-11-

4.8K 154 2
                                    

Yeni bölümü biraz geç koydum ama biraz daha uzun yazmaya çalıştım umarım beğenirsiniz :) vote vermeyi unutmazsanız ve yorum yaparsanız çok sevinirim :D :D

Hayran bakışlarımı suratından çekip silkelendim. Duvardan çekildim ve üst basamağa çıkarak aramızdaki mesafeyi açtım. Biraz duraksasamda arkamı dönüp basamakları çıkmaya devam ettim. Odama ulaşana kadar arkamdan geldiğini kısık adım seslerinden anlamıştım.

Odaya girdip ona döndüğümde bakışlarının üstümde olduğunu gördüm. "Şu tişört çıkartma konusunda ödeşeceğiz ama ondan önce hala soruma cevap vermedin." Yaptığı imâyı görmezden gelmeye çalışarak sorusunu hatırlamaya odaklandım. Beck'le uyuyup uyumadığımızı sormuştu. Aklıma ilk gelen şeyi söyledim. "Neden bu konuyla bu kadar ilgileniyorsun?" Ağzımdan kelimelerin dökülmesiyle yüzü gerildi. Bana bu kadar çabuk sinirlenmesi ve soğuklaşması kötü hissettiriyordu. Hala dudaklarımda sıcaklığını hissettiğim dudakları şimdi düz bir çizgi halini aldı. "Anlaşılan mesajı gerçekten okumamışsın çünkü sebebi gayet açık bir şekilde yazıyordu." Mesajı aklıma getirmeye çalıştım. 'Onunla uyuma. Biliyorsun kokun sadece bana ait melek.' Ne yani kokum ona ait diye mi bunu bu kadar merak ediyordu. Ayrıca ona ait olmak derken neyi kastediyordu. "Bu çok saçma." Sesli düşünmemle gözlerim seğiren çenesine kaydı. Gözleri donuk baksa da sinirli olduğu gayet belliydi. "Bana aitsin. Saçma bulup bulmamanla ilgilenmiyorum." Belki sinirli yüz ifadesi olmasa kendimi bunun çıkma teklifi olduğuna falan ikna edebilirdim ama bunu söylerken soru sorar gibi bi hâli yoktu. Uzatıp onu daha da sinirlendirmek istemesem de sessiz kalmakta canımı sıkıyordu. Arkamı döndüm ve çalışma masama ilerledim. Onun dışındaki şeyleri düşünmeye ve ilgilenmeye ihtiyacım vardı.

Masadaki dağınık kağıtları bir araya getirip kenara ittirdim. Birden hafifçe arkamda vücudunu hissetmemle gerildim. Kafasını kulağıma doğru eğdi ve nefesinin kulağıma çarpmasına izin verdi. "Bana ait olmak seni neden bu kadar rahatsız ediyor melek? Az önce dövmelerime dokunurken halinden memnun gibiydin." Cevap vermek istemiyordum. Böyle tutarsız davranacaksa bende gayet çocuklaşabilirdim. Cevap vermememle bedenini daha da yaklaştırdı. Az önce dokunduğum dövmelerinin olduğu kısımları şimdi sırtımda hissedebiliyordum. Kalp atışımın hızlandığını farketmemesini dilerken dudaklarını kulağıma sürttü. "Yanılıyor muyum melek?" Birşeyler söylemeliydim. "Sana ait olmak derken.." Devam etmeme izin vermeyerek dudaklarını ve burnunu boynuma yöneltti. "Şu piç herifle ya da başka bir erkekle uyuyamayacağın ve herhangi birinin sana dokunamayacağı anlamına geliyor." "Beck'ten böyle bahsetmenden hoşlanmıyorum." Cevap vermeye tenezzül etmeden ellerini belime yerleştirdi ve aramızdaki az olan mesafeyi hiçe indirdi. Arkamda hissettiğim şeyle daha da gerildim. Parmakları tişörtümün eteklerini kavradı. Sesli olmaması için çaba sarfederek yutkundum. "Ve bir de şu ödeşme var tabi." Tişörtü karnımın üstüme kadar sıyırdı. Hareketsizce bekliyordum. Beynimi devreye sokup iradesiz bir aptal gibi davranmayı kesmeliydim. Ellerimi ellerine getirip ittirdim. Ellerini çekti ve bedenimi ona döndürdü. "Peki kendin de çıkarabilirsin."

Az önceki donuk bakışları yerine dudaklarında alaycı bir sırıtış vardı. Tişörtümü çıkarmayacağımı düşündüğüne bahse girebilirim.

Ellerimi çapraz bir şekilde tişörtümün altından kavrayarak sıyırdım. Kafamdan çıkarıp kendi ayak ucuma bıraktığımda yüzünde ben şaşırdığımda oluşan aptal bir bakış olmasada bunu beklemediğini belli eden bir ifade vardı. Şaşkınlığını attığında uzunca süzdü. Bu bende ellerimi bedenime sarma dürtüsü uyandırsa da yapmadım. Küçük bir kız çocuğu gibi davranarak benimle dalga geçmesi için eline malzeme vermeyecektim. Gözleri göğüslerime takıldı ifadesiz yüzü dudaklarının hafifçe yukarı kıvrılmasıyla kayboldu. Anlamamış gibi ona baktım. "Kedili ha? Küçük bir kız çocuğu kadar masum." Kısık sesle kıkırdadı ve gülümsemesi yüzüne daha da yayıldı. Lanet olsun. Rezil olmuştum. Herneyse. Ben kedili iç çamaşırlarımı gayet seviyorum. Sinirlenmiştim ve ayrıca kızarmıştım. Yerden tişörtümü alarak tekrar üzerime geçirdim.

KusursuzHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin