2/5.rész

3.2K 180 7
                                    

Míg élnél, vedd úgy:
a rossz nem egyéb, mint csend
előtti vihar.

Natsuki szemszöge

Gondoltam egy kicsit meg viccelem őket, ezért húztam az időt.

Én:- Én hááát........
Mind a hárman ijedten néztek rám. Hirtelen kitört belőlem a röhögés.
Én:- HÚÚÚ ha látnátok a fejeteket. Kuncogtam.
Ők csak döbbenten néztek, én meg nagy mosollyal az arcomon válaszoltam végre nekik.

Én:- Természetesen én is az áldásomat adom rátok, de azért haragszom rátok mert ennyi ideig el titkoltátok. Mondtam lebigyesztett ajakkal. A fiúk egyszerre fújták ki a bent tartót levegőt. Mizuki mosolyogva átölelte a derekamat és a fülembe súgta hogy elviszi Shint ki faggatni. Én csak bólintottam és odamentem Renhez szó nélkül meg ragadtam a kezét és elkezdtem magam után húzni fel az emeletre.

Mikor felértünk egyből meg fordultam és nagy mosollyal az arcomon néztem rá.

Én:- Mesélj még......... 
Ren rám nézett, elmosolyodott és leült az ágyamra közbe meg meg paskolta a helyet mellette. Én egyből kapva az alkalman leültem mellé és kíváncsian vártam hogy belekezdjen a beszéd be. Ren sóhajtott egyet.

R:- Igazából nincs mit mondanom, lent már elmeséltem mindent. Szóval ha kíváncsi vagy még valamire akkor kérdez.
Bólintottam egyet, és elkezdtem gondolkozni.

Én:- Amúgy te mikor is szerettél bele Shinbe? Már akkor is szeretted mikor össze jöttem Mizukival?vatgy már előtte is tetszett neked csak nem mondtad el? Vagy csak később kezted el meg szeretni? Hadartam el a kérdéseimet amik éppen eszembe jutott.
Ren elgondolkozot, aztán válaszolt.
R:- Igazából már akkor nem volt nekem közömbös mikor elsőnek meg láttam. Csak el nyomtam magamba ez az érzést mikor rájöttem hogy bántanak téged. Az érzéseim akkor kezdtek igazából erősödni mikor ti össze jöttetek Mizukival. Mivel ti sűlve főben együtt voltatok így mi is közelebb kerültünk egymáshoz. Jobban meg tudtuk egymást ismerni. És így kiderült hogy egy csomó közös dolog van bennünk. Elsőnek csak barátként gondoltam rá, de ahogy telt az idő egyre erősödött bennem az az érzés hogy nekem igen is ő több mint egy barát. Mivel akkor még nem voltam tisztába azzal hogy Shin is így érez ezért el nyomtam magamban azt hogy szeretem, és örültem annak hogy barátok lehetünk legalább. De mint ahogy láthatod szerencsére végül egymásra találtunk.
Én meg őrülten beleszerettem ebbe az idiótába.
Mosolyodott el a végére.
Én:-Ahwww istenem de édes kis love story.... De ügye tudod hogy haragszom azért mert nem mondtad elnekem. Kezdtem el puffogni.
R:- Igen tudom, és ne haragudj én tényleg el szerettem volna mondani, de annyi minden történt ebben a három évben hogy soha se jutottunk el addig hogy, el tudjam neked mondani. Húzta el a száját.
Én csak egyetértően bólogattam. Hisz igaza volt ebben a három évben örültem neki ha levegőt tudtam venni.
Én:-Mi lenne ha meg néznénk egy filmet? Úgy is rég csináltunk együtt valamit. Mosolyogtam rá. Rennek fel csillantak a szemei és hevesen bólogatni kezdett.
R:- Lemegyek chips ért meg inni ért, addig válasz valami filmet. Én csak bólintottam és neki kezdtem keresgélni a laptopomon hogy milyen filmet is nézzünk meg. Ahaa meg van a kaptár utolsó részét nézzük meg. Úgy se láttam még, Ren meg imádja a zombikat, szóval jó lesz ez. Beállítottam a filmet és vártam hogy Ren vissza jöjjön.

R:-Itt vagyok! Találtál valami jó kis filmet? Lépetbe Ren nagy hévvel az ajtón és egyből lefeküdt mellém az ágyba.
Én: Aha a Kaptár utolsó részét, az jó?  Ren csak bólintott, én meg elindítottam a filmet.

Csillogó szemekkel néztem végig a filmet. Igaz hogy néha meg ijedtem tőle de ettől eltekintve imádtam.
Mikor véget ért a film elkezdtük ki beszélni hogy kinek melyik volt a kedvenc része. Meg azt is hogy melyik rész nem tetszett neki.

Én:-Nekem a vége nem tetszett nagyon, azt hittem hogy úgy fog végződni hogy össze fognak a túlélők és újra építik a városokat.
R:-Hát igen,de ahogy láthattad az anti vírus nem tudott olyan gyorsan elterjedni a levegőben.
Én viszont örültem neki hogy Elis túl élte és hogy végülis nem halt meg, na meg tök jó volt hogy úgymond vissza nyerte az emlékeit a végére!
Én:-Igen az nekem is nagyon tetszett. Mosolyodtam el. ( írói megj. Aki nem látta a filmet attól szeretnék bocsánatot kérni a spoiler miatt)

Miután meg néztünk még egy filmet és azt is ki beszéltük. Elindultunk le a konyhába hogy össze dobjunk valami kaját. Ugyanis annyira elrepült az idő hogy, észre se vettünk hogy mindjárt 5 óra van.
Rennel megegyeztünk hogy össze dobunk egy gyors spagettit.

Én:- Oké én csinálom a szószt, addig te csináld meg a tésztát.
Jelentettem ki.
R:-Rendben főnök. Kuncogott Ren. Elmosolyodottam és neki álltam a szósznak. Miközben csináltam a szószt bekapcsoltam a rádiót és az ismert zenéket kezdtük el Rennel énekelni.

Épp nagyba ringatjuk a csípőnket versenyezve hogy ki tudja szexisebben csinálni mikor is két ismerős hangot hallunk meg az ajtóból.

M:- Mmmm finom kaja mellé még ingyen táncot is kapunk. Milyen szerencsések vagyunk igaz haver.  Mondta nagy mosollyal az arcán Mizuki. Shin meg bólogatott. Aztán pervez hangon oda szólt Rennek.
S:-Hallod cica eszt a csodás csípő mozgásodat az ágyba is meg mutathatnád nekem.
Ren meg csak el vörösödöt, de erre a mondatra még én is el vörösödtem. A két idióta meg csak röhögött rajtunk. Egymásra néztünk Rennel. Mind a ketten gonoszan elmosolyodtunk.
Én:- Ne haragudjatok srácok de ma estére be vagyunk táblázva. Mondtam tettet szomorúsággal. A fiúk abba hagyták a röhögés és furán néztek ránk. Ren meg tett rá még egy lapáttal.
R:-Ohh igaz is Natsuki nekünk sietnünk kell mert elfogunk késni.
Én csak ijedten ránéztem.
Én:-Úristen tényleg a főnök meg fog minket büntetni ha megint késünk. Gyere Ren siessünk a bárba. Ragadtam meg hirtelen Ren kezét és mielőtt a drága barátaink fel foghatták volna hogy mit is mondtam elkezdtem kivezetni az ajtón egészen az előszobába ahol elkezdtük felvenni a cipőnket úgy csinálva mint ha tényleg mennénk valahova. Mikor sikerült fel venni mind a ketten a cipőnket gyorsan kimentünk az ajtón hogy ott hagyjuk a még mindig döbbent barátainkat.

R:-Szerinted mikor fognak utánunk jönni?Kérdezte Ren vihogva miközben már a másik utcába voltunk.
Én:-Nem tudom, de ha meg találnak tuti kapni fogunk. Kuncogtam.
R:-Az biztos, amugy most hova is megyünk?
Én:-Nem tudom, menjünk a parkba. Vontam vállat. Ren csak bólintott és elindultunk a park felé. Mikor oda értünk. Le ültünk egy padra.
Ránéztem Renre aki éppen a csillagokat nézte. Ezért én is fel néztem az égre.
Én:-Milyen szépek a csillagok.
Ren épp válaszolt volna mikor is meg hallottunk hogy a nevünket kiabálják. Fel röhögtünk mikor meg láttunk Mizukiékat felénk futni.
R:-Hallod Natsuki szerintem jobb ha futunk. Én csak rá néztem a fiúkra és mikor láttam hogy idegesek szó nélkül fel pattantam Rennel együtt és elkezdtünk röhögve futni.

S-M:- AZZONAL ÁLLJATOK MEG. kiabáltak a fiúk.
Én-R:-MAJD HA FAGY. kiabáltunk vissza nekik egyszerre.
Hát igen csak mi lehetünk ilyen hülyék hogy este nyolc kor itt futkározunk össze vissza.

Rennel szét váltunk, én futottam jobra ő meg balra.
Már épp reménykedtem hogy végre leráztam Mizukit mikor is egy mellkasba rohanok bele. Fel néztem az illetőre akinek neki mentem. Már készültem volna magyarázkodni mert azt hittem hogy, Mizukinak mentem neki, de tévedtem. Nem nem Mizuki volt az a személy akinek neki mentem.....................

Sziasztok! Köszönöm hogy el olvastátok, remélem tetszett a rész. A kövi részt meg próbálom minél hamarabb hozni.

Puszi mindenkinek~Merciiii 😘😘😘😘

Nem szerethetlek!!!!(befejezett)Where stories live. Discover now