60. :)

2.8K 348 40
                                    

"Už som volala jeho bratovi, každú chvíľu by tu mal byť."

"Dobre ja.. prosím, čo sa to tam s ním stalo?"
.
.
.
"Ozzy trpí veľmi vzácnym syndrómom, ktorý sa aj inak nazýva Cotardov syndróm a lieky, ktoré má na jeho utlmenie nejakým zvláštnym spôsobom neutlmili čo mali. To sa niekedy stáva. Nemusíš sa báť, Ozzymu sme dali dávku sedatív a po prebudení mu opäť nasadíme jeho tabletky."

"A-A ako je na tom teraz?"

"Teraz spí, no bude v poriadku. Na ďalšom sedení to opäť bude náš starý Ozzy."

"Mo-Mohla by som ho prosím vidieť?"

"Zlatíčko bude lepšie ak pôjdeš domov. Ozzy teraz potrebuje oddychovať."

"Ja som len-" ... "M-Máte pravdu už..už pôjdem."

🍔🍔🍔
Takžeee konečne tu máme vysvetlenie, prečo si náš chudáčik Ozzy myslí, že je mŕtvy. Ako povedala Dr. Ryanová, trpí Cotardovym syndrómom (nie je to vymyslené, taká choroba vážne je) každopádne po väčšine sú pacienti zatvorený/í na psychiatrií a sú proste šialený/í, no ja som pri Ozzym príznaky tohto psych. ochorenia stlmila.

Tak isto si pacienti myslia, že sú mŕtvy a ani za pána boha ich nepresvedčíte, že sú len postihnutý chorobou, inými slovami šialený, čo si však Ozzy uvedomuje.

Ozzy si to uvedomuje z toho dôvodu, že lieky (ktoré som sama vynašla 😎) ho tlmia tak, že aj keď je Cotardov syndróm stále aktívny a on si stále myslí, že je mŕtvy, jeho mozog dokáže čiastočne uvažovať a rozmýšľať normálne, takže si Ozzy uvedomuje, že asi "šibnutý" je. Z tohto dôvodu je schopný tiež čiastočne normálne komunikovať. (Áno, toto všetko som si vymyslela sama😅)

Takže ak vám bolo Ozzyho správanie čudné a to ako hovoril Des, že mu má vysvetliť ten zápach, či že nemá pečeň alebo obličky, prsty, ruky, to všetko je zapríčinené Cotardovým syndrómom.

Každopádne dúfam, že sa vám týmto ujasnením Ozzyho správania príbeh neprestal páčiť menej ako sa doteraz páčil. 😳😭
Oh a Ozzy by bol aj bez toho aby trpel Cotardovým syndrómom taký aký je, pretože...proste taký je 😂

Dead boyNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ