel overgeven en nu heb ik een dikke buik Hmm dit vertrouw ik niet.. Ik neem een douche en trek mijn zwarte leger jurkje aan en mijn zwarte royaums. Mijn haar laat ik lekker los hangen. ' NASSER IK GA EFFE WEG ' schreeuw ik. Ik pak mijn zwarte leren jasje en mijn sleutels. Ik stap in de auto en rijd naar de kruidvat.

Ik loop de kruidvat binnen en pak 2 verschillende zwangerschap testen. De vrouw achter de kassa kijkt mij raar aan. ' ik wil t toch zeker weten ' zeg ik bot. Gelijk haalt ze haar handen omhoog als teken van " vrede ". Ik betaal de testen en loop de kruidvat uit.

Thuis
Ik loop direct naar de wc ik moet echt nodig plassen man. Ik doe mijn ding en wacht op het resultaat. ' AAAAAAAH ' schreeuw ik blij. Nasserdine rent naar beneden en trapt de wc deur in. ' waarom schreeuw je? ' vraagt hij ik laat hem de test zien ' ma sha allah ' zegt hij blij en tilt me op. ' ik ga gelijk koken en me ouders bellen en jou ouders etc. etc. ' zeg ik. Ik loop naar boven en houd mijn buik vast opeens hoor ik een klik geluid, Nasser heeft dus een foto gemaakt (omslag).

POV Reina
Ik wordt gemaakt door Nourdine ' Hmm ' zeg ik ' Hmm ' zeg ik weer. Ik open me ogen en kijk hem geïrriteerd aan ' ik ben moehoeee ' zeg ik. ' we gaan op vakantie lieverd ' zegt hij. Ik sta gelijk op en loop naar de badkamer. Na het douchen trek ik mijn witte legging aan met mijn bordeaux oversized shirt en mijn bordeaux huaraches. Mijn haar borstel ik in een slordige knot. Terwijl Nourdine doucht loop ik naar Nisrine's kamer. ' nisje wakker worden schatje ' zeg ik ze opent langzaam haar ogen en kijkt me glimlachend aan is dit hoe het voelt om een kind te hebben? (btw Nourdine & Reina hebben niks gedaan). Ik geef haar een douche en trek haar lange witte jumpsuit aan en haar witte huaraches.

Ik til haar op en leg haar in haar speelbox, ondertussen pak ik haar koffer in en ruim alles op. Daarna loop ik naar mijn kamer en pak Nourdine's spullen in. Als ik klaar ben pak ik Nisrine uit haar speelbox en loop naar beneden om ontbijt te maken. ' wauw mijn 2 vrouwtjes zien er geweldig uit ' zegt Nourdine en drukt een kus op mijn wang. We schuiven aan aan tafel en beginnen met eten. ' bismillah ' zeggen Nourdine & ik tegelijkertijd.

POV Nourdine
Na het eten ruimt Reina alles op en haal ik de koelkast leeg ' ik ga dit brengen naar de buren ' zeg ik ' safe' zegt Reina. Ik pak iets van 6 opgewarmd eten in een bak op en loop naar buiten of zal ik het beter aan arme mensen geven? Ja hé deze rijke mensen hebben een villa dus kunnen ze ook eten betalen. Ik een man met zijn vrouw en 2 kinderen op de grond zitten ik loop weer naar binnen en pak een cheque van €100.000,- omgerekend naar Dirham. Verder pak ik nog 5 dekens en 5 kussens en stop ze in een grote tas ' waar ga je heen? ' vraagt Reina nieuwsgierig terwijl ze met Nisrine speelt. ' een straat familie geven ' zeg ik ze glimlacht lief naar mij.

Ik loop naar buiten en zie de man zitten (dit gesprek is in het Arabisch) ' salam aleikum ' zeg ik ' aleikum salam ' zegt de man. Ik overhandig hem de tas met de spullen er in en de andere tas met het eten ' shokrane ' zegt hij ' is niks ' zeg ik. Ik help mensen graag. Ik geef hem de cheque en zijn ogen springen bijna uit zijn gezicht ' shokrane dit is genoeg om een huis te kopen ' zegt hij blij ' geen probleem wel goed besteden god geeft je een kans om je leven opnieuw op te bouwen' zeg ik. ' So wijze woorden ' zegt Reina ' zijn dat je vrouw en kinderen? ' vraagt de vrouw. Reina lacht en kijkt naar mij en dan naar Nisrine ' nee dit is zijn dochter en ik ben zijn vriendin ' zegt Reina.

Vliegtuig
Hier zit ik dan naast Reina, ligt met haar benen op mij schoot en heeft een hele lange kussen vanaf haar rug tot haar dikke achterhoofd. Nisrine heeft ze op haar schoot die 2 slapen allebei zo snel niet normaal. Ik pak mijn kussen en zet het achter me hoofd ik sluit me ogen. Op naar Turkije.

POV Dounia
Ik wordt wakker naast de liefde van mijn leven, we zijn nu precies 2 weken getrouwd alles verloopt goed gelukkig. Ik sta op en loop naar de badkamer ik neem een douche en trek een mijn outfit aan ik draag sinds een weekje een hijab. Ik ben zo trots op mezelf. Ik breng mascara aan en transparante lip gloss. Mijn haar kam ik uit en smeer ik in met argan olie en dan zet ik mijn hijab op.

dit is Dounia's outfit maar dan met een grijze hijab erbij en haar grijze clarks

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

dit is Dounia's outfit maar dan met een grijze hijab erbij en haar grijze clarks.

Ik loop de badkamer uit en begin met inpakken we gaan in de avond weg. Ik kan niet wacht om mijn schatjes te zien alleen Reina,Nourdine & Nisrine zijn nog op vakantie de rest werkt of slaapt elke dag " moi " 🙋🏻. Ik begin met het maken van het ontbijt als ik opeens 2 sterke armen rondom me middel voel en kusjes op mijn nek. ' Ibrahimpje inoe ga douchen ' zeg ik hij lacht en geeft me een kus op mijn wang. Nadat hij terug komt heeft hij grijze broek aan en zijn hoodie dezelfde kleur als mijn broek en zijn grijze Nike 2017. Zijn haar is mooi in model uf wat is mijn man mooi.

Na het eten was ik alles af en trek daarna mijn jas aan (omslag). Ibrahim pakt de auto sleutels hij heeft een auto gehuurd een Mercedes ofzo. We lopen de kamer uit en lopen de witte trappen af. We stappen in ' waar wil je heen? ' vraagt Ibrahim ' Ehm eerste de moskee dan de mooie bakkerij zaak? ' vraag ik hij knikt en start de auto...

Oh Dounia je weet niet wat je te wachten staat 🤷🏽‍♀️.

Hey ben back examens gingen hayeck goed alleen wiskunde heeft t verpest binnenkort heb ik me Nask cijfer. 47 stemmen dan ga ik verder 💋.

Different.. {Voltooid}Where stories live. Discover now