-SÖYLEMEK İSTEDİKLERİM-

60 17 17
                                    

Merhaba canlarım.

Öncelikle kitabımı okumasını istediğim herkese çok teşekkür ederim ki hiçbiri beni kırmadı.

Kitabımı yeni yazmaya başladığım için okuyucularım oldukça az. Ve yeni yazmaya başladığım için hatalarım olabilir. Siz bunları gördüğünüzde bana bildirirseniz çok ama çok sevinirim belki sizin bir yardımınızla yoluma daha hızlı devam edebilirim.

Sizin oylarınız ve yorumlarınız benim için çok değerli ve önemli canlarım. Bu yüzden bana faydalı olucak olumlu olumsuz hiçbir eleştiriden kaçınmayın.

Kitabı okuyanlardan olumlu mesajlar almak beni gerçekten mutlu etti ve yazma hevesimi arttırdı. Bu konuda size bir şey danışmak istedim.

Şimdi kitabımı beğenip yeni bölüm bekleyen arkadaşları görünce bölümü hemen yayımlayasım geliyor açıkçası. Bu yüzden bölümler biraz kısa olabiliyor. Bu yüzden soruyorum size, sizce uzun yazıp 2 günde bir mi yayımlayayım? Kısa yazıp her gün mü?

Aslında ikiside aynı şeye denk geliyor ama uzun olursa bölümler bu şekilde yarıda kalmayacak ve bölüm içinde birçok olay geçebilecek. Ben karar veremediğim için, bana ikiside uyar. Sizin arzunuza göre hareket edicem. Yorumda belirtin olur mu canlarım?

Bir de kitabımın okuyucusunun çoğalmasını istediğim için sizden bir şey isteyeceğim tabiiki bunu isteyenler yapsın ama yaparsanız mutlu olurum. Kitabı olanlar yeni yayımlayacağı bölümde kitabımın adını geçirirlerse çok sevinirim. Kitabı olmayanlarda takipçilerine önerebilirler. Bunu yapacak olan kendi kitabında kitabımın adını geçirecek olan Nur_Beyza_Y

ya sonsuz teşekkürler❤

Yine kendi kitabınızı veya önermek istediğiniz bir kitabı bana mesaj olarak gönderin okur,oylar,yorumlarım.

Sizi seviyorum öpüldünüzzz...
     

"Platonik Aşk'ım"Where stories live. Discover now