#1

96 26 2
                                    

Sabah uyandığım da ilk işim saate bakmak oldu.gözümü ovuşturarak yatağımdan kalktım.ev çok sessiz ve sakindi ,hemen elimi yüzümü yıkayıp mutfağa indim."Baba uyandın mı"?dedim bağırarak ve aynı zaman da da mutfağa gelmiştim ama ses yoktu .Hemen buzdolabına doğru ilerledim üzerinde bir not kağıdı vardı hemen aldım "bestecim benim halletmem gereken çok önemli bir işim var bu yüzden okula kendin gitmen gerekicek umarım gidebilirsin.seni seviyorum kızım" baban,yazıyordu".ahhh!! dedim ayağımı yere vurarak kahretsin bugun okul vardi ,hemde yeni bir okul bakalım bu okulda neler gelecek başıma ."diye ekledim ve üzerimi değiştirmek için odama çıktım normal bir kareli gömlek ve kot pantolonumu giyindim converslerimi de ayağıma geçirdim fakat atladığim iki şey vardı birincisi saçlarım dı hemen yukarıdan bağladım,diğeri ise kahvaltı etmemiştim gerçi okulda da yapardım hemen evden çıktı

eveett ! beste dedim kendi kendime yeni okuluna geldin hayırlı uğurlu olsun deyip derin bir nefes aldım ve okulun içine girdim yani aslın da idare eder bir okuldu benim için.
ilk iş müdürün odasına gitmek oldu zaten girmemle çıkmam bir olmuştu sınıfı öğrenmiştim ama bu koca okulda nereden bulabilirdim ki 11-B yi etrafıma bakına bakına yürürken birinini göğsüne resmen kafa attim fakat umrumda bile olmadı yürürken aniden durdum annem geldi aklima yaptıkları bizi başka bir adama tercih edişi gercekten sadece mide bulantima sebeb oldu bir anda kolumda bir acı hissettim ve arkamı döndüm.

"manyak falan olabilirmisin acaba sen?" dedim aniden.
"bilmem ki ufaklık onu sen söyleyeceksin." dedi ve beni bir anda kendi ile beraber bir yere doğru surukledi sınıfa benziyordu ama dosyalarla dolu olduğunu görünce buranın bir arşiv odası olduğunu anladım .kolumu iyice çekip beni duvara doğru itti .
"iki dir çarpıyorsun ve hâlâ manyakmısın diyorsun sahi ne içip de geldin okula anlamadım açıkçası.Bana iyi bak "dedi ve beni duvarla arasına aldı "en nefret ettiğim şeyi yaptın bir daha yaparsan bu kadar kibar olmam anladın mı?"diye ekledi.

"Bak sen ! dedim kendimi düzelterek ne yaparsın? hem neden bu kadar abarttınki alttarafı yanlışlikla çarptim yani " dedim ve kapıya doğru ilerledim.ama kapı açılmıyordu zorladım ama açamadım.arkamı döndüm ve serseri çoçuğa baktım "şey galiba burada kilitli kaldik "dedim çekinerek.

Aferin! harika, şimdi birilerinin bizi çıkarmasını bekliycez dedi ve bir yere çömeldi.şöyle bir baktım da hiç tanimadığım bir serseriyle ayni yerde mahsur kalamıstim.gerçekten harika.

Hemen hemen 1saat geçmişti ki birden kapı açildi acilir acilmaz hemen sınıfımı bulmaya
gittim ki nedense hemen bulmuştumda .herkes tuhaf tuhaf bana bakıyordu .hemen en arkadaki boş sıraya doğru ilerledim."şşşt orası dolu yalnız" dedi birisi hiç umursamadan oturmak için tam çantamı bırakacakken az önce ki serserinin sesini duydum.

"müsade etsen de yerime otursam asi kız" dedi ve geçip yerine oturdu.ben ise hâlâ bön bön bakıyordum. neyse artık dedim ve eğilip çantamı aldım ."nereye?"dedi serseri çocuk.
"cehennemin dibine "dedim gozlerimi kısarak."bende çok isterdim oraya gitmeni ama ..."dedi arkamı dönmemi işaret ederek .ayyy !dedim birden .ve hoca ile göz göze geldik .

"kızım geç otur bir yere hadi "dedi hoca ."hocam malesef boş yer yok" dedi bir kız.
nasıl yok beril geç kızım poyrazın yanına "dedi hoca geçmemi işaret ederek.dönüp serseriye baktım. oflayarak yan tarafa kaydı.

öyle yada böyle bir sekilde de olsa ders bitmiş ti.Bir an da telefonum titremeye başladı açana kadar da kapandı zaten arayan babamdı.sonra bir mesaj geldi hemen açtım babam dan dı.
"kızım şirketimiz ile alakalı önemli bir sorun var 1 AY için burada yokum yurt dışına gidiyorum seni idare edebilecek kadar para var kartında .bu süre zarfında bana ulaşamayabilirsin .bu arada eve gitme sakin yeni bir ev tuttum konum aticam herseyin orada o eve git seni seviyorum".bu ne ya şimdi dedim kendi kendime .ve okul biter bitmez bahçe de oturup mesaji beklemeye başladım.ama saatler hızla geçiyor havs git gide karariyordu hala mesaj yoktu.hiç ummadigim bir anda mesaj geldi babamin dedigi yer buraya yarim saat uzaktaydi ama saat 8.00 e geliyordu akşam sekiz .biraz korkuyla hızlıca yürümeye başladım .ama bir kaç ayak sesi daha duydum arkamda,galiba takip ediliyordum.
adımlarımı iyice hızlandirdım ama sesler kesildi tam rahatlamıştım ki
yolumu şaşırıp çıkmaz sokağa girdiğimi fark ettim.Tam arkamı döndüm ki iki erkek sokaktan çıkmama izin vermediler ."Geçebilirmiyim acaba?"dedim titrek bir sesle.
"katiyen olmaz hayatta birakmam"dedi biri ve kollarımdan tuttu gerçekten şuan çok savunmasızdım.diğeri ise bıçağını çekti ve bana yaklaştı gerçekten burasi çok karanlıktı.
"bırakın yaa beni imdattt!"diye bağırdım.ama beni dinlemiyorlardı.
bağırır bağırmaz bir ses geldi ses biraz tanıdık geliyordu ama tam çıkaramadım kim olduğunu.

KördüğümHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin