Capitolul 5

3 0 0
                                    

Ultimele zile au trecut foarte repede. Zile in care tot ce am facut a fost sa stau in pijamale si sa ma uit pe Netflix la tot ce am putut.

Nu am avut curaj sa infrunt realitatea, nu voiam sa ma intalnesc cu Dylan dar mai ales nu eram pregatita sa dau cu ochii de Scott. Dupa seara aia, cine stie ce crede despre mine.

Insa azi nu mai aveam scapare, fie ca voiam, fie ca nu, trebuia sa ma duc la scoala. Prima ora am Istorie si nu sunt pregatita deloc. Nici nu am apucat sa vorbesc cu Louis despre proiectul pe care trebuie sa-l prezentam saptamana viitoare. Sunt un dezastru. Astazi trebuie sa raman dupa scoala sa aranjez rafturile bibliotecii. Dupa incidentul de la ora, nu aveam cum sa scap de pedeapsa, am sarit rau calul. Asa ca o sa-mi petrec vreo 2 ore in compania blondului pe care pur si simplu nu-l pot suporta.

Odata ajunsa in clasa observ ca Scott nu este si sunt putin ingrijorata. Dupa seara in care am aflat cine este cu adevarat acest baiat sunt putin ingrijorata, atat pentru mine, cat si pentru Josh. Acum si cu venirea lui Dylan totul este din ce in ce mai complicat si ma tem pentru viata mea dar si pentru a celor din jur.

Ma așez in banca si astept sa inceapa ora. Louis se intoarce si imi zice daca sunt pregatita sa imi petrec timpul cu el la biblioteca. Eu ii intorc un rânjet nevinovat si ii zic ca sunt foarte pregatita avand in vedere ca o sa petrecem ceva timp impreuna pana la prezentarea proiectului.
Ora incepe si liniștea se așterne in clasa.

Incep sa ma intreb pe unde o umbla Scott deoarece ziua este pe sfârșite, am aproape toate cursurile cu el si acesta nu a aparut toata ziua. Ma îndrept spre biblioteca unde trebuie sa ma întâlnesc cu prietenul meu blond. Acesta este in fata clădirii asteptandu-ma si savurând o tigara.

- Nu cred ca ai voie sa fumezi aici, zic eu rânjind.

- Din cate se pare, poti, rade el.
Imi las ghiozdanul sa cada pe iarba si ma așez langa el. Loius ma urmează si liniștea se așterne pentru careva minute.

- De ce mi-ai purtat atata grija de cand m-ai vazut prima oara? Nici nu ma cunoșteai.. intreb eu curioasa.
Acesta ma privește si rânjește periculos. In acel moment bibliotecare iese si ne spune sa o urmam.

Timp de doua ore am aranjat carti am ras, am dansat si am aflat ca blondul este pasionat de istorie si de Harry Potter. Am zâmbit din toata inima si nu ma puteam oprii din ras. Tipul asta este o persoana minunata daca ajungi sa-l cunosti cu adevarat. Cele doua ore au zburat si cand a venit timpul sa plecam am fost destul de trista pentru ca am petrecut o dupa-amiaza minunata in compania noului meu prieten. Sunt sigura ca o sa ne înțelegem foarte bine.
Am mers cu el pana la Audi-ul sau si am dat sa ne luam ramas bun, însă acesta m-a intrebat daca nu as vrea sa mergem sa mancam ceva pentru ca ii este foarte foame si meritam sa ne delectam cu cei mai buni burgeri din lumea asta dupa atata munca. Sincer voiam sa refuz pentru ca e deja prea mult si nu vreau sa ne apropiem asa de tare incat sa luam masa impreuna, dupa cine stie ce ar crede restul școlii daca cineva ne-ar vedea impreuna mai ales dupa episodul de la ora de istorie, însă stomacul meu incepe sa cânte si acesta rânjește si imi deschide ușa pentru a intra in masina.

Pe drum am ascultat muzica, majoritatea in spaniola. Din cate imi dau seama este Atașat de aceasta cultura, si e posibil sa aiba niste legături cu latinii. Observ ca deține controlul edilii al mașinii, conduce foarte bine, dar nu se compara cu Scott, doamne de ce ma tot gandesc la el? Nu suntem nici prieteni, nici cunoștințe, nu suntem nimic, asa ca ar trebui sa uit de existența lui.

- Esti gata sa guști cei mai delicioși burgeri? Imi spune blondul cu un zâmbet pe fata.
- Sigur, de ce nu. Hai sa vedem cat de buni sunt.
- Pariu ca dupa ce mănânci odata o sa vrei sa vii in fiecare zii?
- Sa vedem.
- Norocul tau este ca esti prietena cu mine pentru ca aici nu poate sa vina oricine. Astea fiind spuse imi dau seama ca locul asta trebuie sa fie locul de întâlnire ai găștii dubioase. Deci aici ar putea fii Scott. Nu vreau sa dau ochii cu el, mai ales cand intru brat la brat cu Louis.

Ai ajuns la finalul capitolelor publicate.

⏰ Ultima actualizare: Sep 13, 2018 ⏰

Adaugă această povestire la Biblioteca ta pentru a primi notificări despre capitolele noi!

La un pas de iubireUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum