Si eu

142 12 2
                                    

Natsu:-Peiii... eu-eu-eu..
Lucy:-Tu ce??
Natsu:-Eu-eu... te iu-iubesc.Tu ce simti pentru mine?

Lucy
Cand am auzit astacam ramas sicata nu credeam ca e posibil, doar sunt misiunea lui, adica cum sa te indragostesti de misiunea ta. E ciudat. Nu????? Ori cum si eu simt ceva pentru el dar inca nu sunt sigura asa ca habar nu am ce sa ii raspund.

Natsu:-Lucy esti bine....????

Aud intrebarea lui si nu stiu ce sa ii raspund. Cred ca vreau sa ii dau o sansa adica chiar e dragut si cred ca e special. O sa ii dau un test sa vad daca e sincer. Daca il pica nu o sa fie bine de el, dar daca il trece e ok.
Lucy:-Natsu nu e ciudat sa te indragistesti de misiunea ta de ucidere. Adica ai fi bine platit daca ai faceo si nu cred ca Sting si Loke te vor lasa asa usor.

Natsu:-Nu na intereseaza de ei pentru tine fac ori ce iubirea ta pentru mine e oxigen. Si as face tot ce vrei numai fi iubita mea. Si ma intrebai despre trecutul meu? Inti voi raspunde daca accepti.

Ouuuu chiar nu ma asteptam la asa ceva și el chiar ma iubeste merita o sansa.

Natsu
Stai ce tocmai am zis nu m-am putut controla inima mea a luato razna si am vorbit din inima. Dar ia stai tu putin de unde stie ea de Sting si Loke??
Natsu:-Stai asa tu de unde stii de Sting si Loke? De unde stiai de misiune si......
Nu mai apuc sa spun minic ca simnt nuste buze ducli peste ale mele. Ma sarutat nu pot sa cred nu mai stau pe ganduri si ii raspund la sarut. Stam asa vreo ceva timp pana oxigenu' isi spune cuvntul. De ce am avea nevoie de el?

Lucy
Pune prea multe intrebari eu am un principiu "toate la timpul lor" ma hotarasc sa il fac sa taca si tot odata sa ii raspund la prima intrebare.
Natsu:-Lucy asta e un da?
Lucy:-Da prostutule e un da.Dar am o intrebare la care trebuie sa imi raspunzi sincer ok?
Natsu;-Promit Luce zi.
Lucy:-Tu stii mai exact cine te-a angajat?
Natsu:-Da Sting si Loke celebri miliardari ce e asa rau?
Lucy:-Daca iti spun o sa ma crezi?
Natsu:-Zi ori cum ce poate fi atat de grav.
Lucy:-Ce poate fi atat de grav pei de unde sa incepem ai vrut sa omori lidera Spiritelor aparatoare. Ii ajutai pe Sting si Loke in a distruge lumea sa te lamuresc ii ajutai pe spiritele distrugatoare rele spunele cum vrei.
Si eu imi propusesem sa te omor inainte ca tu sa faci primul pas. Ti-am dat un test si l-ai trecut cu brio si daca vrei poti sa ni te alaturi in spiritele aparatoare ne-ar prinede bine un manaitor al focului expert ca tine.
Deci ce zici vrei??
Natsu:-Da mi-ar placea sa fac parte din spiritele aparatoare si sa imi ajut iubita in apararea lumii. Dar mai vreau ceva.
Poți sa imi spui si mie de unde sti atatea desptre mine?
Lucy:-Da ok ideea e ca m-am documentat un pic despre tine, dar nu am gasit mai nimic si m-am folosit de abilitatea de a citi oamenii si am aflat cine esti de fapt. A da si ai zis ca imi spui despre trecutul tau. Eu ti-am spus acum e randul tau. In plus daca sunt iubita ta trebuie sa stiu si eu mai multe despre tine.
Natsu:-Ok iti spun. Dar esti prima persoana care afla si te rog sa nu mai spui la nimeni. Si sa nu fii emotiva ok??
Lucy:-Ok daca spui tu.
Natsu:-De unde sa incep. Ok sa incepem cu copilaria mea........





Ok dragilor am terminat si capitolul asta.
Scuze pt greseli le voi corecta cand va.
Daca vreti sa ma intrebati ceva va voi raspunde cu drag.
Multumesc ca imi cititi cartea si
Pe data viitoare
💞💞🎼🎼🎶😘

Ezitarea(Nalu)Where stories live. Discover now