hoofdstuk 7

2.1K 25 5
                                    

Fenna POV

Het is nu 7.00 uur. Ik werd nog al vroeg wakker. Het was veel te laat voor mij gister.Ik pak mijn telefoon en open WhatsApp; geen berichten. Nadat ik dat had gedaan bedenk ik dat ik mijn moeder nog een sms moet sturen. Ik open mijn contacten en ga naar de M toe. Even zoeken Ma.... Er staat boven Mama, Matthy?... Ik open snel mijn WhatsApp en zoek Matthy op. Ik zie het aan zijn profiel foto, het is hem. Maar voordat ik hem app, sms ik eerst mijn moeder.

Matthy POV

Ik doe slaperig mijn ogen open. Wie stuurt mij zo vroeg een appje. Met mijn slaperige kop ontgrendel ik mijn telefoon. Ik zie dat ik een appje heb van een onbekend nummer, zou dat Fenna zijn, zou ze mijn nummer gevonden hebben?

?: hai Matthy

?: Wanneer heb jij jouw nummer in mijn telefoon gezet?

Jep het is Fenna, ik voeg haar gelijk toe... met hartje...

Matthy: Haha ik wist wel dat je het zou vinden, ik had het gister avond gedaan toen jij naar de wc was

Fenna ❤: Owh wauw

Zal ik vragen of ze vandaag langs wil komen? Misschien gaan Fleur en Fenna vandaag ook wel wat anders doen. Nou ja ik dan wel gewoon vragen toch.

Matthy: Hebben jullie zin om vanmiddag ook langs te komen

Fenna❤: Jaa tuurlijk, ik neem Fleur ook mee hoor

Matthy: Haha zal Robbie leuk vinden xD, Zal ik jullie komen ophalen?

Fenna❤: haha xD. Ja is goed, Hoelaat?

Matthy: Rond een uur of 14?

Fenna❤: Is goed!

Matthy: tot zo ;*

Fenna❤: tot straks ;*

Rob POV

Matthy en ik gaan op weg naar Fleur en Fenna. We praten onderweg over Fleur en Fenna. 'Wat vind jij nou van Fleur?' Vraagt Matthy opeens. 'Umh wel aardig'. Ik voel dat ik rood word. 'Ja denk ik ook man' lacht Matthy.

We zijn aangekomen bij het hotel van Fenna en Fleur. Ik zie dat ze al voor het hotel staan. Als ik bij haar sta geef ik haar een knuffel, ze is zo lief. En Matthy geeft haar ook een knuffel. Ik geef Fenna eerst een knuffel en daarna geeft Matthy haar een knuffel. 'Klaar om te gaan?' Vraagt Matthy. 'Ja, laten we gaan'.

Matthy POV

We zitten met zijn allen op de bank in onze villa. Fenna zit naast me. Zou ik een arm om haar heen doen? Ik heb geen idee of ze dat wel ok vind, ik besluit het toch maar niet te doen. 'Ik heb een briljant idee!' Roept koen opeens. 'laten we truth or dare doen. Iedereen vind het een leuk idee. 'Ja koen stel maar een vraag' roept rob. 'Aan Matthy, truth or dare'. 'Ik ga voor truth'. Zeg ik. 'Dus Matthy, vind jij iemand leuk'. Ik zie een grijs op koen zijn gezicht verschijnen. 'uhm.. tja ik moet toch eerlijk zijn, dus ja, ik vind iemand leuk.

Fenna POV

Owh... Matthy vindt iemand leuk, zou hij mij leuk vinden?... nee dat is onzin, hij kan veel beter dan mij vinden. Ik zucht. 'Oeh, wie vind je leuk dan.' Plaagt rob hem. 'ja, nee jullie hebben al een vraag gesteld'. 'Rob truth or dare?'. Rob denkt even na maar zegt uiteindelijk truth. Ik zie een gemeen lachje op Matthy's gezicht komen. Haha, dat gaat nog eens wat worden. 'Robbie, vind jij Fleur leuk?'. De grijns van Rob zijn gezicht is verdwenen. 'ik ga het niet ontkennen, ja, ik vind Fleur leuk.

Dreams Come True||bankzittersWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu