hoofdstuk 4

2.3K 28 0
                                    

Fenna P.O.V

Nadat we zijn geland in Portugal, hebben we een taxi genomen naar ons hotel. Wanneer we bij ons hotel zijn aangekomen hebben we ingecheckt. Wanneer we op onze  kamer komen ziet alles er mooi en netjes uit. Hier kunnen we prima een weekje blijven. We pakken onze koffers een beetje uit. Ik ga op mijn bed zitten en pak mijn telefoon uit mijn broekzak. Een appje van de school app. Niet heel belangrijk. En een Instagram melding van Matthy; JeMatthy heeft een foto geplaatst, ik druk er op en zie een selfie met Rob, Koen, Matthijs, Raoul en zichzelf. Er staat onder de foto; Een week Portugals met de bankzitters. Ik kreeg zowat een fan girl attack. Ik roep Fleur die de hotelkamer wat aan het bestuderen was, ze komt naar me toe en vraagt wat er is. 'OMG de bankzitters zitten één week in Portugal, net als ons'. Zeg ik. 'Maar Fenna' zegt Fleur. 'De kans is echt piepklein dat we ze tegen komen, ze kunnen overal in Portugal zitten'. Ik zucht 'ja daar heb je gelijk in'. 'Maar ey, ik heb kaartjes voor een vet cool feesje geregeld. Je gaat wel mee toch?' Vraagt Fleur. 'Jaa Tuurlijk.'

Matthy POV

'Raad eens wie hier kaartjes heeft geregeld voor een feest?' Roep ik. 'Nou laat me eens raden, jij ' zegt Matthijs. 'Jep, dat feest is vanavond.'zeg ik. 'Iedereen gaat mee toch? Iedereen stemt in. 'maar eerst een FIFA pack challenge. 'zegt rob. Dus rob pakt zijn camera en zet de camera goed neer en Matthijs sluit zijn PlayStation aan. We doen nog verder voorbereidingen voor de pack challege. Nadat we klaar zijn gaan we er allemaal voor zitten en beginnen we met de opnames.

Na de opnames 17.30

Rob POV

'Ik denk dat we zo even iets moeten eten.' zeg ik. Raoul stelt voor om met mij te gaan koken. 'Dat wordt koken met Roelie. 'Roept Matthy en hij pakt zijn camera Raoul wou knakworstjes opwarmen. Dus Matthy begint te film hoe Raoul alles begint kookt.

Nadat we gegeten hebben gaan we op weg naar de club waar het feest plaatsvind.

Fenna POV

'Laten we wat eten gaan halen' stelt Fleur voor. 'Ja graag'. We lopen het hotel uit opzoek naar een snackbar. Als we daar eten hebben gehaald, gaan we terug naar het hotel om het daar op te eten. Na het eten hebben we nog even in het hotel gezeten en toen was het ook al 20.00 uur, en het feest zou beginnen om 20.30. Dus wij hebben het hotel verlaten en zijn gaan lopen naar de club waar het feest plaats vind.



Dreams Come True||bankzittersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu