4 Kapitola

562 13 0
                                    

Ráno jsem se vzbudila a byla jsem v ložnici sama Nico tu nebyl a nebyl tu ani žádný lísteček. Tak jsem si došla na záchod a šla znova spát. Najednou mě vzbudila něčí  ruka na mém boku lekla jsem se a rychle si sedla. Nico si toho všiml a zeptal se "Co ti je?" Ee no nic jen jsem se lekla odvětila jsem mu. Nico viděl že jse mi pořádně vybavily ty modřiny a nabídnul mi prášek proti bolesti neváhala jsem a přijala ho. Když mi je přinesl tak jsem je spolkla a hned usla.

O týden později
Skoro celý týden jsem prospala. Už mi bylo dobře, modřiny už zmizely a mela jsem jen malé bezbolestné jizvi. Což pro mě znamenalo že musím dát Nicovi. Měla jsem strach mělo to být mé poprvé
Pohled Nicolase
Charlotte skoro celý týden prospala. Nejedla vůbec. A já už byl tak nadržený že jsem si musel zaplatit štětku. Ale Charlotte to nevi a doufám že se to ani nediví. Za ten týden jsem se do ní zamiloval. Nechci ji ublížit ale až pujdem na návštěvu k její rodině tak musí její otec si myslet ze jsem si ji převychoval. No ale už vypadá dobře od toho jak ji její otec zřídil. Už neměla modřiny a ja mohl vidět její krásnou tvář. Dnes večer si s ní už hodlám užít a jestli nebude chtít tak má smůlu už jsem čekal dost dlouho.

Pohled Charlotte otce
Už je to týden co jsem bez dcery a docela mi chybí nemám koho týrat musím si někoho nejít...
A za týden má přijet na návštěvu Charlotte s Nicem jsem docela zvědavý jestli si na ni Nico užívá.

Pohled Charlotte
Už jsem vstala a udělala si higienu.
V pokoji se za ten týden objevila skříň s mima věčma. Měla jsem radost tak jsem si vzala džínovekraťasy těsně pod zadek a bílý crop-top a potiskem.
Šla jsem dolů do kuchyně byl tam Nico a půl kávu, když mě zahlédl tak si skouls spodní ret. Přišel ke mě a chytl za boky a políbil neváhá jsem a opětovala jsem mu ho. Odtáhla jsem se od něj sklopila zrak k zemi a řekla
Ch: Nebyla by snídaně pane Nicolasi

N: TAK za prvé nerikej mi pane a ani Nicolasi pro tebe jsem Nico
Za druhé jsme manželé lásko a za třetí Ano byla by co si dáš?

Ch: Dobře Nico a co třeba kávu s rohlíkem?

N: jasně a bez si sednout do jídelny přinesu ti to kočko.

Jen jsem odesla a sedla si tedy do jídelny ke stolu.
Když Nico přinesl jídlo tak mi oznámil že to není snídaně ale večeře a zasmál se.
Pousmála jsem se na něj. Když jsem dojedla tak mi rek ze ma pro mě prekvapko zvedla jsem obočí jako náznak aby pokračoval. Nico se zvedl a odešel někam když se vrátil šla s nim naka paní a mela kadeřnický kufřík udelala jsem znovu tazavy pohled a on že by si přál kdybych měla růžové vlasy ale jak moc to už je na me měla jsem nepopsatelnou radost vždycky jsem chtěla růžové ombre.
Stou  pani jsme odešli do koupelny a na barviva mi vlasi.

Když jsem přišla zpět za Nicem tak na mě koukal s otevřenou pusou. Měla jsem růžové ombre (viz media).

Vzal mě do náruče a odnesl do pokoje a položil na postel a začal mě hladově líbat.
Spolupracovala jsem nechtěla jsem se mu jen tak podat tak jsem vymyslela plán.

Paní 700 slov❤

Jestli chcete další díly tak komentuje a zdilejte

Majetek MafiánaWhere stories live. Discover now